Elite Nero velotrenažieris

GARANTIJA

  • 30 dienu atgriešana
  • Produktam 24 mēnešu garantija
  • Bezmaksas konsultācija
  • 30 dienu atgriešana
  • Produktam 24 mēnešu garantija
  • Bezmaksas konsultācija

Augstums
20.5 cm
Tips
Bike trainer
Garums
125.5 cm
Platums
36 cm
Svars
19 kg
Maksimālā slodze
115 kg
Resistance regulation
Electronic
Paredzētais lietojums
Lietošana mājās
Pretestības līmenis
Vienmērīga regulēšana
Bluetooth connection
Bremžu sistēma
Magneto-elektriskā EMS
Spararata svars
2.7 kg
Riteņu izmērs
66 - 73.7 cm
Front roller positions
11 positions

Treniruoklis dviračiui Elite Nero

424701
809.00
AR PVN
Ikmēneša maksājums no 24.84€

Krājumu daudzums:
Available in Supplier store (5 )
Piegādes nosacījumi:
NEMOKAMAI Piegādāsim cauri 20+ d.d. DPD (0,00 €)

Apraksts

Velotrenažieri Elite Nero ir pārsteidzošs treniņu palīglīdzeklis mūsdienām. Pateicoties Bluetooth un ANT+ savienojamībai, rullīši ir saderīgi ar visu veidu treniņu programmatūru, ļaujot jums izvēlēties no dažādiem treniņu plāniem un aktivitātēm. Loti riteņi uz aizmugurējiem veltņiem nodrošina vienmērīgāku un autentiskāku pedāļu minšanas pieredzi. Mašīna var uzlabot slīpumu līdz 7 %, lai labāk imitētu kāpšanu. elektromagnētiskā bremzēšanas sistēma ļauj regulēt pretestību, izmantojot lietotni.

Mūsdienīgā stabilizācijas sistēma absorbē asas kustības, tāpēc trenažieris ir piemērots iesācējiem. Iespējams, novērtēsiet arī pakāpienu kājām, kas atvieglos velosipēda montāžu. Un, kad esat pabeidzis darbu, jūs varat salikt trenažieri ar trim vienkāršiem soļiem un uzglabāt to. Bike Rollers Elite Nero ļauj izbaudīt intensīvu velotrenažieri, atrodoties mājās.


Interaktivitāte

Dēļ Bluetooth un ANT+ savienojamības Bike Rollers Elite Nero ir saderīgs ar dažādām treniņu lietotnēm, kā arī ar datoru (iOS, Android, MacOS un Windows). Izvēlieties treniņu programmu lietotnē, un elektromagnētiskā bremzēšanas sistēma attiecīgi pielāgos pretestību.

Stabilizācijas sistēma

Pateicoties unikālai tehnoloģijai, strauju kustību laikā rāmis pārvietojas uz priekšu un atpakaļ, stabilizējot velosipēdu un padarot braucienu drošāku. Tas ir lieliski piemērots sācējiem, kuri tikai sāk pierast pie braukšanas ar riteņriteni, kā arī pieredzējušiem braucējiem un profesionāliem riteņbraucējiem, kuri var spert smagāk pedāļus un trenēties sprintam. Kāju pakāpiens atvieglos velosipēda montāžu.



Versabilitāte

Pārējo rullīti var noregulēt 11 pozīcijās, tāpēc mašīna ir piemērota dažādiem kalnu un šosejas velosipēdiem ar dažāda izmēra rāmjiem. elektroniski regulējamā pretestība kopā ar velosipēda pārnesumiem ļauj simulēt dažāda veida braucienus - braukšanu pa līdzenu ceļu vai braukšanu kalnā. Antistatiskā propilēna rullīši ir novietoti uz augstas kvalitātes rūpnieciskiem gultņiem, kas nodrošina klusenu gaitu un ilgu kalpošanas laiku.

Saliekamā konstrukcija

Automāts saliekas trīs reizes, aizņemot minimālu vietu un padarot to viegli uzglabājamu. Ergonomiskais rokturis, kas ir integrēts rāmī, un bloķēšanas sistēma ļauj viegli pārnēsāt.


Par Elite

Untitled design (3)(1)_19.jpg

 

Elite, riteņbraukšanas entuziastu uzņēmums, jau četrdesmit gadus riteņbraukšanas pasaulei piedāvā unikālus un modernus produktus.

At Elite mēs mīlam pūles un uzvaras prieku.

Mūsu sastāvā ir 50 darbinieku, visi labi pārzina riteņbraukšanu, tāpēc improvizācijai nav vietas.

Mūsu sastāvā ir 50 darbinieku, visi labi pārzina riteņbraukšanu, tāpēc nav vietas improvizācijai.

Vairāki no mums šeit strādā jau vairāk nekā 20 gadus. Mēs iegūstam balvas lielākajos pasākumos.

Mēs strādājam vēsturiskā atjaunotā krāsnī, kuras restaurācija mums prasīja 10 gadus.

Mēs ražojam uz vietas, balstoties uz ideju, kas izrādījās būtiska, lai gūtu panākumus: mūsu partneri strādā tikai mums, tāpēc mēs galvenokārt koncentrējamies uz mārketingu un pētniecību, nevis ražošanu.

Mēs paši sevi finansējam: visas mūsu investīcijas nāk no līdzekļiem, kas ir visu mūsu darba rezultāts.

Tas novērš nelielu svaru sarežģītā kāpumā.

Un mēs turpinām augt.

Mēs jau kopš 1979. gada specializējamies mājas trenažieru, pudeļu un pudeļu būru izpētē un izstrādē, ražošanā un tirdzniecībā.

Šodien riteņbraucēji trenējas ar augsto tehnoloģiju hometraineriem, izmanto pudeļu būrīšus un dzer no tehnoloģiski modernām pudelēm ar vēl nebijušām īpašībām un funkcijām.

Mēs, Elite, esam laimīgi, un mēs turpinām spert pedāļus kopā ar saviem klientiem, tādiem cilvēkiem kā jūs: mēs mīlam pūles, mēs nepieļaujam kompromisus un vēlamies labāko, ejot pretī nākotnei. Mēs tam ticam. Brauciet ar mums!
Džulio Bertolo - izpilddirektors

SPORTA PREČU VEIKALS

Darba stundas I - V:  9.00 - 18.00 

Nepieciešams padoms?

SPORTA PREČU VEIKALS

Darba stundas I - V:  9.00 - 18.00 

Product added to wishlist
Product added to compare.

Sīkdatņu politiku. Mēs izmantojam sīkdatnes šajā tīmekļa vietnē, lai nodrošinātu pareizu tīmekļa vietnes darbību, varētu sniegt powersport.lv pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku, personalizētu Jūsu pārlūkošanas pieredzi un sniegtu Jums aktuālus mārketinga piedāvājumus. Mērķētās (komerciālās) sīkdatnes netiks iestatītas, ja Jūs tam nepiekritīsiet. Atļaujot visus sīkfailus, Jūs ļaujat mums nodrošināt vislabāko pārlūkošanas un iepirkšanās pieredzi. Plašāku informāciju skatiet sīkfailu politikā