Motocikla apavi SIDI Duna - Black/Yellow Fluo

GARANTIJA

  • 30 dienu atgriešana
  • Produktam 24 mēnešu garantija
  • Bezmaksas konsultācija
  • 30 dienu atgriešana
  • Produktam 24 mēnešu garantija
  • Bezmaksas konsultācija

Materiāls
Suede
Krāsa
Black/Yellow Fluo
Stiprināšana
Lacing
Velcro
Reflective features
Yes
Ribbed stretch panels
no
Shifter protector
yes
Waterproof membrane
no
Loop on the back
no
Antislip outsole
yes
Sliders
no

Motorcycle Shoes SIDI Duna - Juoda, geltona

1290296
176.00
AR PVN
Ikmēneša maksājums no 8.63€
Izmērs
  • 39

Krājumu daudzums:
Available in Supplier store (1 )
Piegādes nosacījumi:
Piegādāsim cauri 3-6 d.d. DPD (3,90 €)

Apraksts

Zināmā itāļu ražotāja SIDI izgatavotie Duna Shoes ir zemas motocikla kurpes no slīpētas zamšādas un izturīgas Cordura. Stiprās šuves un dubultās šuves uz saspringtajām daļām padara apavus izturīgus. Kritiskās vietas, piemēram, gals, papēdis un potīte, ir pastiprinātas. Pretslīdošās zoles un atstarojošie elementi uz papēžiem uzlabo braucēja redzamību un tādējādi arī pasīvo drošību. Motocikla apavi SIDI Duna ir ērti apavi svaigā, sportiskā dizainā.


.

Par SIDI

17917931_1410016929056469_5783909446692933785_o_2.jpg

1960. gadā SIDI sāka savu darbību kā amatnieku darbnīca, kas ražoja kalnu sporta apavus. Septiņdesmitajos gados SIDI sāka specializēties velosipēdu apavu un zābaku ražošanā bezceļu un šosejas motocikliem. Dino Signori, SIDI dibinātājs, ir apvienojis aizraušanos ar riteņbraukšanu ar vairāk nekā 50 gadu pieredzi inovatīvu sporta apavu ražošanā.
Pateicoties šai aizrautībai un dziļām, intuitīvām zināšanām SIDI ir kļuvis par velosipēdu un motociklu apavu tirgus līderi. Pēc pusgadsimta SIDI unikālais līdzsvars starp tradīcijām un inovācijām, stilu un komfortu padara SIDI sporta apavus par nozares izcilību.
. Uzsverot spēcīgo uzņēmuma un tā dibinātāja identifikāciju, Sidi logotips aizsākās kā DIno SIgnori iniciāļu savienojums. Savukārt 1974. gadā logotips kļuva par tādu, kādu mēs visi pazīstam šodien, pievienojot virpuļa simbolu, kas simbolizē spēku un kustību.
No vienkārša logotipa Sidi preču zīme ir kļuvusi par vienu no atpazīstamākajiem un pazīstamākajiem zīmoliem uzņēmējdarbībā.

Tradīcijas, vērtības un apņēmība apvienojumā ar efektīvu starptautisko izplatīšanas tīklu padara Sidi par uzņēmumu, kas ir pārstāvēts visā pasaulē.
To garantētās kvalitātes dēļ SIDI apavus ir izvēlējušies miljoniem sportistu. Kopš 1960. gada SIDI ir pētījis un izstrādājis augsti tehniskus apavus, lai sasniegtu maksimālu uzticamību un komfortu.

Apvienojot inovācijas ar pusgadsimtu ilgu pieredzi, SIDI zīmols raisa aizrautību, kas pārsniedz tikai kompānijai raksturīgo.

SPORTA PREČU VEIKALS

Darba stundas I - V:  9.00 - 18.00 

Nepieciešams padoms?

SPORTA PREČU VEIKALS

Darba stundas I - V:  9.00 - 18.00 

Product added to wishlist
Product added to compare.