Lansky LKUNV keramikas asināšanas komplekts, 4 gab.

GARANTIJA

  • 30 dienu atgriešana
  • Produktam 24 mēnešu garantija
  • Bezmaksas konsultācija
  • 30 dienu atgriešana
  • Produktam 24 mēnešu garantija
  • Bezmaksas konsultācija

What can be sharpened?
Serrated knife, knife
Gradācijas veidi
Grit / 600, grit / 280, grit / 120
Sharpener type
Sharpening system
Sharpening type
Professional sharpening system
Abrasive material
Ceramics (synthetic)
Komplekta elementi
Guides (4 pcs.), ceramic stones (4 pcs.), assembly, box, oil
Blade type
Smooth serrated

Keraminis galandimo rinkinys Lansky LKUNV, 4 vnt.

418094
66.99
AR PVN
Ikmēneša maksājums no 5.69€

Krājumu daudzums:
Available in Supplier store (5 )
Piegādes nosacījumi:
Piegādāsim cauri 4-8 d.d. DPD (3,90 €)

Apraksts

Lansky LKUNV ir profesionāla asināšanas sistēma, kas sastāv no 4 dažādu gradāciju keramikas akmeņiem, skavas un vadotnēm, kas ļauj izvēlēties pareizo leņķi un pilnībā kontrolēt asināšanas procesu.

Lansky asināšanas sistēmas ir plaši atzītas par vieniem no labākajiem un salīdzinoši lētākajiem profesionālajiem asinātājiem pasaulē.

Lansky, balstoties uz daudzu gadu pieredzi, ir radījis ārkārtīgi vienkāršu un efektīvu sistēmu, kas ļauj izvēlēties asināšanas leņķi atkarībā no naža veida un lietošanas mērķa, fiksēt asmeni stabilā pozīcijā un veikt ļoti precīzu slīpēšanu ar nemainīgu leņķi.

Atšķirībā no klasiskās "asināšanas ar rokām", kas prasa prasmi un pieredzi, sistēma ļauj uzturēt pareizu leņķa kontroli, pateicoties kurai varam būt droši, ka asināšana tiks veikta pareizi.

Šādas asināšanas efekts ir viegli prognozējams, grieznes mala ir perfekti asa un griež daudz ilgāk.

Labā lietošana, Lansa sistēmu lielā efektivitāte un lietderība nozīmē, ka mūsu naži vienmēr var būt "asi kā skuveklis" bez nepieciešamības iegādāties vairākus dažādus asinātājus

.

Konstrukcija un darbība

Sistēma sastāv no skavas, metāla vadotnēm un slīpēšanas akmeņiem. T veida alumīnija skava tiek izmantota, lai stingri nostiprinātu nazi, neļaujot tam slīpēšanas laikā kustēties.

.

Pēc naža iestiprināšanas skavas spailēs (izmantojot skrūves), savienojiet vadotni ar slīpēšanas akmeni, pēc tam izvēlieties leņķi, kas vislabāk atbilst naža veidam un mērķim.

.

Noasināšanas leņķa regulēšana tiek veikta vienkārši - ievietojot vadotni izgriezumos ar rūpnīcas noteiktajiem leņķiem: 17 °, 20 °, 25 ° un 30 °.

Spraudnim ir divpusēja konstrukcija, tāpēc, lai asinātu naža otru pusi, jums tikai jāpagriež skava un jāpārvieto vadotne ar akmeni, neizjaucot nazi.

Asināšanas leņķi

Spraudnim ir 4 asināšanas leņķi, kas paredzēti dažādu veidu nažiem:

17 ° - filetēšanas nažiem, virtuves nažiem, precīzas griešanas instrumentiem,
20 ° - virtuves nažiem, kabatas nažiem, nelieliem edc foksterjeriem,
25 ° - lieliem EDC mapēm, medību un āra nažiem,
30 ° - izdzīvošanas naži, smagi darba rīki

Kakmeņi

Lansky LKUNV komplektā ietilpst 4 keramikas akmeņi, kas ļauj veikt visas darbības, kas saistītas ar nažu labošanu, asināšanu un griezējknaibles nogludināšanu ar gludu un zobainu virsmu.

Akmeņi ir iestiprināti polimēra korpusos ar atšķirīgu krāsu, kas ļauj ātri identificēt katru gradāciju.

  • Lansky Fine S0600 - 600 smiltis tiek izmantotas pirmajā pulēšanas posmā, kas ir pakāpenisks process, kas nodrošina malām perfektu gludumu un ļoti augstu asumu.
  • Lansky Medium S0280 - 280 graudējumu izmanto vidusposmā asināšanas procesā, lai piešķirtu malām darba asumu.
  • Lansky Coarse S0120 - 120 gradāciju izmanto sākotnējā asināšanas posmā, kad asmens ir stipri aptumšots vai bojāts, darbos, kas saistīti ar griezējspēka leņķa maiņu un āra instrumentu asināšanu.
  • Lansky Serrated Medium - ir īpašs vidējas pakāpes trīsstūrveida akmens, kas paredzēts zobaino griezējmalu asināšanai un labošanai.

Komplektā ietilpst arī Lansky Nathans Honing Oil, kas uzlabo asināšanas kvalitāti un efektu. Asināšanas laikā ar dažiem pilieniem eļļas pārklāti akmeņi saglabā pietiekamu mitrumu, kas paildzina to kalpošanas laiku un atvieglo profesionālu asināšanu.

Papildus ir vērts iegādāties Lansky Eraser Block LERAS tīrīšanas bloku, kas ļauj viegli un ātri noņemt no keramikas akmeņiem tērauda pārklājumu, kas nosēdies asināšanas laikā. Ja vēlamies palielināt asināšanas stabilitāti un ērtības, ir vērts apsvērt arī iespēju iegādāties LM010 vice, ko izmanto, lai sistēmu piestiprinātu pie galda vai galda virsmas.

Lansky LKUNV komplekta elementu pārvadāšanu atvieglo slēgta polimēra kaste.

Par Lansky

20914416_1552731498126723_8543624895623333021_n_2.jpg

SPORTA PREČU VEIKALS

Darba stundas I - V:  9.00 - 18.00 

Nepieciešams padoms?

SPORTA PREČU VEIKALS

Darba stundas I - V:  9.00 - 18.00 

Product added to wishlist
Product added to compare.

Sīkdatņu politiku. Mēs izmantojam sīkdatnes šajā tīmekļa vietnē, lai nodrošinātu pareizu tīmekļa vietnes darbību, varētu sniegt powersport.lv pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku, personalizētu Jūsu pārlūkošanas pieredzi un sniegtu Jums aktuālus mārketinga piedāvājumus. Mērķētās (komerciālās) sīkdatnes netiks iestatītas, ja Jūs tam nepiekritīsiet. Atļaujot visus sīkfailus, Jūs ļaujat mums nodrošināt vislabāko pārlūkošanas un iepirkšanās pieredzi. Plašāku informāciju skatiet sīkfailu politikā