• Izpārdošana!
Tricycle Lorelli B302A, Blue/White

GARANTIJA

  • 30 dienu atgriešana
  • Produktam 24 mēnešu garantija
  • Maksājiet, saņemot preces
  • 30 dienu atgriešana
  • Produktam 24 mēnešu garantija
  • Maksājiet, saņemot preces

Triratukas Lorelli B302A, mėlynas-baltas

225714
70.99 89.99
AR PVN
Ikmēneša maksājums no 6.03€
Veiciet pasūtījumu 00h 25m 23s laikā, nosūtīsim jau ŠODIEN!

Krājumu daudzums:
Ir uz vietas, noliktava (2 )
Piegādes nosacījumi:
Piegādāsim cauri 1-2 d.d. DPD (5,90 €)

Apraksts

parental handlebar,big wheels,foldable canopy,adjustable footrest,toy basket,ringbell,option for adjusting the backrest forward and backward depending the child's age,safety bumper,additional textile part for small children,soft seat,bag,brakes on the rear wheels

Par Lorelli Classic

geras panda_2.png

LORELLI

  Mūsu produktu klāstā ietilpst bērnu ratiņi, autokrēsliņi, augstie krēsliņi, sleep-n-play go, gultiņas, matrači, gultas piederumi un aksesuāri, daudzfunkcionālas rotaļlietas - viss nepieciešamais, lai apmierinātu ģimeņu ar bērniem vajadzības un atvieglotu viņu ikdienu. 

  Katru gadu mēs radām jaunu kolekciju, kas padara mūsu unikālos produktus atšķirīgus no citiem. Mūsu pieredze palīdz mums nodrošināt bērnu un viņu vecāku drošību un komfortu. Mēs sadarbojamies ar lielākajām ķēdēm gan vietējā, gan ārvalstu tirgū - METRO, KAUFLAND, CARREFOUR, AUSHAN, CORA un daudzām citām. 

  Mūsu uzņēmums ir izveidojis tirdzniecības tīklus un apkalpo klientus un sadarbības partnerus vairāk nekā 50 valstīs, tostarp Rumānijā, Ungārijā, Austrijā, Anglijā, Nīderlandē, Beļģijā, Francijā, Krievijā, Baltkrievijā, Maķedonijā, Serbijā un Melnkalnē, Horvātijā, Grieķijā, Turcijā, Albānijā, Spānijā, Itālijā un daudzās citās. 

   Mēs turpinām paplašināt savu produktu klāstu, izmantojot jaunus dizainus un modernizētus tradicionālos produktus. Mūsu komanda katru jaunu kolekciju rada ar rūpību par mūsu mazajiem klientiem, nodrošinot viņiem maksimālu komfortu un prieku. 

  Mūsu izstrādājumu drošība ir nodrošināta, jo tie ir pārbaudīti saskaņā ar visu Eiropas standartu prasībām. 

SPORTA PREČU VEIKALS

Darba stundas I - V:  9.00 - 18.00 

Nepieciešams padoms?

SPORTA PREČU VEIKALS

Darba stundas I - V:  9.00 - 18.00 

Product added to wishlist
Product added to compare.

Sīkdatņu politiku. Mēs izmantojam sīkdatnes šajā tīmekļa vietnē, lai nodrošinātu pareizu tīmekļa vietnes darbību, varētu sniegt powersport.lv pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku, personalizētu Jūsu pārlūkošanas pieredzi un sniegtu Jums aktuālus mārketinga piedāvājumus. Mērķētās (komerciālās) sīkdatnes netiks iestatītas, ja Jūs tam nepiekritīsiet. Atļaujot visus sīkfailus, Jūs ļaujat mums nodrošināt vislabāko pārlūkošanas un iepirkšanās pieredzi. Plašāku informāciju skatiet sīkfailu politikā