• Izpārdošana!
Windproof Lighter Zippo - Chrome Brushed, Unfilled

GARANTIJA

  • 30 dienu atgriešana
  • Produktam 24 mēnešu garantija
  • Maksājiet, saņemot preces
  • 30 dienu atgriešana
  • Produktam 24 mēnešu garantija
  • Maksājiet, saņemot preces

Materiāls
Chrome-plated
Tips
Lighters and accessories
Svars
Not specified
Izmēri
Ca. 5,6x3,8x1,2 cm
Ražotājs
Zippo
Features
Genuine Zippo windproof lighter

Neužpučiamas žiebtuvėlis Zippo, chromuotas, neužpildytas

351201
29.99 32.99
AR PVN
Ikmēneša maksājums no 5.1€
Veiciet pasūtījumu 14h 55m 53s laikā, nosūtīsim jau ŠODIEN!

Krājumu daudzums:
Ir uz vietas, noliktava (1 )
Piegādes nosacījumi:
Piegādāsim cauri 1-2 d.d. DPD (3,90 €)

Par Zippo

lightersbanner.jpg

 

Zippo Manufacturing Company vēsture ir stāsts par tās cilvēkiem.  Sākot no uzņēmuma dibinātāja Džordža G. Blaisdela (George G. Blaisdell) un beidzot ar daudzajiem Zippo darbiniekiem, klientiem un kolekcionāriem, kuriem visiem ir bijusi būtiska loma uzņēmuma bagātīgajā vēsturē.  Viņu lojalitāte un centība ir padarījusi Zippo par vienu no Amerikas lielākajām un atpazīstamākajām ikonām.

Šodien Zippo daudzveidīgais produktu klāsts turpina paplašināties, un tagad tas ietver šķiltavu piederumus, daudzfunkcionālas butāna šķiltavas, vīriešu un sieviešu smaržas, dzīvesstila aksesuārus, brilles un produktus āra entuziastiem.

Saulē, kurā lielākā daļa produktu ir vienkārši vienreizlietojami vai pieejami ar ierobežotu garantiju, Zippo kabatas šķiltavām joprojām tiek nodrošināta slavenā mūža garantija.  Vairāk nekā 85 gadu laikā neviens nekad nav iztērējis ne centa par Zippo kabatas šķiltavu mehānisko remontu neatkarīgi no šķiltavas vecuma vai stāvokļa. Zippo kabatas šķiltavas ir iesakņojušās amerikāņu kultūrā, un tās ir globāla izturības un uzticamības ikona.

SPORTA PREČU VEIKALS

Darba stundas I - V:  9.00 - 18.00 

Nepieciešams padoms?

SPORTA PREČU VEIKALS

Darba stundas I - V:  9.00 - 18.00 

Product added to wishlist
Product added to compare.

Sīkdatņu politiku. Mēs izmantojam sīkdatnes šajā tīmekļa vietnē, lai nodrošinātu pareizu tīmekļa vietnes darbību, varētu sniegt powersport.lv pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku, personalizētu Jūsu pārlūkošanas pieredzi un sniegtu Jums aktuālus mārketinga piedāvājumus. Mērķētās (komerciālās) sīkdatnes netiks iestatītas, ja Jūs tam nepiekritīsiet. Atļaujot visus sīkfailus, Jūs ļaujat mums nodrošināt vislabāko pārlūkošanas un iepirkšanās pieredzi. Plašāku informāciju skatiet sīkfailu politikā