Benchmade 537GY Bailout nazis
Benchmade 537GY Bailout nazis
Benchmade 537GY Bailout nazis
Benchmade 537GY Bailout nazis

GARANTIJA

  • 30 dienu atgriešana
  • Produktam 24 mēnešu garantija
  • Bezmaksas konsultācija
  • 30 dienu atgriešana
  • Produktam 24 mēnešu garantija
  • Bezmaksas konsultācija

Tips
Knife
Krāsa
Black
Paredzētais lietojums
Tactical
Saliekams
Yes
Roktura garums
Not specified
Ražotājs
Benchmade, USA
Lieta
No
Rokturis materiāls
Aluminium
Grivory
Asmens garums
86 mm
Asmens materiāls
CPM-3V powder steel
Warranty period
Lifetime Manufacturer's Warranty
Corrosion resistance
Average
Blunt resistance
Good
Clip for carrying
Yes
Cut type
Flat
Blade shape
Tanto
Asmens fiksatora tips
AXIS® Lock
Opening type
Thumb pin

Peilis Benchmade 537GY Bailout

417105
178.00
AR PVN
Ikmēneša maksājums no 8.74€

Krājumu daudzums:
Available in Supplier store (5 )
Piegādes nosacījumi:
Piegādāsim cauri 4-8 d.d. DPD (3,90 €)

Apraksts

Benchmade 537GY Bailout ir ļoti viegls un izturīgs taktiskais nazis no "melnās klases" sērijas, kas aprīkots ar CPM-3V pulvera tērauda tanto asmeni, alumīnija āmuru un paplašinātu Grivory pārklājumu.

Benchmade Bailout ir tipisks taktiskais stils, ko izceļ asmens un apšuvuma melnā krāsa, kā arī asmens forma. Nažā izmantots 86 mm asmens ar japāņu tanto profilu, kas izgatavots no augstas kvalitātes CPM-3V instrumentu tērauda.

Izmantotā asmeņa forma nodrošina lielāku galotnes izturību, vienlaikus saglabājot augstu griešanas efektivitāti

.

CPM-3V pakāpe ar saviem parametriem ir līdzīga augstākās kvalitātes tēraudu S7 un A9 īpašībām un ir lieliska alternatīva A2, D2 un CPM M4. Atšķirībā no klasiskajiem pulverstieņiem CPM 3V nav nerūsējošais tērauds, tāpēc ir vērts par asmeni pienācīgi rūpēties un regulāri to kopt.

Oskurs ir pārklāts ar pelēku DLC pārklājumu, kam ir ļoti augsta nodilumizturība, kā arī tas aizsargā tēraudu pret koroziju. Asmens asmeni var ērti izlocīt ar vienu roku, pateicoties abpusējai tapai (izgatavota no anodēta alumīnija), tādējādi nodrošinot ērtu naža lietošanu gan labās, gan kreisās rokas lietotājiem.

.

Oziņa bloķētājs, protams, ir Axis-lock - Benchmade zīmola flagmaņa mehānisms, kas novērtēts par tā lielo noturību pret slodzēm, izturību pret netīrumiem un lietošanas ērtumu.

Pateicoties paplašinātām rokturiem, kas izgatavoti no Grivory materiāla, naža konstrukcija ir ļoti viegla (58 g), un to var ērti lietot ar cimdiem vai cilvēki ar lielākām rokām.

Neslīdošā roktura tekstūra un tā paplašinājums pie pamatnes nodrošina drošu naža satvērienu un novērš rokas kustību darba laikā. Plašais klipsis ar tulkošanas iespēju (pa kreisi/ pa labi) ļauj nēsāt nazi kabatā vai taktiskā ekipējumā.

Rokturis ir apdarināts ar alumīnija ieliktni, kas var kalpot kā kabeļa āķis vai āmura perforatora galva.

Par Benchmade

knife-banner.jpg

 

Uz vairāk nekā trīsdesmit gadiem Benchmade projektē un ražo pasaules klases produktus pasaules klases klientiem. Kad Benchmade tika dibināts, tā misija bija radīt kaut ko labāku; kaut ko izcilu. Šodien mēs turpinām ieviest inovācijas ar mērķi pacelt veiktspēju un uzticamību jaunā līmenī. Pārspēt gaidīto. Neatkarīgi no tā, vai jūs izmantojat Griptilian® ikdienas darbiem, vai cīnāties pret ienaidnieku ar Infidel®, mūsu naži ir radīti, lai darbotos. Kad izvēlaties iegādāties Benchmade, jūs to darāt, jo vēlaties labāko. Jūs to pieprasāt.

SPORTA PREČU VEIKALS

Darba stundas I - V:  9.00 - 18.00 

Nepieciešams padoms?

SPORTA PREČU VEIKALS

Darba stundas I - V:  9.00 - 18.00 

Product added to wishlist
Product added to compare.