• Tikai tiešsaistē
PIATNIK Žaidimas Tik Tak Bumm (Rusų kalba)

GARANTIJA

  • 30 dienu atgriešana
  • Produktam 24 mēnešu garantija
  • Bezmaksas konsultācija
  • 30 dienu atgriešana
  • Produktam 24 mēnešu garantija
  • Bezmaksas konsultācija

Žaidimas Piatnik Tik Tak Bumm (Rusų kalba)

692981
19.99
AR PVN
Ikmēneša maksājums no 3.4€

Krājumu daudzums:
Available in Supplier store (5+ )
Piegādes nosacījumi:
Piegādāsim cauri 2-4 d.d. DPD (3,90 €)

Apraksts

Linksmas žodžių žaidimas, kurio metu tikrinami žaidėjų gebėjimai veikti ir mąstyti taip greitai, kaip tik įmanoma, nes bomba gali sprogti bet kurią akimirką! Žaidimas skirtas 2-12 žaidėjų, rekomenduojamas amžius - nuo 9 metų. Turinys: elektroninė bomba (paleidžiama paspaudus raudoną mygtuką, gali sprogti bet kurią akimirką); specialus žaidimo kauliukas (gali iškristi 3 skirtingi rezultatai, nurodantys, kur žodyje galima naudoti ant kortos užrašytas raides); 55 žaidimo kortos; taisyklės. Žaidimo eiga: tai 30 min. įtempto žaidimo, kurio metu žaidėjai paeiliui sugalvoja žodį, kuriame yra kortoje užrašytos raidės ir perduoda bombą kitam žaidėjui. Žaidėjas, kurio rankoje bomba sprogsta, kortą pasilieka sau. Laimi žaidėjas, turintis mažiausiai kortų. Žaidimas įdomus tuo, kad net patys sumaniausi dažnai pritrūksta idėjų, kai prieš juos esantis žaidėjas pasako jų sugalvotą žodį. Dėmesio! Žaidimo pakuotė gali skirtis nuo pavaizduotos paveikslėlyje.

Par Piatnik

155940012_1389916644716356_1213762407801868358_n_2.jpg

PIATNIK - mēs esam spēļu izdevniecība Vīnē un ražojam galda spēles, spēļu kārtis un puzles. Mums patīk spēlēt spēles, bet jo īpaši mums patīk spēlēt spēles kopā, vienam ar otru un personīgā līmenī. Tā ir mūsu stiprā puse.

Nav jau tāpēc, ka ar datorspēlēm, videospēļu konsolēm vai spēļu aplikācijām būtu kaut kas slikts, nebūt ne. Taču, ievērojot mūsu Vīnes mantojumu, mēs baudām viens otra sabiedrību un mums patīk pļāpāt. Tāpēc, spēlējot spēles, mums patīk savstarpēji komunicēt: kāršu spēles, galda spēles, ballīšu spēles un puzles, spēles bērniem, spēles pieaugušajiem vai spēles visai ģimenei. Tā ir mūsu aizraušanās.

 Savas spēļu kārtis un galda spēles mēs ražojam Vīnē, pašā Eiropas centrā, un lielāko daļu augstas kvalitātes izejvielu iegūstam no vietējiem piegādātājiem. Mūsu FSC - sertifikāts (Forest Stewardship Council) garantē, ka mēs izmantojam tikai no sociāli un ekoloģiski ilgtspējīgas mežsaimniecības iegūtus koksnes produktus.

Ferdinands Pjatņiks (Ferdinand Piatnik) jau 1824. gadā nodibināja uzņēmumu, un līdz pat šai dienai uzņēmumu veiksmīgi vada dibinātāja ģimenes pēcteči.

Šodien Piatnik ir lielākais Austrijas spēļu izdevējs, kam pieder filiāles Vācijā, Čehijā, Ungārijā un ASV. Mēs esam vadošais galda spēļu piegādātājs Eiropā, un mūsu produkti ir pieejami 72 valstīs.

SPORTA PREČU VEIKALS

Darba stundas I - V:  9.00 - 18.00 

Nepieciešams padoms?

SPORTA PREČU VEIKALS

Darba stundas I - V:  9.00 - 18.00 

Product added to wishlist
Product added to compare.