FS119 RULLĪTIS HMS
FS119 RULLĪTIS HMS
FS119 RULLĪTIS HMS
FS119 RULLĪTIS HMS
FS119 RULLĪTIS HMS
  • Tikai tiešsaistē
FS119 RULLĪTIS HMS
FS119 RULLĪTIS HMS
FS119 RULLĪTIS HMS
FS119 RULLĪTIS HMS
FS119 RULLĪTIS HMS

GARANTIJA

  • 30 dienu atgriešana
  • Produktam 24 mēnešu garantija
  • Maksājiet, saņemot preces
  • 30 dienu atgriešana
  • Produktam 24 mēnešu garantija
  • Maksājiet, saņemot preces

Materiāls
EVA/PVC
Diametrs
140 mm
Krāsa
Mint
Garums
300 mm
Maximum user weigh
150 kg
Shore scale hardness
50

FS119 RITINĖLIS HMS

437390
7.99
AR PVN
Ikmēneša maksājums no 2.72€
Veiciet pasūtījumu 10h 06m 50s laikā, nosūtīsim jau ŠODIEN!

Krājumu daudzums:
Ir uz vietas, noliktava (1 )
Available in Supplier store (5+ )
Piegādes nosacījumi:
Piegādāsim cauri 1-2 d.d. DPD (3,90 €)

Apraksts

FS119 HMS ir veltnis / rullītis, kas palīdz ātri atjaunot muskuļus pēc treniņa. Izgatavots no elastīgas EVA plastmasas, aprīkots ar ergonomiskām cilpiņām, rada efektu, kas līdzinās fizioterapeita veiktajai masāžai. FS119 HMS veltnis ir paredzēts saspringto muskuļu atslābināšanai un kustību koordinācijas uzlabošanai. Izmantojot to, jūs varat ne tikai uzlabot savu stāvokli, bet arī efektīvi modelēt ķermeņa formu. Pateicoties īpašajām masāžas plāksnītēm, to novērtēs arī cilvēki, kuriem ir problēmas ar asinsriti. FS119 HMS modelis ir izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, kas garantē komfortu un ērtības treniņa laikā. Tā ir izturīga pret nodilumu un neuzsūc mitrumu, tāpēc to ir viegli uzturēt tīru. Treniņi ar FS119 HMS rullīti / rullīti palīdz uzlabot muskuļu izturību un koriģē iespējamos stājas defektus. Tāpēc tā ir ideāli piemērota ierīce cilvēkiem, kas piekopj mazkustīgu dzīvesveidu. FS119 HMS veltnim / rullītim var viegli atrast daudz pielietojumu. Papildus tipiskiem vingrošanas treniņiem tas ļoti labi noder arī terapijā cilvēkiem ar dažādām kustību problēmām. Specifikācija: Krāsa: piparmētru Diametrs: 95 mm Garums: 300 mm Materiāls: EVA / PVC Šora cietība: 50 Maksimālais lietotāja svars: 150 kg Piezīmes: Nav paredzēts komerciālai lietošanai Garantija 24 mēneši

Par HMS

DANIEL-NIKOLETTA-BANNER-HMS-EN.jpg

HMS zīmols radās, apvienojot kaislību, draudzību un aizraušanos ar sportu. Jau no paša sākuma mēs meklējam inovatīvus risinājumus, lai atvieglotu un veicinātu fiziskās aktivitātes. Pieredze, visaugstākās kvalitātes materiāli, jaunāko tendenču dizains un uzmanība pret perfektu veiktspēju ir mūsu produktu galvenās iezīmes.

Gadu gaitā HMS zīmols ir iemantojis daudzu apmierinātu klientu atzinību visā pasaulē. Mūsu piedāvājums, kas ietver simtiem fitnesa un spēka sporta veidu grupas produktu, pastāvīgi tiek papildināts ar jaunām iekārtām. Daudzkārt esam to prezentējuši izstādēs "ISPO" Minhenē, "FIBO" Ķelnē, "SPORT LIFE" Brno, "FIWE" Varšavā, "FIT EXPO" Poznaņā. Šodien HMS logotips ir labi atpazīstams Eiropas fitnesa produktu tirgū.

SPORTA PREČU VEIKALS

Darba stundas I - V:  9.00 - 18.00 

Nepieciešams padoms?

SPORTA PREČU VEIKALS

Darba stundas I - V:  9.00 - 18.00 

Product added to wishlist
Product added to compare.