• Tikai tiešsaistē
Under Armour Infinity High krūšturis - Black

GARANTIJA

  • 30 dienu atgriešana
  • Produktam 24 mēnešu garantija
  • Bezmaksas konsultācija
  • 30 dienu atgriešana
  • Produktam 24 mēnešu garantija
  • Bezmaksas konsultācija

Krāsa
Black
Gender
Woman

Sportinė liemenėlė Under Armour Infinity High Bra - Juoda

280843
72.99
AR PVN
Ikmēneša maksājums no 6.2€
Izmērs
  • S
  • XS

Krājumu daudzums:
Available in Supplier store (2 )
Piegādes nosacījumi:
Piegādāsim cauri 2-4 d.d. DPD (3,90 €)

Apraksts

Sieviešu krūšturis Under Armour Infinity High Bra ir neaizstājams aktīvā apģērba elements. Tas ne tikai sniedz stratēģisku atbalstu, bet regulējamās krusteniskās siksniņas padara to arī par stilīgu krūšturi, kurā jūs pievērsīsiet ne vienu vien uzmanību. Materiāls ir stiepjams, bet stingrs, auguma augšdaļas dizains akcentēs jūsu formas, savukārt plašās siksniņas ļaus jums izcelt dekoltē un plecus. Pateicoties elastīgajam materiālam un minimālistiskajam dizainam, šis krūšturis sader ar visu un ir ideāli piemērots gan treniņiem, gan ikdienas lietošanai. HeatGear audums nodrošina izcilu pieskāriena sajūtu ādai - tas novada sviedrus un ļoti ātri žūst, pat pie augstākas temperatūras (23-37°C). Jūs varētu novērtēt arī veidoto, ar PU injekciju iestrādāto viengabala polsterējumu, kas nodrošina maksimālu komfortu un papildu pārklājumu. Apakšējā apakšmala ir komfortabla un nepiesprādzēsies un nepielipīs pie jums. Under Armour logotips ir patīkams papildinājums. Šis krūšturis vislabāk piemērots A līdz C kausiņiem.


.

Par Under Armour

underarmour-01_2.png

Under Armour vīzija ir iedvesmot jūs ar veiktspējas risinājumiem, par kuru nepieciešamību jūs pat nenojaušat un bez kuriem nevarat iedomāties savu dzīvi.

Mūsu stāsts sākās ar ideju, kas radīja vairāk nekā tikai kreklu un zīmolu - tā mainīja veiktspējas apģērbu spēli.

Under Armour, Inc. ir amerikāņu uzņēmums, kas ražo apavus, sporta un ikdienas apģērbu. Under Armour globālā galvenā mītne atrodas Baltimorā, Merilendas štatā, bet papildu biroji atrodas Amsterdamā (Eiropas galvenā mītne), Ostinā, Guandžou, Honkongā, Hjūstonā, Džakartā, Londonā, Mehiko, Minhenē, Ņujorkā, Panamā (starptautiskā galvenā mītne), Parīzē, Pitsburgā, Portlendā, Sanfrancisko, Sanpaulu, Santjago, Seulā, Šanhajā (Lielās Ķīnas galvenā mītne) un Toronto

.

Under Armour 1996. gada 25. septembrī dibināja tolaik 24 gadus vecais bijušais Merilendas Universitātes futbola komandas īpašo komandu kapteinis Kevins Planks. Sākotnēji Planks uzsāka uzņēmējdarbību no savas vecmāmiņas pagraba Vašingtonā, D.C. Viņš pavadīja laiku, ceļojot pa Austrumu piekrasti, automašīnas bagāžniekā nesaglabājot neko citu kā vien apģērbu. Pirmo reizi komandu viņš pārdeva 1996. gada beigās, pārdodot apģērbu par 17 000 ASV dolāru. No vecmāmiņas pagraba Planks pārcēlās uz Baltimoru. Pēc vairākām pārcelšanās reizēm pilsētā viņš pārcēlās uz savu pašreizējo galveno mītni Tide Point.

 

SPORTA PREČU VEIKALS

Darba stundas I - V:  9.00 - 18.00 

Nepieciešams padoms?

SPORTA PREČU VEIKALS

Darba stundas I - V:  9.00 - 18.00 

Product added to wishlist
Product added to compare.

Sīkdatņu politiku. Mēs izmantojam sīkdatnes šajā tīmekļa vietnē, lai nodrošinātu pareizu tīmekļa vietnes darbību, varētu sniegt powersport.lv pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku, personalizētu Jūsu pārlūkošanas pieredzi un sniegtu Jums aktuālus mārketinga piedāvājumus. Mērķētās (komerciālās) sīkdatnes netiks iestatītas, ja Jūs tam nepiekritīsiet. Atļaujot visus sīkfailus, Jūs ļaujat mums nodrošināt vislabāko pārlūkošanas un iepirkšanās pieredzi. Plašāku informāciju skatiet sīkfailu politikā