Saliekamais nazis Kershaw Emerson 6074OLBLK
Saliekamais nazis Kershaw Emerson 6074OLBLK
Saliekamais nazis Kershaw Emerson 6074OLBLK
Saliekamais nazis Kershaw Emerson 6074OLBLK
Saliekamais nazis Kershaw Emerson 6074OLBLK
Saliekamais nazis Kershaw Emerson 6074OLBLK

GARANTIJA

  • 30 dienu atgriešana
  • Produktam 24 mēnešu garantija
  • Bezmaksas konsultācija
  • 30 dienu atgriešana
  • Produktam 24 mēnešu garantija
  • Bezmaksas konsultācija

Tips
Knife
Krāsa
Green
Paredzētais lietojums
EDC
Saliekams
Yes
Roktura garums
104 mm
Ražotājs
Kershaw, USA
Lieta
No
Rokturis materiāls
G10
Asmens garums
76 mm
Steel hardness
57 - 59 HRC
Asmens materiāls
Stainless steel 8Cr14MoV
Corrosion resistance
Average
Blunt resistance
Average
Clip for carrying
Yes
Cut type
Concave
Blade shape
Drop Point
Asmens fiksatora tips
Liner Lock
Opening type
"Wave" hook, a disk on the blade

Sulankstomas peilis Kershaw Emerson 6074OLBLK

417577
59.99
AR PVN
Ikmēneša maksājums no 5.1€

Krājumu daudzums:
Available in Supplier store (5 )
Piegādes nosacījumi:
Piegādāsim cauri 3-7 d.d. DPD (3,90 €)

Apraksts

Kershaw Emerson 6074OLBLK ir universāls salokāms nazis, kas aprīkots ar 8Cr14MoV tērauda asmeni, liner-lock bloķēšanas bloķētāju un ērtu izvēršanas sistēmu, kas ir Kershaw un Emerson Knives sadarbības rezultāts.

Kershaw un Emerson Knives ir apvienojuši spēkus, lai radītu nažu sēriju, kas apvieno Kershaw precizitāti un kvalitāti ar Emerson zīmola bezkompromisa funkcionalitāti.

Pārbaudīts nerūsējošais tērauds

76 mm garais asmens ir izgatavots no populārā 8Cr14MoV tērauda, kas rūdīts līdz 57-59 HRC. Šim ķīniešu tēraudam ir laba izturība pret koroziju un rūdāmība, kas salīdzināma ar AUS6.

8Cr14MoV tērauda asmens būs lieliski piemērots ikdienas lietošanai, pateicoties tā izturībai pret koroziju, labam asumam un vieglai asināšanai, kurai pietiek ar kabatas asināmo akmeni.

Liekais asmens ar lietojamu drop-point profilu ir pārklāts ar melnu oksidāciju, kas daļēji aizsargā asmeni pret skrāpējumiem un koroziju

.

Sakarā ar spēcīgo smaili, ļoti maigu malas izliekumu un ieliekto griezumu asmens griež ļoti vienmērīgi un efektīvi, un nav tendences ieķerties materiālā.

Aizvērsta naža garums ir 188 mm, asmeņa biezums tā platākajā vietā ir 3 mm, kas ir kompromiss starp naža izturību un funkcionalitāti ikdienas lietošanā.

Ozis izvēršas divējādi

Ozi var izlocīt ar vienu roku divos veidos, t. i., ar rievoto disku vai izmantojot "viļņu". Disks, kas atrodas asmens aizmugurē, pilda tādu pašu funkciju kā populārais flipperis, taču ar to atšķirību, ka to darbina ar īkšķi.

Emerona risinājuma pamatā ir āķa formas uzgaļa, kas, velkot nazi, aizķer kabatas malu, kā rezultātā nazis spontāni izvēršas.

Disks un viļņveida āķis ir novietoti simetriski, kas ļauj ērti lietot nazi gan labās, gan kreisās rokas cilvēkiem.

Darba drošība

Pēc asmeņa izvēršanas tas tiek droši fiksēts ar liner-lock mehānismu. Tērauda bloķēšanas josla nodrošina augstu drošības līmeni, un tās darbība ir ļoti intuitīva un ērta.

Komfortabls rokturis

naža rokturi veido apšuvums no izturīga G-10 lamināta zaļā krāsā. Roktura konturētā forma un smalkā kompozīta tekstūra padara nazi ļoti stingri noturīgu rokā, un tā lietošana ir ļoti ērta.

Roktura aizmugurējā daļā ir caurums dekoratīvas paracord astes piestiprināšanai, kas atvieglo un paātrina naža izņemšanu no kabatas. Diskrēta naža nēsāšana kabatā ir iespējama, pateicoties elastīgajam klipam, ko var piestiprināt abās roktura pusēs.

Par Kershaw

img_8134_banner.jpg

 

Kershaw Knives ir amerikāņu uzņēmums, kas ražo augstas kvalitātes nažus dibināts 1974. gadā Portlendā, Oregonā.

Uzņēmuma vēsture ir nesaraujami saistīta ar KAI Group, jo kopš 1977. gada tas ir tās meitas uzņēmums. Kai USA Ltd. ir trīs produktu līnijas: Kershaw Knives iiekļaujot āra un EDC nažus , Shun Cutlery - ar rokām darināti japāņu virtuves naži un Zero Tolerance - augstākās klases naži uniformētiem dienestiem un prasīgiem klientiem.

Savas pastāvēšanas laikā, Kershaw ir sadarbojies ar vadošajiem pasūtījuma nažu dizaineriem, tostarp nažu "Hall of Fame" radītāju Kenu Onionu, Ernestu Emersonu, Franku Centofante, Riku Hindereru un RJ Martin.

Amerikas zīmola naži ir vairākkārt ieguvuši prestižus nozares apbalvojumus, galvenokārt pateicoties inovatīvam dizainam, funkcionalitātei un augstas kvalitātes materiāliem

.

SPORTA PREČU VEIKALS

Darba stundas I - V:  9.00 - 18.00 

Nepieciešams padoms?

SPORTA PREČU VEIKALS

Darba stundas I - V:  9.00 - 18.00 

Product added to wishlist
Product added to compare.