Āra pulkstenis Polar Grit X Green
Āra pulkstenis Polar Grit X Green
Āra pulkstenis Polar Grit X Green
Āra pulkstenis Polar Grit X Green
Āra pulkstenis Polar Grit X Green
Āra pulkstenis Polar Grit X Green
Āra pulkstenis Polar Grit X Green
Āra pulkstenis Polar Grit X Green
Āra pulkstenis Polar Grit X Green
Āra pulkstenis Polar Grit X Green
Āra pulkstenis Polar Grit X Green
Āra pulkstenis Polar Grit X Green
Āra pulkstenis Polar Grit X Green
Āra pulkstenis Polar Grit X Green

GARANTIJA

  • 30 dienu atgriešana
  • Produktam 24 mēnešu garantija
  • Bezmaksas konsultācija
  • 30 dienu atgriešana
  • Produktam 24 mēnešu garantija
  • Bezmaksas konsultācija

Krūšu siksna
Svars [g]
64 g
Fitnesa pārbaude
Yes
Water resistance for
Swimming, snorkelling
Coded signal
yes
Displejs ar apgaismojumu
Ķermeņa materiāls
Polyamid enforced by glass fibres
Uzlādējams akumulators
Kalorijas
Trauksme
Stopwatch
Yes
Datums
Training data memory
yes
Outside temperature
Yes
Akumulatora darbības laiks
7 d
GPS
Yes
Ikdienas aktivitātes uzraudzība
Sleep monitoring
Yes
Sirdsdarbības ātruma mērīšana
Chest strap
Plaukstas locītava
Czech option for interface
Yes
Ūdens izturīgs
100 m

Lauko laikrodis Polar Grit X Green

640579
498.00
AR PVN
Ikmēneša maksājums no 16.76€
Izmērs
  • M/L

Krājumu daudzums:
Available in Supplier store (1 )
Piegādes nosacījumi:
NEMOKAMAI Piegādāsim cauri 2-4 d.d. DPD (0,00 €)

Apraksts

Autdoor Watch Polar Grit X ir bezkompromisa kombinācija, kas apvieno izturīgu un izturīgu, tomēr vieglu dizainu un labākās treniņu funkcijas, kas nodrošina jūsu gatavību turpmākajiem piedzīvojumiem. Tajā ir iebūvēts GPS, barometrs, 2 dienu laika prognoze un tādas unikālas funkcijas kā FuelWise, kas palīdz uzturēt pietiekamu enerģijas līmeni garo sesiju laikā, vai Hill Splitter, kas sniedz detalizētus datus par jūsu sniegumu iebrauciena kalnā un nobrauciena posmā. FitSpark treniņu ceļvedis pārliecinās, ka esat gatavs savam centienam iekarot takas ar gataviem ikdienas treniņiem, kas atbilst jūsu atveseļošanās spējām, sagatavotībai un treniņu vēsturei.

Jūs varētu novērtēt arī populāro Komoot lietotni, kas ļauj plānot savu maršrutu, importēt to uz Polar Grit X un ļaut pagrieziena norādēm par navigāciju rūpēties jūsu vietā. Ar Polar Flow lietotni varat plānot visus treniņus, sākot ar individuāliem treniņiem un beidzot ar visas sezonas plāniem, tā atbalsta visu veidu sporta veidus un ir saderīga ar lielāko daļu iOS un Android ierīču.

Šim pulksteņrādim, kas paredzēts izmantošanai ārpus telpām, ir stikla šķiedras pastiprināta polimēra aizmugurējais vāciņš, silikona siksniņa un īpaši augstas izturības nepastāvīgā tērauda korpuss. Turklāt pulkstenis ir tik viegls, ka jūs to pat nejutīsiet uz rokas. Laminēta Gorilla stikla lēca ar pārklājumu pret pirkstu nospiedumiem ir glazūra uz tortes.


Iemācīties uzpildīt degvielu

Saglabājiet enerģiju visas sesijas laikā ar jauno FuelWise degvielas uzpildes palīgu. FuelWise automātiski aprēķina, cik daudz ogļhidrātu jums nepieciešams sesijai. Tas uzrauga jūsu enerģijas patēriņu sesijas laikā un pielāgo automātiskos degvielas uzpildes atgādinājumus, lai tie atbilstu jūsu ogļhidrātu patēriņam un jūs justos enerģisks līdz pat finišam. Varat arī iestatīt sev atgādinājumu par dzeršanu izvēlētajos intervālos, un FuelWise nodrošina, lai jūs atcerētos par regulāru hidratāciju.


.


Izvirziet savus mērķus

No detalizētā augšupceļu un lejupceļu statistika no Hill Splitter uzrāda, kā jums veicies maršruta augšupceļu un lejupceļu posmos. Hill Splitter automātiski nosaka visus kāpumus un nobraucienus, izmantojot jūsu ātruma, attāluma un augstuma datus. Tas parāda detalizētu informāciju par jūsu sniegumu, piemēram, sirdsdarbības frekvenci, attālumu, ātrumu, ātrumu, pacelšanos un nolaišanos, par katru maršrutā konstatēto kalnu

.


Izturieties uz pareizā ceļa

Izplānojiet savu maršrutu ar Komoot un importējiet to savā Polar Grit X, lai saņemtu detalizētus norādījumus pagrieziens pa pagriezienam. Polar Grit X palīdz jums palikt uz pareizā ceļa un droši izpētīt jaunas vietas, izmantojot reālā laika maršruta norādījumus.



Neļaujiet elementiem jūs kavēt

Kad jūs esat labi sagatavojies, nav sliktu laikapstākļu. Polar Grit X parāda pašreizējos laikapstākļus un 2 dienu prognozi. Tas sniedz informāciju par vēja ātrumu un virzienu, gaisa mitrumu un nokrišņiem. Pulkstenis ir arī ūdensizturīgs (100 m).


Trenējieties bez izdegšanas

Polar Grit X un FitSpark treniņu ceļvedis nodrošina, ka esat gatavs savam centienam iekarot takas ar gataviem ikdienas treniņiem, kas atbilst jūsu atveseļošanās, sagatavotības un treniņu vēsturei.

<

.

Sporta funkcijas:

Integrēts GPS un GLONASS. Altimetrs - pašreizējais augstums, pacelšanās/pazemināšanās metri Kompass ātruma, tempa un attāluma izsekošana -akcelerometrs Aktuālie laikapstākļi + 2 dienu prognoze FuelWise - vieds degvielas uzpildes palīgs Hill Splitter - detalizēti dati par jūsu sniegumu sesijas kalnu un kalnu nogāžu posmos. Komoot - maršruta plānošanas un navigācijas lietotne FitSpark treniņu ceļvedis - piedāvā gatavus ikdienas treniņus pēc pieprasījuma, kas atbilst jūsu atveseļošanās, fiziskās sagatavotības līmenim un treniņu vēsturei. Sleep Plus Stages - sekojiet līdzi saviem miega posmiem un iegūstiet ieskatu par miega kvalitāti. Training Load Pro - pēc katra treniņa aprēķina, cik liela slodze jūsu treniņa sesija rada slodzi sirds un asinsvadu sistēmai. Peldēšanas metrika - pulkstenis automātiski nosaka jūsu sirdsdarbības frekvenci, peldēšanas stilu, distanci, tempu, peldēšanas un atpūtas laikus. Servēti elpošanas vingrinājumi - atslābiniet ķermeni un nomieriniet prātu ar vadītu elpošanas vingrinājumu palīdzību. Enerģijas avoti - Polar Grit X sadala jūsu enerģijas patēriņu ogļhidrātos, olbaltumvielās un taukos. Izdomātas kalorijas Treniņu profili vairāk nekā 130 dažādiem sporta veidiem Braukšanas indeksa (VO2max) izsekošana Izvēlaties mērķa vērtību (soļi, kalorijas, minūtes). Rekorporē personīgos rekordus, uzrauga progresu ļauj lietotājam izveidot savus treniņu plānus Izmanto Polar Flow lietotni.

Par Polar

d01decc47b2f2ccaa44dfd74f503d4fe.jpg

Ieklausīties savā ķermenī ir viena lieta, bet saprast, ko tas saka, var būt apgrūtinoši. Polar jums palīdzēs saprast savu ķermeni un kontrolēt to. Apvienojot sporta, fizioloģijas un elektronikas potenciālu, klienta vēlmes tiek apmierinātas.

Kopš 1977. gada Polar ir vadošais uzņēmums jaunāko tehnoloģiju un pulsometru ražošanā. Šobrīd Polar rūpnīcās visā pasaulē strādā vairāk nekā 1200 cilvēku un uzņēmumam ir 35000 tirdzniecības vietu vairāk nekā 80 valstīs. Polar pulksteņi pulsometri ir patiess mūsdienu inovācijas spēks.

Uzņēmuma galvenais mērķis ir ne tikai piedāvāt plašu produktu klāstu, bet arī garantēt jaunu fitnesa treniņu līmeni, kas uzreiz ietver veselīgu dzīvesveidu, svara vērošanu un rehabilitāciju..

SPORTA PREČU VEIKALS

Darba stundas I - V:  9.00 - 18.00 

Nepieciešams padoms?

SPORTA PREČU VEIKALS

Darba stundas I - V:  9.00 - 18.00 

Product added to wishlist
Product added to compare.