W-TEC Keprnik apsildāmi motocikla cimdi - Grey

GARANTIJA

  • 30 dienu atgriešana
  • Produktam 24 mēnešu garantija
  • Bezmaksas konsultācija
  • 30 dienu atgriešana
  • Produktam 24 mēnešu garantija
  • Bezmaksas konsultācija

Materiāls
Polyester
Krāsa
Grey
Velcro wrist strap
yes
Thermal insulation
yes
Heating
yes
Akumulatora darbības laiks
10 h
Heating unit
Carbon fibres

Šildomos moto pirštinės W-TEC Keprnik - Pilka

381874
63.99
AR PVN
Ikmēneša maksājums no 5.44€
Izmērs
  • M
  • XL

Krājumu daudzums:
Available in Supplier store (5+ )
Piegādes nosacījumi:
Piegādāsim cauri 2-4 d.d. DPD (3,90 €)

Apraksts

Siltie cimdi W-TEC Keprnik ar Warmspace tehnoloģiju saglabās jūsu rokas siltas pat aukstākajās dienās. Šie cimdi ir izgatavoti no augstas kvalitātes materiāliem un ir viegli lietojami (to var izdarīt ikviens). Pateicoties membrānai, cimdi ir ne tikai 100 % vējadroši, bet arī novada sviedrus prom no ādas, saglabājot rokas sausas visu laiku. Līmētās šuves padara cimdus ūdensdrošus. 5 sildīšanas režīmi ļauj pielāgot temperatūru atbilstoši aktuālajiem laikapstākļiem. Tiek apsildīti plaukstu pirksti un plaukstas mugurējā daļa.

Mīkstais iekšējais oderējums nodrošina komfortu un siltumizolāciju. Attiecīgi regulējamā siksniņa uz plaukstas locītavas un savelkamā aukla uz aproces ļauj pielāgot cimda izmēru. Katru cimdu darbina trīs AA baterijas, kas iztur līdz 10 stundām.


Piezīme:Nepiedāvā mazgāt apsildāmo apģērbu veļas mašīnā. Virsmu ieteicams tīrīt tikai ar mitru drānu un nelielu daudzumu tīrīšanas līdzekļa. Ja nepieciešama rūpīgāka tīrīšana, lūdzu, nostipriniet un izolējiet strāvas vadu. Nekad nemazgājiet izstrādājumu, kamēr ir pievienots akumulators.

Uzzinājums: Uzglabājiet akumulatoru sausā vietā, prom no gaismas, istabas temperatūrā no 10°C līdz 20°C. Pirms ilgstošas uzglabāšanas uzlādējiet akumulatoru līdz pilnai kapacitātei. Atkārtojiet šo procesu katru mēnesi.

Ievērojot šos norādījumus, akumulatora nominālā ietilpība 12 mēnešu laikā pēc iegādes nesamazināsies zem 70% no tā kopējās ietilpības.

Par W-TEC

wtec.jpg

SPORTA PREČU VEIKALS

Darba stundas I - V:  9.00 - 18.00 

Nepieciešams padoms?

SPORTA PREČU VEIKALS

Darba stundas I - V:  9.00 - 18.00 

Product added to wishlist
Product added to compare.