FERRINO Pro Mumijas guļammaisa oderējums
FERRINO Pro Mumijas guļammaisa oderējums
FERRINO Pro Mumijas guļammaisa oderējums
FERRINO Pro Mumijas guļammaisa oderējums

GARANTIJA

  • 30 dienu atgriešana
  • Produktam 24 mēnešu garantija
  • Bezmaksas konsultācija
  • 30 dienu atgriešana
  • Produktam 24 mēnešu garantija
  • Bezmaksas konsultācija

Materiāls
Polyester
Tips
Cover
Krāsa
Blue
Garums
220 cm
Platums
80 cm
Svars
0.240 kg
Uzpildīšana
Not specified
Forma
Cocoon
Galējā temperatūra
Not specified
Komforta temperatūra
Not specified

Miegmaišio įklotas FERRINO Pro Mummy

190109
41.99
AR PVN
Ikmēneša maksājums no 7.14€

Krājumu daudzums:
Available in Supplier store (1 )
Piegādes nosacījumi:
Piegādāsim cauri 2-4 d.d. DPD (3,90 €)

Apraksts

FERRINO spilvens guļammaisam Pro Mumija ir praktisks piederums jūsu mumijai paredzētajam guļammaisam. Guļammaisa spilventiņam ir vairākas priekšrocības - tas pievieno guļammaisam vēl vienu slāni, tādējādi padarot jūs vēl siltāku un gatavāku tikt galā ar zemāku temperatūru. Turklāt tas atvieglo guļammaisa apkopi (jo paklājiņa tīrīšana ir daudz vienkāršāka nekā visa guļammaisa tīrīšana) un tādējādi paildzina tā kalpošanas laiku. Arī guļammaisu spilventiņu izmantošana ir daudz higiēniskāka, jo īpaši, ja guļammaisu izmanto vairāk nekā viena persona vai ja jūs nakšņojat kalnu mājiņā un nevēlaties ņemt līdzi savu guļammaisu. Miegmaka spilvens FERRINO Pro Mummy ir izgatavots no īpaši viegla, izturīga un patīkama pieskārienam satīna poliestera. Ja neesat apmierināts ar sava guļammaisa materiālu, spilventiņš ir risinājums. Visbeidzot, bet ne mazāk svarīgi ir tas, ka guļammaisa spilvenam FERRINO for Pro Mummy ir praktisks sānu atvērums un spilvena kabata.


.

Par Ferrino

Ferrino_Solo.jpg

FERRINO - Aprīkojums, ko izmanto labākie jūsu lieliem un maziem piedzīvojumiem: "MĒS IZSTRĀDĀJAMI, PAMATOT VISIEM PĒTĪJUMUS, PROFESIONĀLIEM UN NEPROFESIONĀLIEM IZMANTOJIEM".

Jums ir jādomā plaši, ja vēlamies pārvarēt savas robežas un sasniegt jaunus mērķus. Un mēs to darām katru dienu jau vairāk nekā 150 gadus.

Ja jūs sapņojat par nākamajiem piedzīvojumiem, tad mēs vēlamies jums palīdzēt un pavadīt jūs un jūsu piedzīvojumu garu drošākā un ērtākā rītdienā.

Un tāpēc mums nākotne nozīmē būt izcilam vispusīgam āra izstrādājumu uzņēmumam, un mēs vēlamies, lai mūsu kvalitatīvie produkti runātu paši par sevi, lai par tiem runātu visu vecumu profesionāļi un piedzīvojumu mīļotāji visā pasaulē.

 

SPORTA PREČU VEIKALS

Darba stundas I - V:  9.00 - 18.00 

Nepieciešams padoms?

SPORTA PREČU VEIKALS

Darba stundas I - V:  9.00 - 18.00 

Product added to wishlist
Product added to compare.

Sīkdatņu politiku. Mēs izmantojam sīkdatnes šajā tīmekļa vietnē, lai nodrošinātu pareizu tīmekļa vietnes darbību, varētu sniegt powersport.lv pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku, personalizētu Jūsu pārlūkošanas pieredzi un sniegtu Jums aktuālus mārketinga piedāvājumus. Mērķētās (komerciālās) sīkdatnes netiks iestatītas, ja Jūs tam nepiekritīsiet. Atļaujot visus sīkfailus, Jūs ļaujat mums nodrošināt vislabāko pārlūkošanas un iepirkšanās pieredzi. Plašāku informāciju skatiet sīkfailu politikā