Kāpņu trenažieris Intenza Fitness 450Ci2S
Kāpņu trenažieris Intenza Fitness 450Ci2S
Kāpņu trenažieris Intenza Fitness 450Ci2S
Kāpņu trenažieris Intenza Fitness 450Ci2S
Kāpņu trenažieris Intenza Fitness 450Ci2S
Kāpņu trenažieris Intenza Fitness 450Ci2S
Kāpņu trenažieris Intenza Fitness 450Ci2S
Kāpņu trenažieris Intenza Fitness 450Ci2S
Kāpņu trenažieris Intenza Fitness 450Ci2S
Kāpņu trenažieris Intenza Fitness 450Ci2S
Kāpņu trenažieris Intenza Fitness 450Ci2S
Kāpņu trenažieris Intenza Fitness 450Ci2S

GARANTIJA

  • 30 dienu atgriešana
  • Produktam 24 mēnešu garantija
  • Bezmaksas konsultācija
  • 30 dienu atgriešana
  • Produktam 24 mēnešu garantija
  • Bezmaksas konsultācija

Augstums
213 cm
Tips
Step machine
Krāsa
Black
Garums
193 cm
Platums
86 cm
Svars
318 kg
Maksimālā slodze
181 kg
Enerģijas avots
Electrical network
Step height adjustment
No
Step counter
Yes
Walking speed
Yes
Console indicators
Calories
METS
Pulse
Time
Paredzētais lietojums
Komerciālai lietošanai
Pretestības līmenis
20

Kāpņu trenažieris Intenza Fitness 450Ci2S

424881
10 899.00
AR PVN

Krājumu daudzums:
Available in Supplier store (5+ )
Piegādes nosacījumi:
Piegādāsim cauri 20+ d.d. DPD (80,00 €)
Svars: 412 kg.

Apraksts

450 SĒRIJAS ESCALATE KĀPŅU TRENAŽIERIS

Uzlabo savu veiktspēju un uzlabo savu fizisko formu ar Intenza 450 Series Escalate kāpņu trenažieri. Tam ir minimāla dizaina rāmis, kā arī izteikti melnais tonis ievieš pavisam jaunu enerģiju tavā sporta zālē. Trenažierim ir 20 pakāpieni ar regulējamu augstumu starp 10 - 19,5 cm un slīpumu no 20—40°, ļaujot to padarīt par galveno kardio treniņa palīgrīku. Tam ir unikāla identitāte un tas ļauj lietotājam izmantot ekskluzīvo Orientiera programmu. 

Skriešana augšup torņos un vertikālie maratoni ir guvuši plašu popularitāti, pateicoties pasaules čempionātiem, kuros skrējēji gūst punktus, skrienot augšup torņos, cik vien ātri var. Šāda veida treniņš nodrošina visa ķermeņa treniņu, apvienojot spēka un izturības treniņu. Influenza Orientiera programma nodrošina prasīgu ātruma un jaudas treniņu, vienlaikus padarot to jautrāku, ļaujot aizvadīt šādu treniņu 31 zīmīgā pasaules vietā jeb tornī, kurā skriet augšup. 

450 i2S Konsole

Intenza 450 i2S proporcionālā konsole ir sinonīms funkcionalitātei un praktiskumam. Tā ļauj trenēties ar nozīmi un skaidrību. Konsolei ir vienkāršs, intuitīvi lietojams, ar baltu LED izgaismojumu apveltīts interfeiss, kuram ir 3 vadības pogas. Uni—Dial™ nodrošina lietotājam pilnīgu piekļuvi visa veida funkcijām, kas var palīdzēt lietotājam uzlabot savu sniegumu. Konsolei ir ar lāzeru gravēta alumīnija ietvars, tā neslīdošās slīpās malas nodrošina nepārspējamu funkcionalitāti un lietošanu arī treniņa laikā.

Trenažieris nodrošina taustes sajūtu un muskuļu iesaisti treniņa procesā, pateicoties augstās kvalitātes materiāliem un funkcionālajām detaļām. Tam ir aerodinamiskas funkcijas, kā arī tas ļauj trenēties dažāda veida apvidos, izvēloties sev piemērotāko treniņa programmu. 

TRENAŽIERA ĪPAŠĪBAS

Displeja rādījumi HR, laiks, METS, soļa augstums, kalorijas, līmeņi, stāvi, SPM, treniņa kopsavilkums, treniņa profils.
Sirdsdarbība mērīšana Polar®— kodēta bezvadu telemetrijas tehnoloģija: iebūvēts - sirdsdarbības uztvērējs (nepieciešama pulsa jostiņa). Digitālā kontakta sirdsdarbības tehnoloģija nodrošina precizitāti un uzticamību.
On—The—Fly Ļauj pārslēgties uz citām treniņu programmām treniņa laikā.
Enerģijas taupīšanas sistēma Enerģijas taupīšanas režīmu izmanto, lai samazinātu enerģijas patēriņu (nepārsniedzot 0,5 W), kas atbilst Erp EC 1275/2008 prasībām.
MYE Audio komplekta iespējas Papildaprīkojums, kas atbalsta MYE audio uztvērēju.
Uni—Dial™ kontrole Pilnīga piekļuve lietotāja interfeisa funkcijām un iestatījumiem un to vadība, izmantojot Uni-Dial ™ ērtības.
C—SAFE standarta jauda Atbalsta papildu aprīkojuma uzlādi.
Displeja veids Liels baltas gaismas LED displejs ērti nodrošina visu nepieciešamo informāciju.

TRENIŅA IESPĒJAS

Fitnesa tests Fitnesa tests nosaka indivīda fiziskās sagatavotības līmeni, pamatojoties uz VO2 max standartiem. Testa metode iekļauj WFI un CPAT.
Ātrā uzsākšana Quick Start jeb ātrā uzsākšana ir manuālā treniņu programma. 
Mērķa programma 3 mērķa programmas: laiks (1—99 minūtes), attālums (1—999 stāvi), kalorijas (10—2500 Kcals)
Uzlabotā programma 10 iepriekš iestatītas programmas: galvenie treniņu veidi ir — intervāli, kalni, HIIT

Par Intenza

1601991689993.jpg

 

Vīzija
Mūsu vīzija ir piedāvāt ilgtspējīgus veselības un fitnesa risinājumus, lai godinātu holistiskās veselības spēku. Prāts. Ķermenis.

Misija
Dzīvot. Strādā. Spēlēt
Nodrošināt izcilību, izmantojot veselības un fitnesa risinājumus un labklājības pieredzi, lai veicinātu, atbalstītu un stiprinātu personīgo un organizācijas veselību.

Sasniegt vairāk kopā
Izmantojot sadarbības spēku, mēs izvirzām godīguma un ētikas standartus, vienlaikus nosakot visaugstākos dizaina, kvalitātes, pakalpojumu un inovāciju standartus.

Turpmāk šodien
Mēs paplašinām šodienas robežas, apvienojot radošumu ar rītdienas tehnoloģijām. Dizains
Mūsu panākumi ir rezultāts jaunu metožu un ideju izpētei ārpus ierastajām robežām.   Inovāciju vadīti un tehnoloģiju iedvesmoti, mēs izstrādājam produktus, kas ilustrē, kā mūsu filozofija un DNS tiek pielietota katrā procesa posmā.   Ar aizrautību un izpratni mēs veidojam savu ceļu, lai izstrādātu izcilus, ilgtspējīgus produktus.

Partnerība
Cilvēki ir mūsu vērtīgākā vērtība, un mēs veidojam attiecības, pamatojoties uz kopīgām vērtībām un uz cilvēkiem orientētām stratēģijām.   Kā viena komanda mēs ar lepnumu strādājam kopā visās valstīs, dažādās laika joslās un pāri robežām.   Mūsu kolēģi, mūsu partneri, mūsu lietotāji.   Tā ir Intenza globālā kopiena.

Izcilība
Mūsu unikālā pieeja dizainam liek mums domāt pieredzes kategorijās, un mēs izmantojam šos stāstus, lai radītu savus produktus.   Estētikas ziņā mēs priekšplānā izvirzām cilvēka uztveri.   Mēs izmantojam visas iespējas, lai nodrošinātu vislabāko lietotāja pieredzi.   Intenza produkti tiek radīti bez kompromisiem.   Neviena detaļa nav par mazu un neviens process nav par daudz, kad runa ir par izcilības sasniegšanu.

Izstādes mantojums
Mūsu vēsture raksturo zīmolu, kas novērtē tradīciju vērtību un to, kā tās var mūs noturēt uz zemes, vienlaikus virzot mūs uz priekšu.   Mūsu mantojums ir veidots no pašiem pamatiem.   Mēs saglabājam stabilitāti un spēku, paliekot uzticīgi saviem pamatiem.   Mēs cenšamies ieviest ilgtspējību visā mūsu zīmolā, atbalstot mūsu apņemšanos godprātīgi veikt uzņēmējdarbību.   Šie principi palielinās vērtību, ko mēs sniedzam mūsu kopienām, un kopā mēs veidojam mantojumu, kas radīts, lai būtu ilgstošs.

SPORTA PREČU VEIKALS

Darba stundas I - V:  9.00 - 18.00 

Nepieciešams padoms?

SPORTA PREČU VEIKALS

Darba stundas I - V:  9.00 - 18.00 

Product added to wishlist
Product added to compare.

Sīkdatņu politiku. Mēs izmantojam sīkdatnes šajā tīmekļa vietnē, lai nodrošinātu pareizu tīmekļa vietnes darbību, varētu sniegt powersport.lv pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku, personalizētu Jūsu pārlūkošanas pieredzi un sniegtu Jums aktuālus mārketinga piedāvājumus. Mērķētās (komerciālās) sīkdatnes netiks iestatītas, ja Jūs tam nepiekritīsiet. Atļaujot visus sīkfailus, Jūs ļaujat mums nodrošināt vislabāko pārlūkošanas un iepirkšanās pieredzi. Plašāku informāciju skatiet sīkfailu politikā