• Tikai tiešsaistē
SportKO Medbol ādas medicīnas bumba - 10 kg

GARANTIJA

  • 30 dienu atgriešana
  • Produktam 24 mēnešu garantija
  • Maksājiet, saņemot preces
  • 30 dienu atgriešana
  • Produktam 24 mēnešu garantija
  • Maksājiet, saņemot preces

Materiāls
Leather
Rubber
Diametrs
32 cm
Tips
Medicine ball
Krāsa
Black
Svars
10 kg

Natūralios odos kimštinis kamuolys SportKO Medbol - 10 kg

191441
108.00
AR PVN
Ikmēneša maksājums no 6.18€
Veiciet pasūtījumu 02h 17m 51s laikā, nosūtīsim jau ŠODIEN!

Krājumu daudzums:
Ir uz vietas, noliktava (1 )
Available in Supplier store (4 )
Piegādes nosacījumi:
Piegādāsim cauri 1-2 d.d. DPD (6,90 €)

Apraksts

Apstrādāta ādas medicīniskā bumba SportKO Medbol 12kg ir augstākās kvalitātes medicīniskā bumba, kas izgatavota no īstas ādas, kas kopā ar stiprām šuvēm padara to izturīgu un nodrošina ilgu kalpošanas laiku. Medicīnas bumba ir viens no senākajiem, bet joprojām bieži izmantotajiem vingrošanas inventāra elementiem. Tā piedāvā plašu vingrinājumu klāstu visa ķermeņa treniņam. Jūs varat veikt pietupienus, pietupienus un dažāda veida izspiedienus un metienus, kas palīdzēs uzlabot sprādzienbīstamību. Ādas medicīniskā bumba SportKO Medbol 12 kg ir piemērota gan iekštelpām, gan āra telpām, gan komerciālai un nekomerciālai lietošanai, un tā ir ideāli piemērota individuāliem, pāru un/vai grupu treniņiem.


.

Par SportKO



SPORTKO ir sporta inventāra un aprīkojuma ražotājs un pārdevējs boksa, cīņas mākslu un citiem, visu veidu sporta veidiem. Ar mūsu palīdzību jūs varat aprīkot nelielu mājas stūrīti, lielu sporta zāli vai specializētu klubu ar visu nepieciešamo. Iegādājoties sporta preces un aprīkojumu pie mums, jūs varat būt droši par to augstāko kvalitāti un izdevīgām, konkurētspējīgām cenām. Mēs paši ražojam šos produktus un sniedzam ilgtermiņa garantiju to darbībai.
 

SPORTA PREČU VEIKALS

Darba stundas I - V:  9.00 - 18.00 

Nepieciešams padoms?

SPORTA PREČU VEIKALS

Darba stundas I - V:  9.00 - 18.00 

Product added to wishlist
Product added to compare.

Sīkdatņu politiku. Mēs izmantojam sīkdatnes šajā tīmekļa vietnē, lai nodrošinātu pareizu tīmekļa vietnes darbību, varētu sniegt powersport.lv pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku, personalizētu Jūsu pārlūkošanas pieredzi un sniegtu Jums aktuālus mārketinga piedāvājumus. Mērķētās (komerciālās) sīkdatnes netiks iestatītas, ja Jūs tam nepiekritīsiet. Atļaujot visus sīkfailus, Jūs ļaujat mums nodrošināt vislabāko pārlūkošanas un iepirkšanās pieredzi. Plašāku informāciju skatiet sīkfailu politikā