Termosas Classic Esbit vakuuma flakons 0,75l
Termosas Classic Esbit vakuuma flakons 0,75l
Termosas Classic Esbit vakuuma flakons 0,75l
  • Tikai tiešsaistē
Termosas Classic Esbit vakuuma flakons 0,75l
Termosas Classic Esbit vakuuma flakons 0,75l
Termosas Classic Esbit vakuuma flakons 0,75l

GARANTIJA

  • 30 dienu atgriešana
  • Produktam 24 mēnešu garantija
  • Bezmaksas konsultācija
  • 30 dienu atgriešana
  • Produktam 24 mēnešu garantija
  • Bezmaksas konsultācija

Materiāls
Stainless steel
Tips
Thermos
Krāsa
Black
Svars
0.465 kg
Jauda
0.75 l

Termosas Classic Esbit Vacuum Flask 0,75l

419017
29.00
AR PVN
Ikmēneša maksājums no 4.93€

Krājumu daudzums:
Available in Supplier store (4 )
Piegādes nosacījumi:
Piegādāsim cauri 3-6 d.d. DPD (3,90 €)

Apraksts

Esbit - Vācijas uzņēmums, kas pastāv kopš 1936. gada. Jau no pašiem pirmsākumiem Esbit galvenais un vadošais produkts bija cietais kurināmais, kura ražošanā uzņēmums kļuva par pasaules līderi. Likumsakarīga bija piedāvājuma paplašināšanās, vispirms ar pašām plītīm, bet pēc tam arī ar katliem, ēdnīcām, traukiem, termosiem un līdzīgiem kempinga piederumiem. Šodien Esbit ir atzīts un novērtēts galvenokārt pateicoties piedāvāto produktu augstajai kvalitātei un uzticamībai, un tā pozīcijas cietā kurināmā tirgū ir tik augstas, ka to bieži dēvē par "Esbit degvielu". Uzņēmuma piedāvājumu izmanto militārās vienības, glābšanas dienesti, starptautiskās organizācijas, kas sniedz palīdzību trešās pasaules valstīs, kā arī "parastie" tūristi, alpīnisti un brīvdabas entuziasti.

Nerūsējošais tērauds, kas no ārpuses pārklāts ar melnu pretslīdes pārklājumu. Tas pasargā no nejaušas termosa, kas tiek turēts cimdā vai aukstā rokā, nokrišanas. Īpašs pārklājums termosa iekšpusē ļauj viegli noņemt nogulsnes un uzlabo termosa termiskās īpašības.

.

Ergonomiskā forma atvieglo manipulācijas ar termosu, tā arī atvieglo tā iespraušanu piepildītā mugursomā. Lai termosu varētu vienādi ērti turēt neatkarīgi no tilpuma, visiem tilpumiem ir gandrīz vienāds diametrs (mainās tikai augstums).

Termoss ilgstoši saglabā šķidrumu temperatūru, pateicoties vakuumam starp sieniņām, kas izgatavotas no augstākās kvalitātes nerūsējošā tērauda. Pateicoties tam, termosu var izmantot gan karstu, gan aukstu šķidrumu uzglabāšanai. Neatkarīgi no tā, vai ielejat svaigi novārītu tēju vai stipri sasaldētu izotonisko dzērienu, ielejamā šķidruma temperatūra pat pēc daudzām stundām būs tuva sākotnējai temperatūrai.

Lai atvieglotu lēmumu par termosa iegādi ar automātisko vai tradicionālo aizbāzni - Esbit piedāvā abus komplektā. Šos aizbāžņus var izmantot savstarpēji aizvietojami atkarībā no jūsu gaumes un konkrētā brīža vajadzības. Turklāt Esbit termosi ir aprīkoti arī ar otru krūzīti, kas atrodas zem vāciņa. Pateicoties tam, divi cilvēki vienlaikus var baudīt sildošu dzērienu.

.

  •      divi korķi (automātiskais un tradicionālais)
  •      divas krūzes

Par Esbit

esbitback.jpg

 

Esbit ir Vācijas uzņēmums, kura vēsture aizsākās 1936. gadā, kad Erihs Šumss (Erich Schumm) radīja cietā kurināmā tabletes. Nosaukums Esbit cēlies no pirmajiem burtiem Erich Schumm Brennstoff In Tablette (Eriha Šūma cietā kurināmā tabletes). Pašlaik uzņēmums ir galvenais cietā kurināmā ražotājs pasaulē. Piedāvājumā ir arī termosi, termokrūzītes, plītiņas, tūristu trauki un pudeles Esbit ir augstas kvalitātes izgatavošanas, funkcionalitātes un uzticamības jebkuros apstākļos sinonīms, kā rezultātā šī zīmola izstrādājumi ir pazīstami visā pasaulē un tos plaši izmanto tūristi, izdzīvošanas mīļotāji un ceļotāji.

SPORTA PREČU VEIKALS

Darba stundas I - V:  9.00 - 18.00 

Nepieciešams padoms?

SPORTA PREČU VEIKALS

Darba stundas I - V:  9.00 - 18.00 

Product added to wishlist
Product added to compare.

Sīkdatņu politiku. Mēs izmantojam sīkdatnes šajā tīmekļa vietnē, lai nodrošinātu pareizu tīmekļa vietnes darbību, varētu sniegt powersport.lv pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku, personalizētu Jūsu pārlūkošanas pieredzi un sniegtu Jums aktuālus mārketinga piedāvājumus. Mērķētās (komerciālās) sīkdatnes netiks iestatītas, ja Jūs tam nepiekritīsiet. Atļaujot visus sīkfailus, Jūs ļaujat mums nodrošināt vislabāko pārlūkošanas un iepirkšanās pieredzi. Plašāku informāciju skatiet sīkfailu politikā