Plūmju Jupitera šūpoles, zilas
Plūmju Jupitera šūpoles, zilas
  • Tikai tiešsaistē
Plūmju Jupitera šūpoles, zilas
Plūmju Jupitera šūpoles, zilas

GARANTIJA

  • 30 dienu atgriešana
  • Produktam 24 mēnešu garantija
  • Bezmaksas konsultācija
  • 30 dienu atgriešana
  • Produktam 24 mēnešu garantija
  • Bezmaksas konsultācija

PLUM

Sūpynės Plum Jupiter, mėlynos

679564
177.00
AR PVN
Ikmēneša maksājums no 8.69€

Krājumu daudzums:
Available in Supplier store (5+ )
Piegādes nosacījumi:
Piegādāsim cauri 4-8 d.d. DPD (8,90 €)

Apraksts

Skaistas metāla šūpoles, kas paredzētas rotaļām ārā visu gadu. Šajās šūpolēs ir dueta sēdeklis un 2 vienvietīgas šūpoles. Izgatavots no izturīga tērauda ar pulverkrāsas pārklājumu, kas nodrošina rotaļu laukumam noturīgu aizsardzību pret rūsu. Dubultās dārza šūpoles ir aprīkotas ar mīkstām virvēm un izturīgiem plastmasas sēdekļiem, kas ir veidoti no injekcijas, lai nodrošinātu papildu izturību. Lūdzu, drošības apsvērumu dēļ ap šūpolēm atstājiet 2 m attālumu.

Par PLUM

01150_US-Homepage_Individual_TOP-2_1.png

Vīrs un sieva dibināja 1988. gadā, Plum lepojas ar to, ka ir ģimenes uzņēmums ar vairāk nekā 30 gadu pieredzi...

Dibinātāji Džonatans un Daiana Šafferi, kas apvieno ģimenes dzīves priekus ar trim bērniem un uzņēmuma vadīšanas prasības, zina, kā nodarbināt mazos prātus.

"Kā ikviens vecāks, arī mēs vēlējāmies, lai mūsu bērnu bērnība būtu maģiska. Mazie prāti darbojas noslēpumainā, bet brīnišķīgā veidā. Plūmju ģimenē mēs cenšamies radīt rīkus, kas ļauj viņu iztēlei ļauties vaļu.

Rotaļu laukumi vairs nav tādi, kādi tie bija agrāk, tomēr rotaļas ar aktivitātēm ir tik svarīgas veselīgam un laimīgam dzīves sākumam.

No mūsu pirmās rotaļlietas izlaišanas pirms vairāk nekā 30 gadiem līdz pat šim brīdim, kad to pārdodam vairāk nekā 40 valstīs, tas ir bijis krietns ceļojums! Man patīk domāt, ka šajā ceļā esam guvuši vairākas atziņas; mēs ar aizrautību izstrādājam un ražojam rotaļlietas, kas izskatās lieliski, ir ļoti drošas un kurām piemīt tik svarīgais jautrības faktors!"

SPORTA PREČU VEIKALS

Darba stundas I - V:  9.00 - 18.00 

Nepieciešams padoms?

SPORTA PREČU VEIKALS

Darba stundas I - V:  9.00 - 18.00 

Product added to wishlist
Product added to compare.

Sīkdatņu politiku. Mēs izmantojam sīkdatnes šajā tīmekļa vietnē, lai nodrošinātu pareizu tīmekļa vietnes darbību, varētu sniegt powersport.lv pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku, personalizētu Jūsu pārlūkošanas pieredzi un sniegtu Jums aktuālus mārketinga piedāvājumus. Mērķētās (komerciālās) sīkdatnes netiks iestatītas, ja Jūs tam nepiekritīsiet. Atļaujot visus sīkfailus, Jūs ļaujat mums nodrošināt vislabāko pārlūkošanas un iepirkšanās pieredzi. Plašāku informāciju skatiet sīkfailu politikā