• Tikai tiešsaistē
Kabatas nazis Victorinox Pioneer 0.8000.26

GARANTIJA

  • 30 dienu atgriešana
  • Produktam 24 mēnešu garantija
  • Bezmaksas konsultācija
  • 30 dienu atgriešana
  • Produktam 24 mēnešu garantija
  • Bezmaksas konsultācija

Tips
Knife
Krāsa
Grey
Paredzētais lietojums
EDC
Saliekams
Yes
Roktura garums
Not specified
Ražotājs
Victorinox
Lieta
No
Rokturis materiāls
Aluminium
Asmens garums
65 mm
Asmens materiāls
Stainless Steel
Corrosion resistance
Highly resistant
Blunt resistance
Average
Cut type
Flat
Blade shape
Drop Point
Asmens fiksatora tips
Slip-Joint
Opening type
Cut out for a nail

Kišeninis peilis Victorinox Pioneer 0.8000.26

418708
24.99
AR PVN
Ikmēneša maksājums no 4.25€

Krājumu daudzums:
Available in Supplier store (5 )
Piegādes nosacījumi:
Piegādāsim cauri 4-8 d.d. DPD (3,90 €)

Apraksts

Victorinox Pioneer 0.8000.26 ir minimālisma stilā veidots kabatas nazis no Pioneer sērijas ar 65 mm asmeni un elegantu alumīnija apšuvumu.

Utilitātes minimālisms

Victorinox Pioneer 0.8000.26 ir modelis, kas paredzēts cilvēkiem, kuri meklē diskrētu un vieglu kabatas nazi lietošanai pilsētā.

Pioneer 0.8000.26 ir iedvesmojies no klasiskā virsnieka kabatas naža, tāpēc tā vienīgais rīks ir gluds 65 mm garš asmens, kas izgatavots no nerūsējošā tērauda.

Plenais asmens ar pilienveida profilu ir lieliski piemērots griešanai šķēlēs un vienkāršiem darbiem. Asmeņa izvēršanai ir nepieciešams izmantot abas rokas, un tas tiek darīts, izmantojot tradicionālo naga izgriezumu.

Kravas nazī ir izmantots slīdēšanas mehānisms, t. i., vienkāršs atsperes fiksators, kas notur asmeni savā vietā gan salocītā, gan izlocītā stāvoklī. Tā kā asmeni var salocīt ar nelielu spēku, slip-joint mehānisms nav oficiāli atzīts par tipisku naža fiksatoru.

Stilta līnija

Victorinox Pioneer ir teksturēts alumīnija apšuvums, kas nodrošina stingru satvērienu un piešķir kabatas nazim mūsdienīgu izskatu, padarot to par lielisku dāvanu jebkuram elegantam vīrietim.

Par Victorinox

victorinox-banner-1180x280.jpg

 

1884. gadā Kārlis Elseneris Ibahā-Švīcā atvēra savu galdniecības darbnīcu. Šajā laikā Šveice vēl bija viena no nabadzīgākajām Eiropas valstīm. Pirmajos gados Karls Elseneris strādāja, lai apkarotu nabadzību un bezdarbu Švices baseinā, radot darba vietas un palīdzot apturēt emigrācijas plūsmu.

1891. gadā viņš pirmo reizi Šveices armijai piegādāja karavīra nazi. Pēc tam 1897. gadā viņš izstrādāja Šveices virsnieka un sporta nazi - tagad ikonisko Šveices armijas nazi -, radot pamatu plaukstošam uzņēmumam, kas spētu iekarot savas pozīcijas pasaules mērogā.

No tā brīža viņa solidaritātes gars, dziļi iesakņojušās saknes reģionā un stingra apņemšanās ievērot stabilas vērtības veidoja Victorinox uzņēmuma filozofiju. 

SPORTA PREČU VEIKALS

Darba stundas I - V:  9.00 - 18.00 

Nepieciešams padoms?

SPORTA PREČU VEIKALS

Darba stundas I - V:  9.00 - 18.00 

Product added to wishlist
Product added to compare.