Skrejceliņš Intenza Fitness 550Te2
Skrejceliņš Intenza Fitness 550Te2
Skrejceliņš Intenza Fitness 550Te2
Skrejceliņš Intenza Fitness 550Te2
Skrejceliņš Intenza Fitness 550Te2
Skrejceliņš Intenza Fitness 550Te2

GARANTIJA

  • 30 dienu atgriešana
  • Produktam 24 mēnešu garantija
  • Bezmaksas konsultācija
  • 30 dienu atgriešana
  • Produktam 24 mēnešu garantija
  • Bezmaksas konsultācija

Augstums
154 cm
Tips
Treadmill
Garums
215 cm
Platums
96 cm
Svars
262 kg
Programmu skaits
20
Maksimālā slodze
181 kg
Enerģijas avots
Electrical network
Console indicators
Calories
Distance
HR
Incline
Pace
Speed
Time
Paredzētais lietojums
Komerciālai lietošanai
Displejs
LCD
Bluetooth connection
Ātrums
0.8-25 km/h
Jauda
4 HP
Deck inclination
Not specified
Skrejošā klāja garums
155 cm
Skrejošā klāja platums
56 cm
Elevation
0-15 %
Motorized
Yes
Integrated features
USB
Wi-Fi
Sirdsdarbības mērītājs
Wireless
Cushioning system
Elastomer Shock Absorber

Bėgimo takelis Intenza Fitness 550Te2

425878
8 499.00
AR PVN
Ikmēneša maksājums no 209.87€

Krājumu daudzums:
Available in Supplier store (5+ )
Piegādes nosacījumi:
Piegādāsim cauri 20+ d.d. DPD (60,00 €)
Svars: 298 kg.

Apraksts

550 SĒRIJAS SKREJCELIŅŠ

Izstrādāts, pievēršot īpašu uzmanību formai un trenažiera funkcijām, godalgotais Intenza 550 sērijas skrejceliņš apvieno alumīnija elementu ilgstošo skaistumu ar must-have tehnoloģijām, lai radītu izcilāko skriešanas pieredzi.

Izklaides sērijas konsole

Ar šo trenažieri ir iespējams veikt ne tikai izaicinošu kardio treniņu, jo tas piedāvā iespēju piedzīvot daudz ko vairāk. Trenažiera konsole piedāvā dažāda veida iespējas iekļaujot InCare™ pašdiagnostikas programmatūru, kas automātiski ziņo InCare™ klientu atbalsta komandai par nepieciešamo trenažiera apkopi. Konsole piedāvā arī izklaidi ar Intenzacast™, kas pārraida digitālo saturu no iOS vai Android ierīcēm. 

Ar Wi—Fi® un Bluetooth® savienojamību, Intenza sērijas trenažieru skārienjutīgās 19 collu konsoles nodrošina augstas kvalitātes, nepārtrauktu, aizraujošu satura patērēšanas pieredzi, ļaujot lietot sociālos medijus, skatīties izklaides kanālus, lietot treniņu lietotnes u.c.

TRENAŽIERA ĪPAŠĪBAS

Pielāgojamie iestatījumi Kad ir uztverts USB, tad lietotājs var pielāgot (1) displeju (2) vecumu (3) dzimumu (4) svaru (5) skaņas signālu. Viedais trenažieris automātiski piešķirs prioritāti personalizētam iestatījumam un treniņu rutīnai ar USB reģistrēšanos.
Displeja rādījumi HR, laiks, temps, METS, slīpums, kalorijas, attālums, ātrums, treniņa kopsavilkums, treniņa profils.
Sirdsdarbība mērīšana Polar®— kodēta bezvadu telemetrijas tehnoloģija: iebūvēts - sirdsdarbības uztvērējs (nepieciešama pulsa jostiņa). Digitālā kontakta sirdsdarbības tehnoloģija nodrošina precizitāti un uzticamību.
On—The—Fly Ļauj pārslēgties uz citām treniņu programmām treniņa laikā.
Enerģijas taupīšanas sistēma Enerģijas taupīšanas režīmu izmanto, lai samazinātu enerģijas patēriņu (nepārsniedzot 0,5 W), kas atbilst Erp EC 1275/2008 prasībām.
USB savienojamība Personalizētiem pielāgotiem treniņiem, rezultātiem, uzstādījumiem, InCare™ un manuāliem sistēmas atjauninājumiem.
Auto Stop Skrejceliņš automātiski apstājas, kad tas netiek izmantots 60 sekundes. 
Iebūvēta TV sistēma Analogā / digitālā saderība ATSC, DVB — T / T2 / C / S, ISDB (Lai iegūtu detalizētu informāciju par digitālo televīziju, sazinieties ar Intenza tirdzniecības pārstāvi).
Savienotāji Atbalsta HDMI ierīces, Ethernet kabeļu tīklu, 3,5 mm stereo austiņu pieslēgvietu, Bluetooth stereo austiņas.
C—SAFE savienojamība Standarta C—SAFE savienojamība nodrošina datu pārraidi. 
Displeja veids Rūpnieciskās klases 19 collu TFT skārienjutīgs ekrāns ilgākam kalpošanas laikam.
InCare™ tiešsaiste Viedais trenažieris automātiski nosaka, kad ir nepieciešama apkope un nosūta servisa diagnostiku izmantojot wi-fi.
Intenzacast™ Atbalsta viedtālruņa atspoguļošanu (iOS/Android).
Valoda 21 valsts valodas ir pieejamas.
Ekrānsaudzētājs Augšuplādē 10 attēlu failus ziņām vai komerciālām reklāmām, kas tiks rādīti uz ekrāna trenažiera gaidīšanas jeb stand-by režīmā.
Virtuālās ainavas 10 ainavas
Wi—Fi iespējas Atbalsta InCare™ Online, programmatūras atjaunināšanu, interneta pārlūkošanu.
Netpulse (xID) xID pieslēgšanās

TRENIŅA IESPĒJAS

Fitnesa tests Fitnesa tests nosaka indivīda fiziskās sagatavotības līmeni, pamatojoties uz VO2 max standartiem. Testa metode iekļauj iešanu, skriešanu un IPPT.
HR kontrole 4 sirdsdarbības kontroles programmas, kas ļauj trenēties konkrētā intensitātes zonā —HR zona, intervāli, kalni, kardio.
Sacensības Sacensību programma piedāvā veikt jautru izaicinājumu, sacenšoties ar eksistējošiem čempioniem 3km, 5km vai 10km sacensībās.
Ātrā uzsākšana Quick Start jeb ātrā uzsākšana ir manuālā treniņu programma. Treniņa profils un rezultāti ir saglabājami, izmantojot USB. 
Pielāgojamās programmas  3 dažādu veidu profili (ātrums, attālums, HRC), kas ļauj radīt pašam savu treniņu programmu. Iestatījumus var vienkārši saglabāt, izmantojot USB, vēlākai lietošanai. 
Iepriekš iestatītas programmas 20 iepriekš iestatītas programmas: 4 galvenie treniņu veidi —intervāli, kalni, HIIT, 10 nedēļu skriešana
Mērķa programmas 3 mērķa programmas: laiks (1—99 mins), attālums (0,5—99,9 km), kalorijas (10—9999 Kcals)

Par Intenza

1601991689993.jpg

 

Vīzija
Mūsu vīzija ir piedāvāt ilgtspējīgus veselības un fitnesa risinājumus, lai godinātu holistiskās veselības spēku. Prāts. Ķermenis.

Misija
Dzīvot. Strādā. Spēlēt
Nodrošināt izcilību, izmantojot veselības un fitnesa risinājumus un labklājības pieredzi, lai veicinātu, atbalstītu un stiprinātu personīgo un organizācijas veselību.

Sasniegt vairāk kopā
Izmantojot sadarbības spēku, mēs izvirzām godīguma un ētikas standartus, vienlaikus nosakot visaugstākos dizaina, kvalitātes, pakalpojumu un inovāciju standartus.

Turpmāk šodien
Mēs paplašinām šodienas robežas, apvienojot radošumu ar rītdienas tehnoloģijām. Dizains
Mūsu panākumi ir rezultāts jaunu metožu un ideju izpētei ārpus ierastajām robežām.   Inovāciju vadīti un tehnoloģiju iedvesmoti, mēs izstrādājam produktus, kas ilustrē, kā mūsu filozofija un DNS tiek pielietota katrā procesa posmā.   Ar aizrautību un izpratni mēs veidojam savu ceļu, lai izstrādātu izcilus, ilgtspējīgus produktus.

Partnerība
Cilvēki ir mūsu vērtīgākā vērtība, un mēs veidojam attiecības, pamatojoties uz kopīgām vērtībām un uz cilvēkiem orientētām stratēģijām.   Kā viena komanda mēs ar lepnumu strādājam kopā visās valstīs, dažādās laika joslās un pāri robežām.   Mūsu kolēģi, mūsu partneri, mūsu lietotāji.   Tā ir Intenza globālā kopiena.

Izcilība
Mūsu unikālā pieeja dizainam liek mums domāt pieredzes kategorijās, un mēs izmantojam šos stāstus, lai radītu savus produktus.   Estētikas ziņā mēs priekšplānā izvirzām cilvēka uztveri.   Mēs izmantojam visas iespējas, lai nodrošinātu vislabāko lietotāja pieredzi.   Intenza produkti tiek radīti bez kompromisiem.   Neviena detaļa nav par mazu un neviens process nav par daudz, kad runa ir par izcilības sasniegšanu.

Izstādes mantojums
Mūsu vēsture raksturo zīmolu, kas novērtē tradīciju vērtību un to, kā tās var mūs noturēt uz zemes, vienlaikus virzot mūs uz priekšu.   Mūsu mantojums ir veidots no pašiem pamatiem.   Mēs saglabājam stabilitāti un spēku, paliekot uzticīgi saviem pamatiem.   Mēs cenšamies ieviest ilgtspējību visā mūsu zīmolā, atbalstot mūsu apņemšanos godprātīgi veikt uzņēmējdarbību.   Šie principi palielinās vērtību, ko mēs sniedzam mūsu kopienām, un kopā mēs veidojam mantojumu, kas radīts, lai būtu ilgstošs.

SPORTA PREČU VEIKALS

Darba stundas I - V:  9.00 - 18.00 

Nepieciešams padoms?

SPORTA PREČU VEIKALS

Darba stundas I - V:  9.00 - 18.00 

Product added to wishlist
Product added to compare.