• Tikai tiešsaistē
Nazis Opinel Nr.6, dižskābarža rokturis, nerūsējošā tērauda asmens

GARANTIJA

  • 30 dienu atgriešana
  • Produktam 24 mēnešu garantija
  • Bezmaksas konsultācija
  • 30 dienu atgriešana
  • Produktam 24 mēnešu garantija
  • Bezmaksas konsultācija

Peilis Opinel Nr.6, buko rankena, nerūdijančio plieno ašmenimis

763889
11.99
AR PVN
Ikmēneša maksājums no 4.08€

Krājumu daudzums:
Available in Supplier store (5+ )
Piegādes nosacījumi:
Piegādāsim cauri 2-3 d.d. DPD (3,90 €)

Apraksts

Opinel nazis Nr. 6 ar nerūsējošā tērauda asmeni un dižskābarža rokturi.

Opinel kabatas nazis Nr.6 ar nerūsējošā tērauda asmeni ir uzticams un izturīgs palīgs jebkurā situācijā. šī naža izmērs ir ideāli piemērots mazākām rokām. Tas ir ideāli piemērots pārgājieniem, dažādiem mājas darbiem un āra aktivitātēm. Opinel naži ir izgatavoti, pateicoties gadsimtiem ilgai ražošanas un ģimenes biznesa pieredzei. Ražots Francijā.

Iezīmes:

Railis

Opinel kabatas naža Nr. 6 asmens garums ir 7 cm. Asmens ir izgatavots no nerūsējošā tērauda 12C27, kas ir Sandvik modificēts un pielāgots Opinel nažiem, un tas ir slavens ar savu ārkārtīgi augsto kvalitāti un vieglu ikdienas apkopi. Tērauds ir rūdīts, veicot termisko apstrādi ar martensīta sacietēšanu. Tā kā oglekļa saturs ir vismaz 0,40 %, asmens ir ļoti kvalitatīvs un izturīgs pret koroziju.

Tradicionālais Opinel nazis ir jatagana tipa nazis. Šo formu iedvesmojis turku zobena izliektais asmens. Jatagana asmenim ir izliekts profils, kas piešķir tam izturību un ļauj to vairākkārt asināt.

rokturis

Opinel saviem rokturiem lielākoties izmanto dižskābarža koksni. Francijas saimniecībās audzēti dižskābarža koki ir cieti, izturīgi pret ārējām ietekmēm un viegli apstrādājami. Koksnei ir viendabīgs izskats, un tās gaišā krāsa var variēt no dzeltenas līdz rozā. Dižskābarža koksni var atpazīt pēc daudzajām tumšajām svītrām. Rokturis ir lakots, lai pasargātu to no mitruma un netīrumiem.

Virobloc aizsarggredzens
Opinel kabatas nazis Nr. 8, tāpat kā visi pārējie Opinel izliektie naži, sākot ar Nr. 6, ir aprīkots ar aizsarggredzenu Virobloc, ko 1955. gadā izgudroja Marsels Opinels. Virobloc gredzens, kas ir izgriezts no nerūsējošā tērauda, sastāv no divām daļām: fiksētās un bīdāmās daļas. Asmeni bloķē gan salocītā stāvoklī (drošai lietošanai), gan salocītā stāvoklī (drošībai transportēšanas laikā).

Padomi par Opinel kabatas nažu kopšanu atrodami šajā lapā.

Par Opinel

Banner_Opinel_1920x1920.jpg

 

Opinel ir franču uzņēmums, ko Savojā dibinājis Žozefs Opinels un kas ražo saliekamos nažus un augstas kvalitātes virtuves nažus.

1890. gadā Žozefs Opinels izstrādāja savu pirmo saliekamo nazi, kura vienkāršība, funkcionalitāte un izturība ir izturējusi laika pārbaudi, pateicoties kam, neraugoties uz vairāk nekā 130 gadu garumu, Opinel saliekamie naži ir saglabājuši savu klasisko izskatu.

Opinela nažu mūžīgo panākumu pamatā bija to vienkāršā konstrukcija, kas sastāvēja tikai no 4 elementiem: asmens, koka rokturis, tapa un metāla uzmava, kas pildīja slēdzenes funkciju.

Šodien Opinel ražo nažus no oglekļa un modificētā tērauda, kā arī no populārā zviedru nerūsējošā tērauda 12C27 Sandvik. Nažu rokturi ir izgatavoti no koka un izturīgas plastmasas.

Francijas uzņēmuma piedāvājumā ir tradicionālie saliekamie naži, mūsdienīgi daudzfunkcionālie naži, sēņu naži, dārza naži, kā arī plašs nažu un virtuves rīku klāsts.

Opinel jau vairāk nekā simts gadus ir specializējies augstas kvalitātes nažu izstrādē un ražošanā. Tas ir visvairāk pazīstams ar tūristu nažu ražošanu, kurus par ikoniskiem uzskata šāda veida piederumu lietotāji un entuziasti visā pasaulē. Pieejamie izstrādājumi galvenokārt izceļas ar to, ka tajos izmantoti kvalitatīvi materiāli, piemēram, rūpīgi atlasītas koka sugas, īpaši izturīgs oglekļa tērauds vai nerūsējošais zviedru tērauds. Pateicoties tam, tie kalpos ilgi, garantējot uzticamību un izturību pret mehāniskiem bojājumiem. Šobrīd mūsu interneta veikals Kolba.pl piedāvā mūsdienīgus Opinel virtuves nažus , kas nodrošina komfortu ikdienas ēdiena gatavošanas laikā.

SPORTA PREČU VEIKALS

Darba stundas I - V:  9.00 - 18.00 

Nepieciešams padoms?

SPORTA PREČU VEIKALS

Darba stundas I - V:  9.00 - 18.00 

Product added to wishlist
Product added to compare.