• Izpārdošana!
FERRINO Bluenite 2.5 Jaunums

GARANTIJA

  • 30 dienu atgriešana
  • Produktam 24 mēnešu garantija
  • Maksājiet, saņemot preces
  • 30 dienu atgriešana
  • Produktam 24 mēnešu garantija
  • Maksājiet, saņemot preces

Materiāls
Polyester
Tips
Self-Inflating mat
Krāsa
Blue
Garums
183 cm
Platums
51 cm
Biezums
2.50 cm
Svars
1.15 kg
Straps for storage
yes
Izmērs
Single
Ražotājs
Robens

Prisipučiantis kilimėlis FERRINO Bluenite 2.5 New

190160
39.99 60.99
AR PVN
Ikmēneša maksājums no 6.8€
Veiciet pasūtījumu 18h 39m 44s laikā, nosūtīsim jau ŠODIEN!

Krājumu daudzums:
Ir uz vietas, noliktava (2 )
Piegādes nosacījumi:
Piegādāsim cauri 1-2 d.d. DPD (3,90 €)

Apraksts

Samonepiepūšamais paklājs FERRINO Bluenite 2.5 New ir populārā paklāja jaunā versija. Salīdzinājumā ar iepriekšējo modeli tam ir gumijas apdruka augšējā daļā, kas nodrošinās, ka paklājs pieguļ guļammaisam. Turklāt pret slīdēšanu aizsargātā apakšējā daļa nodrošinās, ka paklājiņš paliek savā vietā. Izgatavots no augstas kvalitātes poliestera, 2,5 cm augstais samnepiepūšamais paklājs FERRINO Bluenite 2.5 New nodrošina lielisku miegu ārpus mājas. Tas ātri piepūšas, izmantojot gumijas aizsargāto misiņa vārstu. Šim paklājiņam ir pievienots pildīts maisiņš, gumijas kompresijas siksnas un remonta komplekts. Samnepiepūšamais paklājs FERRINO Bluenite 2.5 nodrošina ērtu gulēšanu ārpus mājas. Jums tas patiks, jo īpaši tā nelielā svara dēļ.


Par Ferrino

Ferrino_Solo.jpg

FERRINO - Aprīkojums, ko izmanto labākie jūsu lieliem un maziem piedzīvojumiem: "MĒS IZSTRĀDĀJAMI, PAMATOT VISIEM PĒTĪJUMUS, PROFESIONĀLIEM UN NEPROFESIONĀLIEM IZMANTOJIEM".

Jums ir jādomā plaši, ja vēlamies pārvarēt savas robežas un sasniegt jaunus mērķus. Un mēs to darām katru dienu jau vairāk nekā 150 gadus.

Ja jūs sapņojat par nākamajiem piedzīvojumiem, tad mēs vēlamies jums palīdzēt un pavadīt jūs un jūsu piedzīvojumu garu drošākā un ērtākā rītdienā.

Un tāpēc mums nākotne nozīmē būt izcilam vispusīgam āra izstrādājumu uzņēmumam, un mēs vēlamies, lai mūsu kvalitatīvie produkti runātu paši par sevi, lai par tiem runātu visu vecumu profesionāļi un piedzīvojumu mīļotāji visā pasaulē.

 

SPORTA PREČU VEIKALS

Darba stundas I - V:  9.00 - 18.00 

Nepieciešams padoms?

SPORTA PREČU VEIKALS

Darba stundas I - V:  9.00 - 18.00 

Product added to wishlist
Product added to compare.