Piepūšamais airu dēlis ar piederumiem Spartan SUP 10' Brown-Red

GARANTIJA

  • 30 dienu atgriešana
  • Produktam 24 mēnešu garantija
  • Bezmaksas konsultācija
  • 30 dienu atgriešana
  • Produktam 24 mēnešu garantija
  • Bezmaksas konsultācija

Materiāls
PVC
Tips
All-around paddle board
Krāsa
Red
White
Garums
300 cm
Platums
76 cm
Biezums
15 cm
Maksimālā slodze
130 kg
Paredzētais lietojums
Universal
Jauda
282 l
Kategorija
Calm waters
Dēļa svars
7.9 kg
Accessories
Yes
Maksimālais lietotāju skaits
1 person
Piederumu skaits
5
Max pressure
1.03 bar

Pripučiama irklentė su aksesuarais Spartan SUP 10’ Ruda-Raudona

525632
280.00
AR PVN
Ikmēneša maksājums no 10.99€

Krājumu daudzums:
Available in Supplier store (2 )
Piegādes nosacījumi:
NEMOKAMAI Piegādāsim cauri 2-4 d.d. DPD (0,00 €)

Apraksts

Izbaudiet vasaras ūdens piedzīvojumus ar pavisam jaunu airu dēli! Neatkarīgi no tā, vai dodaties uz pludmali, upi vai savu iecienītāko ūdenskrātuvi, Biddle Board w/ Accessories Spartan SUP 10' Brown-Red padarīs jūsu laiku tur īpašu. Turklāt airēšana ir ne tikai lieliska brīvā laika pavadīšanas iespēja, bet arī komplekss vingrinājums, jo ļauj nostiprināt muskuļus, uzlabot līdzsvaru un sadedzināt kalorijas.

Šim universālajam SUP ir svara ierobežojums līdz 130 kg, tāpēc tas ir piemērots ikvienam. Tā apaļā forma un īsā konstrukcija padara šo dēli stabilo un viegli manevrējamo, tāpēc tas ir ideāli piemērots iesācējiem.  Paddle board w/ Accessories Spartan SUP 10' Brown-Red ir ideāli piemērots mierīgiem ūdeņiem, t.i.,  jūras, ezeru vai rezervuāru vajadzībām. Šis dēlis ļauj jums pilnvērtīgi izbaudīt vasaras ūdens aktivitātes!

Malie uzlabojumi, kas noderēs gan ūdenī, gan ārpus tā

.

 Paddle Board w/ Accessories Spartan SUP 10' Brown-Red nav tikai dēlis. Tam ir daudz mazu uzlabojumu, kas ļauj ērtāk airēt un nēsāt. Ar elastīgajām bungee auklām var pārvadāt vieglu kravu, ko nevēlaties atstāt krastā, savukārt pretslīdes spilventiņš nodrošina perfektu satvērienu un novērš slīdēšanu. Tomēr, pat ja paslīdēsiet, tas nekas nenotiks. Ir stilda D-veida gredzens pie kura var piestiprināt pavadiņu (kas nav iekļauts komplektā), kuru uzliekat uz kājas, tādējādi nodrošinot, ka jūs nezaudējat savu airu dēli. Jūs varat novērtēt arī masīvo rokturi vidū, kas atvieglo pārnēsāšanu.

<Piederumi komplektā

Veselēm komplektā ir viss, kas varētu būt nepieciešams ūdens piedzīvojumu laikā - trīsdaļīgs, garumu regulējams alumīnija airisaugstspiediena sūknis ar spiediena mērītāju un remonta komplekts. Visu (tostarp salocīto airi) var ievietot cietā mugursomā ar ērtām plecu siksnām. Viss, kas jums jādara, ir jāuzliek mugursoma uz muguras un jādodas ceļā.

 

Par Spartan

07_auto_x2_2.jpg

SPORTA PREČU VEIKALS

Darba stundas I - V:  9.00 - 18.00 

Nepieciešams padoms?

SPORTA PREČU VEIKALS

Darba stundas I - V:  9.00 - 18.00 

Product added to wishlist
Product added to compare.

Sīkdatņu politiku. Mēs izmantojam sīkdatnes šajā tīmekļa vietnē, lai nodrošinātu pareizu tīmekļa vietnes darbību, varētu sniegt powersport.lv pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku, personalizētu Jūsu pārlūkošanas pieredzi un sniegtu Jums aktuālus mārketinga piedāvājumus. Mērķētās (komerciālās) sīkdatnes netiks iestatītas, ja Jūs tam nepiekritīsiet. Atļaujot visus sīkfailus, Jūs ļaujat mums nodrošināt vislabāko pārlūkošanas un iepirkšanās pieredzi. Plašāku informāciju skatiet sīkfailu politikā