• Izpārdošana!
Snorkeling Fins Aquaspeed Ocean

GARANTIJA

  • 30 dienu atgriešana
  • Produktam 24 mēnešu garantija
  • Maksājiet, saņemot preces
  • 30 dienu atgriešana
  • Produktam 24 mēnešu garantija
  • Maksājiet, saņemot preces

Izmērs
40-41

Nardymo pelekai Aquaspeed Ocean

563223
14.99 16.99
AR PVN
Ikmēneša maksājums no 5.1€
Veiciet pasūtījumu 04h 27m 02s laikā, nosūtīsim jau ŠODIEN!
Izmērs
  • 40-41

Krājumu daudzums:
Ir uz vietas, noliktava (2 )
Piegādes nosacījumi:
Piegādāsim cauri 1-2 d.d. DPD (3,90 €)

Apraksts

Aquaspeed OCEAN spuras ir mūsdienīgas, elastīgas spuras, kas izstrādātas, domājot par maksimālu komfortu, efektivitāti un veiktspēju. OCEAN spuras ir aprīkotas ar elastīgiem gumijas paneļiem lāpstiņu sānos. Šo paneļu mērķis ir izveidot tuneli, kas virza ūdeni gar lāpstiņas augšējo daļu, neļaujot tam izplūst no lāpstiņas sāniem. Šāds risinājums garantē bezkompromisa efektivitāti un jaudu. Pateicoties OCEAN spuras inovatīvajam dizainam, ar katru atspērienu tiek sasniegts lielāks spēks un ātrums, kā rezultātā snorkelēšanas vai niršanas laikā rodas mazāks nogurums. Turklāt ērtā kāju kabata ir pastiprināta apakšdaļā, lai samazinātu slodzi pēdām. Caurums pēdas kabatas priekšējā daļā ļauj smiltīm un oļiem, kas citādi kairinātu kāju, izplūst no pēdas kabatas kopā ar ūdeni, kas no tās izplūst. Rokturi katras pēdas kabatas aizmugurē atvieglo spuru uzlikšanu un noņemšanu. Gumijotas sānu ribas uzlabo elastību un palielina izturību pret iegriezumiem, nobrāzumiem un cita veida mehāniskiem bojājumiem, kas skar spuras.

Par Aqua-Speed

1641391686_rwd_desktop_2.png

Uzņēmums SPORTEX tika dibināts 1991. gadā Lodzā. Kopš darbības sākuma tas ir pilnībā finansēts ar privāto kapitālu. SPORTEX specializējas peldēšanas un snorkelēšanas aprīkojuma vairumtirdzniecībā un mazumtirdzniecībā ar saviem zīmoliem AQUASPEED un AQUATIC.

Uzņēmums piedāvā (cita starpā): dažādas silikona cepures, peldbrilles, baseina apavus un pludmales apavus, peldkostīmus sievietēm, vīriešiem un bērniem, mazus peldēšanas piederumus, niršanas maskas, snorkelus un spuras. Pateicoties pieredzei šajā tirgus segmentā, SPORTEX ātri ieguva plašu klientu uzticību gan Polijā, gan ārzemēs, kuri veido arvien plašāku pārdošanas tīklu.

SPORTA PREČU VEIKALS

Darba stundas I - V:  9.00 - 18.00 

Nepieciešams padoms?

SPORTA PREČU VEIKALS

Darba stundas I - V:  9.00 - 18.00 

Product added to wishlist
Product added to compare.