Pumpis AirTrack Factory ar kāju darbināms

GARANTIJA

  • 30 dienu atgriešana
  • Produktam 24 mēnešu garantija
  • Bezmaksas konsultācija
  • 30 dienu atgriešana
  • Produktam 24 mēnešu garantija
  • Bezmaksas konsultācija

Kojinė pompa AirTrack Factory

275665
58.99
AR PVN
Ikmēneša maksājums no 5.01€

Krājumu daudzums:
Available in Supplier store (5+ )
Piegādes nosacījumi:
Piegādāsim cauri 7-15 d.d. DPD (4,90 €)

Apraksts

Ar kāju darbināmais pumpis ir piemērots visiem AirTrack Factory mazajiem produktiem. Tas ir viegls un noderīgs brīžos, kad ir vēlēšanās pārcelt savu treniņu ārpus telpām.

Par AirTrack Factory



Izmantošana mājās

AirTrack Factory ir izstrādājusi drošu mājas treniņu aprīkojumu, lai jūs varētu pārcelties uz mājām. Izveidojiet paši savus uzstādījumus, izmantojot mūsu paklājiņus, un praktizējiet savas prasmes, kad vien vēlaties.

Mūsu mājas aprīkojums ir izgatavots no tādiem pašiem augstas kvalitātes materiāliem kā trases, ko izmanto profesionāli sportisti. Nodrošiniet sev drošu treniņu vidi, izmantojot AirBeam, AirFloor vai treniņu komplektu - mājas komplekts.
.
Paaugstiniet līmeni un izklaidējieties!

ĢIMNĀLISTIKA

Pirmie AirTracks tika izstrādāti vingrotājiem un vingrotājiem. Mūsdienās sporta zāles aizstāj parasto vingrošanas aprīkojumu, piemēram, lēciena kasti, putu paklājiņus un tramplīnlēkšanas dēļus ar AirEquipment.
.
Treniņi uz AirTracks ir drošāki, jautrāki un efektīvāki nekā uz parastā aprīkojuma. Visu prasmju līmeņu vingrotāji varēs lieliski trenēties!

Atklājiet visu šajā katalogā iekļauto aprīkojumu un uzziniet, ar ko varat papildināt savu sporta zāli.

FREERUNNING & PARKOUR

The AirTrick ir pirmā virsma, kas īpaši izstrādāta trikiem un brīvajam skriešanai. Tā ir liela un atsperīga virsma, kas ir ideāli piemērota iesācēju un pieredzējušo kustību praktizēšanai.
.
AirBox un AirStep ir ideāli piemērotas parkour un freerunningam. Atsevišķas daļas var izmantot atsevišķi vai salikt kopā, lai tās izmantotu kā velvju kasti. Augstais atspēriens un mīkstās īpašības samazina baiļu līmeni, un lieli triki ir garantēti!

TRICKING & MARTIAL ARTS

Vai priekšroku cīņas mākslām dodat plānai, stabilai un drošai virsmai, vai arī jums patīk ķert lielu gaisu? AirTrack Factory piedāvā aprīkojumu, kas patiks ikvienam (ekstrēmo) cīņas sporta veidu pārstāvim!

Mūsu 10 cm biezais AirFloor ir ideāli piemērots stabilitātes, veiklības, spēka, izturības un ātruma treniņiem. Savienojiet vairākus AirFloors, lai izveidotu veselu vieglu un pārnēsājamu laukumu treniņiem un paraugdemonstrējumiem.

Vai vēlaties būt liels? Izmēģiniet mūsu slaveno 30 cm biezo AirTrick! AirTrick ir slavens ar savu neticamo augstumu, ko tas jums sniedz. Tas ir ideāli piemērots lielu kustību praktizēšanai, un jūs redzēsiet sevi dubultojamajā augstumā acumirklī!

ŠĶĒRLOŠANĀS

AirTracks ir ideāli piemērotas karsējmeiteņu sacensībām; mīkstas ķermenim, atsperīgas kā atsperbedre un pietiekami stabilas piramīdām!

Uzlabojiet savas akrobātikas prasmes uz AirTrack P2 vai P3, vai arī izvēlieties AirFloor, lai veiktu vispusīgus uzmundrināšanas vingrinājumus. Tie visi ir ļoti mazi, lai tos varētu uzglabāt, un to uzstādīšana ir ļoti ātra.

Pievienojiet AirFloor 35 mm ar paklāju savienotas putas, lai radītu pārnēsājamu atsperu grīdas alternatīvu. Apvienojiet vairākus AirFloors, izmantojot mūsu bezšuvju savienošanas metodi, lai izveidotu pilnīgu sacensību grīdu. Sacensību grīda tiek uzstādīta 45 minūšu laikā. Sazinieties ar mums, lai iegūtu vairāk informācijas!

TRAMPOLĪNU PARKI

Tramplīnu parki rodas visā pasaulē. Parku īpašniekiem ir izaicinājums atrast inovatīvu, jautru, drošu, izturīgu un vienlaikus rentablu aprīkojumu. Pielāgotie AirTrick, kuriem gandrīz nav uzturēšanas izmaksu, ir jaunā tramplīnu parku tendence!

AirTricks nav batutu aizstājējs, taču tie piedāvā plašas un jaunas iespējas jūsu parkam. Tie ir atsperīgi lēkšanai un mīksti piezemēšanai, bet arī pietiekami stabili skriešanai un rotaļām. Jūs varat pievienot savas līnijas marķējumu, lai izveidotu futbola, volejbola vai basketbola laukumu.

ŠKOLAS SPORTS

Pētījumi liecina, ka vingrošana ir ideāls sporta veids, lai uzlabotu ķermeņa koordināciju. Skolotājiem ir grūti iemācīt šos paņēmienus, jo pastāv liela baiļu barjera, kas saistīta ar parasto sporta inventāru.
.
Šie parastie izstrādājumi bieži vien ir izgatavoti no cietiem materiāliem, piemēram, koka un metāla. Uzlabojiet fizisko audzināšanu, ļaujot bērniem trenēties drošā un jautrā vidē.

AirEquipment palīdz bērniem ar mīkstāku piezemēšanos un lielāku atspērienu. Tas padara sportošanu ne tikai vieglu ķermenim, bet arī daudz jautrāku!

ENTERTAINMENT

AirTracks ir ideāli piemērots visiem priekšnesumiem, kas ietver akrobātiku! AirTracks atsperšanās īpašības apvienojumā ar fl pie virsmas, mīksto piezemēšanos, beztrokšņa lietošanu un nelielo uzglabāšanas ietilpību padara tos ļoti populārus priekšnesumu rīkošanā. Tādas grupas kā Cirque du Soleil, Ringling Brothers un cirks Flic-Flac ar lieliem panākumiem ir izmantojušas pielāgotus AirTracks!

AirTracks un AirTricks ir pielāgojamas formas un izmēra. Savienojiet vairākas trases, lai iegūtu dažādas konfigurācijas un iespējas.

Jūsu auditorijai tas patiks!

SPORTA PREČU VEIKALS

Darba stundas I - V:  9.00 - 18.00 

Nepieciešams padoms?

SPORTA PREČU VEIKALS

Darba stundas I - V:  9.00 - 18.00 

Product added to wishlist
Product added to compare.

Sīkdatņu politiku. Mēs izmantojam sīkdatnes šajā tīmekļa vietnē, lai nodrošinātu pareizu tīmekļa vietnes darbību, varētu sniegt powersport.lv pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku, personalizētu Jūsu pārlūkošanas pieredzi un sniegtu Jums aktuālus mārketinga piedāvājumus. Mērķētās (komerciālās) sīkdatnes netiks iestatītas, ja Jūs tam nepiekritīsiet. Atļaujot visus sīkfailus, Jūs ļaujat mums nodrošināt vislabāko pārlūkošanas un iepirkšanās pieredzi. Plašāku informāciju skatiet sīkfailu politikā