Apavi ūdenssportam Jobe Discover melni
Apavi ūdenssportam Jobe Discover melni
  • Tikai tiešsaistē
Apavi ūdenssportam Jobe Discover melni
Apavi ūdenssportam Jobe Discover melni

GARANTIJA

  • 30 dienu atgriešana
  • Produktam 24 mēnešu garantija
  • Maksājiet, saņemot preces
  • 30 dienu atgriešana
  • Produktam 24 mēnešu garantija
  • Maksājiet, saņemot preces

Vandens batai Jobe Discover Black

279840
34.99
AR PVN
Ikmēneša maksājums no 5.95€
Veiciet pasūtījumu 18h 10m 53s laikā, nosūtīsim jau ŠODIEN!
Shoe Size
  • 39
  • 40
  • 41

Krājumu daudzums:
Ir uz vietas, noliktava (1 )
Piegādes nosacījumi:
Piegādāsim cauri 1-2 d.d. DPD (3,90 €)

Apraksts

Šie Jobe ūdenssporta apavi ir stila un komforta kombinācija. Īpaši vieglie apavi ir šīs sezonas top prece ūdenssporta pasaulē. Apavi ir izgatavoti no ātri žūstoša materiāla, savienojumā ar mīkstu un siltu EVA materiālu. Papēža un zoles daļā ir iestrādāta ūdens noteces sistēma. Tie nodrošina balstu un komfortu pēdām jebkādu ūdens aktivitāšu laikā. Apaviem ir gaisu caurlaidīga iekšzole un gumijas ārējā zole, kas rada lielisku saķeri.

  • Īpaši viegli apavi
  • Ātri žūstošs materiāls
  • Ārējā gumijas zole rada lielisku saķeri
  • Pielāgota iekšzole
  • EVA papēdis izturībai un ātrai žūšanai
  • Ārējās zoles sānos ir iestrādāta ūdens noteces sistēma 

Par Jobe

18839022_1353332998069108_9046317632062662284_n_2.jpg

 

Mēs vēlamies, lai jūs varētu izbaudīt visus svarīgos dzīves aspektus. Mēs vēlamies, lai jums būtu jautri. Lai kopā ar saviem mīļajiem radītu atmiņas. Lai izbaudītu absolūtu brīvību. Lai jūsu sirds būtu piepildīta ar neaizmirstamiem mirkļiem. Lai atklātu skaistas vietas. Atpūsties. Bet arī sajust satraukumu un adrenalīna pieplūdumu. Kā? Daloties ar savu kaislību uz ūdenssportu. 

Mūsu misija ir dabūt jūs uz ūdens. Katru dienu mēs cītīgi strādājam, lai to paveiktu. Un katru dienu mēs cītīgi strādājam pie jaunu produktu izstrādes, lai padarītu jūsu dzīvi uz ūdens gan vieglāku, gan jautrāku. Mūsu mērķis ir uzlabot jūsu sniegumu.

Stand Up Paddleboarding ir lielisks veids, kā atspoguļot šo aizraušanos ar ūdenssportu. Pieņemiet SUP izaicinājumu un atklājiet savu pasauli ar Jobe SUP. Atklājiet, ka jūsu vietējais ezers var sniegt jums kvalitatīvu laiku kopā ar ģimeni. Atklājiet, ka kanāls jūsu dzimtajā pilsētā ar SUP pārvēršas par pilsētas džungļiem. Atklājiet, ka joga nav paredzēta tikai kontinentam. Atklājiet savus slēptos talantus. Atklājiet, ka Jobe SUP ir pieejams visur un ikvienam!

Mūsu aizraušanās ar ūdenssportu atspoguļojas arī mūsu attieksmē pret wakeboardingu. Jobe atzīst jautrību, ko sniedz veikbordings kopā ar draugiem. Tāpēc Jobe produktu un inovāciju mērķis ir uzlabot ikviena veikbordista dzīvi ar kabeļiem. Inovācijas, lai jūs vēl vairāk izbaudītu savu iecienīto sporta veidu. Inovācijas, kas EVOlve wakeboarding!

Jobe velošanai dzīvesveids ir ideāls jautrības apvienojums. Neatkarīgi no tā, vai jūs nežēlīgi izbaudāt savu PWC vai pavadāt laiku uz laivas kopā ar ģimeni; Jobe rūpējas, lai katrs #jobemoments būtu jautrs brīdis ikvienam. 

Baudot ūdenssportu mitreni ir būtiski, lai no tā gūtu maksimālu labumu. Tāpēc Jobe pievērsa īpašu uzmanību saviem hidrotērpiem. Jobe hidrotērpi ir tehnoloģiski progresīvi, un tajos izmantotas jaunākās konstruēšanas metodes un materiāli. Turklāt tie ir pieejami dažādās modernās krāsās un modeļos. Izstrādāti līdz pilnībai. Izstrādāti, lai apģērbtu un pārsteigtu.

SPORTA PREČU VEIKALS

Darba stundas I - V:  9.00 - 18.00 

Nepieciešams padoms?

SPORTA PREČU VEIKALS

Darba stundas I - V:  9.00 - 18.00 

Product added to wishlist
Product added to compare.

Sīkdatņu politiku. Mēs izmantojam sīkdatnes šajā tīmekļa vietnē, lai nodrošinātu pareizu tīmekļa vietnes darbību, varētu sniegt powersport.lv pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku, personalizētu Jūsu pārlūkošanas pieredzi un sniegtu Jums aktuālus mārketinga piedāvājumus. Mērķētās (komerciālās) sīkdatnes netiks iestatītas, ja Jūs tam nepiekritīsiet. Atļaujot visus sīkfailus, Jūs ļaujat mums nodrošināt vislabāko pārlūkošanas un iepirkšanās pieredzi. Plašāku informāciju skatiet sīkfailu politikā