Sieviešu šorti Nebbia Active Black Black 569 - Volcanic Black

GARANTIJA

  • 30 dienu atgriešana
  • Produktam 24 mēnešu garantija
  • Bezmaksas konsultācija
  • 30 dienu atgriešana
  • Produktam 24 mēnešu garantija
  • Bezmaksas konsultācija

Krāsa
Volcanic Black
Garums
Above knees
Gender
Woman
Inner compression tights
Yes

Moteriški šortai Nebbia Active Black 569 - Vulkaninė juoda

641721
43.99
AR PVN
Ikmēneša maksājums no 7.48€
Izmērs
  • M
  • S
  • XS

Krājumu daudzums:
Available in Supplier store (2 )
Piegādes nosacījumi:
Piegādāsim cauri 2-4 d.d. DPD (3,90 €)

Apraksts

Šorti Vīriešu šorti Nebbia Active Black 569 ir daļa no īpašas apģērbu kolekcijas, kas izgatavoti no pārstrādātas okeāna plastmasas. Šis audums, kas izgatavots no pārstrādātas okeāna plastmasas, novada sviedrus un ļoti ātri žūst. Veidojot šo kolekciju, Nebbia izmantoja poliestera dziju, kas radīta no okeānos atgūtiem priekšmetiem (piemēram, plastmasas tīkliem, maisiņiem un pudelēm), lai radītu šo pārsteidzošo aktīvo apģērbu! Vīriešu šorti Nebbia Active Black 569 ar augstu jostasvietu paslēps visus jūsu nepilnības un treniņa laikā neberzīs. Šie šorti, kas lieliski piemēroti gan iekštelpām, gan āra telpām, ļaus jums justies drosmīgai, pārliecinātai un sejai. Vulkāniskā melnā apdruka sniegs jums spēku un enerģiju intensīva treniņa laikā. Šī kolekcija cildina mūsu skaisto planētu. Pievienojies Nebbia šajos svētkos!


Par Nebbia

4d96ba2382da223f8e2f7f552fbef201_2.jpg

Kas stāsta sākumā? Stanka un Martins, NEBBIA dibinātāji, un viņu neticamā kaislība un apsēstība ar fitnesu un kultūrismu. Ne tikai pateicoties viņu aizrautībai, bet arī pateicoties visiem sviedriem, sāpēm, pašaizliedzībai un nemitīgai motivācijai, uzņēmuma NEBBIA ceļš sākās 1997. gadā.

SPORTA PREČU VEIKALS

Darba stundas I - V:  9.00 - 18.00 

Nepieciešams padoms?

SPORTA PREČU VEIKALS

Darba stundas I - V:  9.00 - 18.00 

Product added to wishlist
Product added to compare.

Sīkdatņu politiku. Mēs izmantojam sīkdatnes šajā tīmekļa vietnē, lai nodrošinātu pareizu tīmekļa vietnes darbību, varētu sniegt powersport.lv pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku, personalizētu Jūsu pārlūkošanas pieredzi un sniegtu Jums aktuālus mārketinga piedāvājumus. Mērķētās (komerciālās) sīkdatnes netiks iestatītas, ja Jūs tam nepiekritīsiet. Atļaujot visus sīkfailus, Jūs ļaujat mums nodrošināt vislabāko pārlūkošanas un iepirkšanās pieredzi. Plašāku informāciju skatiet sīkfailu politikā