Kabatas nazis Opinel Nr.4, dižskābarža rokturis

GARANTIJA

  • 30 dienu atgriešana
  • Produktam 24 mēnešu garantija
  • Bezmaksas konsultācija
  • 30 dienu atgriešana
  • Produktam 24 mēnešu garantija
  • Bezmaksas konsultācija

Kišeninis peilis Opinel Nr.4, buko rankena

764199
9.99
AR PVN
Ikmēneša maksājums no 3.4€

Krājumu daudzums:
Available in Supplier store (5+ )
Piegādes nosacījumi:
Piegādāsim cauri 2-3 d.d. DPD (3,90 €)

Apraksts

Prekės informacija

Opinel kišeninis peilis Nr.4 buko rankena – puikus pagalbininkas kasdieniniame gyvenime 0 išpakuojant siuntinį, konstruojant modelius, etc.  Opinel peilių kokybę užtikrina šimtametė gamybos ir šeimos verslo patirtis. Pagaminta Prancūzijoje.

YPATYBĖS:

Geležtė

Opinel  kišeninio peilio Nr. 4 geležtės ilgis  - 5 cm. Iš „Sandvik“ modifikuoto ir Opinel peiliams pritaikyto 12C27 nerūdijančio plieno pagaminti ašmenys garsėja itin aukšta kokybe bei lengva kasdiene priežiūra. Plienas kietinamas jį termiškai apdorojant martensitinio grūdinimo būdu. Anglies kiekis tokiame pliene - ne mažesnis nei 0,40 %, todėl ašmenys yra labai kokybiški ir atsparūs korozijai.

Tradicinė „Opinel“ geležtė yra jatagano tipo. Kuriant šią formą įkvėpimo semtasi iš turkiško kardo lenktu smaigaliu. Jatagano tipo geležtei būdingas išgaubtas profilis, suteikiantis jai tvirtumo ir užtikrinantis daugkartinio galandimo galimybę.   

Rankena 

Rankenoms „Opinel“ dažniausiai renkasi paprastojo buko medieną. Prancūzijos ūkiuose auginami bukmedžiai yra kieti, atsparūs išoriniams veiksniams ir lengvai apdorojami. Mediena atrodo vienalytė, o šviesi jos spalva gali varijuoti nuo geltonos iki rausvos. Buko medieną galima atpažinti iš gausių tamsių brūkšnelių. Siekiant rankeną apsaugoti nuo drėgmės ir nešvarumų, ji nulakuojama. 

Par Opinel

Banner_Opinel_1920x1920.jpg

 

Opinel ir franču uzņēmums, ko Savojā dibinājis Žozefs Opinels un kas ražo saliekamos nažus un augstas kvalitātes virtuves nažus.

1890. gadā Žozefs Opinels izstrādāja savu pirmo saliekamo nazi, kura vienkāršība, funkcionalitāte un izturība ir izturējusi laika pārbaudi, pateicoties kam, neraugoties uz vairāk nekā 130 gadu garumu, Opinel saliekamie naži ir saglabājuši savu klasisko izskatu.

Opinela nažu mūžīgo panākumu pamatā bija to vienkāršā konstrukcija, kas sastāvēja tikai no 4 elementiem: asmens, koka rokturis, tapa un metāla uzmava, kas pildīja slēdzenes funkciju.

Šodien Opinel ražo nažus no oglekļa un modificētā tērauda, kā arī no populārā zviedru nerūsējošā tērauda 12C27 Sandvik. Nažu rokturi ir izgatavoti no koka un izturīgas plastmasas.

Francijas uzņēmuma piedāvājumā ir tradicionālie saliekamie naži, mūsdienīgi daudzfunkcionālie naži, sēņu naži, dārza naži, kā arī plašs nažu un virtuves rīku klāsts.

Opinel jau vairāk nekā simts gadus ir specializējies augstas kvalitātes nažu izstrādē un ražošanā. Tas ir visvairāk pazīstams ar tūristu nažu ražošanu, kurus par ikoniskiem uzskata šāda veida piederumu lietotāji un entuziasti visā pasaulē. Pieejamie izstrādājumi galvenokārt izceļas ar to, ka tajos izmantoti kvalitatīvi materiāli, piemēram, rūpīgi atlasītas koka sugas, īpaši izturīgs oglekļa tērauds vai nerūsējošais zviedru tērauds. Pateicoties tam, tie kalpos ilgi, garantējot uzticamību un izturību pret mehāniskiem bojājumiem. Šobrīd mūsu interneta veikals Kolba.pl piedāvā mūsdienīgus Opinel virtuves nažus , kas nodrošina komfortu ikdienas ēdiena gatavošanas laikā.

SPORTA PREČU VEIKALS

Darba stundas I - V:  9.00 - 18.00 

Nepieciešams padoms?

SPORTA PREČU VEIKALS

Darba stundas I - V:  9.00 - 18.00 

Product added to wishlist
Product added to compare.

Sīkdatņu politiku. Mēs izmantojam sīkdatnes šajā tīmekļa vietnē, lai nodrošinātu pareizu tīmekļa vietnes darbību, varētu sniegt powersport.lv pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku, personalizētu Jūsu pārlūkošanas pieredzi un sniegtu Jums aktuālus mārketinga piedāvājumus. Mērķētās (komerciālās) sīkdatnes netiks iestatītas, ja Jūs tam nepiekritīsiet. Atļaujot visus sīkfailus, Jūs ļaujat mums nodrošināt vislabāko pārlūkošanas un iepirkšanās pieredzi. Plašāku informāciju skatiet sīkfailu politikā