• Tikai tiešsaistē
Light My Fire BioScout 2.0, sarkans

GARANTIJA

  • 30 dienu atgriešana
  • Produktam 24 mēnešu garantija
  • Bezmaksas konsultācija
  • 30 dienu atgriešana
  • Produktam 24 mēnešu garantija
  • Bezmaksas konsultācija

Materiāls
Bioplastic
Magnesium
Plastic
Tips
Fire starters
Krāsa
Red
Svars
37 g
Ražotājs
Light My Fire

Ugnies skeltuvas Light My Fire BioScout 2.0, raudonas

415973
12.99
AR PVN
Ikmēneša maksājums no 4.42€

Krājumu daudzums:
Available in Supplier store (5+ )
Piegādes nosacījumi:
Piegādāsim cauri 3-7 d.d. DPD (3,90 €)

Apraksts

Light My Fire Fire Bio Scout 2.0 sarkanā krāsā ir drošs šķeldotājs ugunskura kurināšanai, kas paredzēts izmantošanai tūrismā un izdzīvošanai.

Nodrošināts līdzeklis uguns kurināšanai

Light My Fire Scout Light My Fire Fire Bio Scout 2.0 sarkanais ir neliela šķindze, kuras izmērs ļauj to ērti nēsāt kabatā, izdzīvošanas komplektā vai evakuācijas somā.

Krāsns stienis ir izgatavots no magnija sakausējuma, kas rada ļoti enerģiskas dzirksteles, sasniedzot temperatūru tuvu 3000 ° C, ļaujot iekurt uguni jebkuros laika apstākļos. Skudra darbojas pat slapjā laikā, lietū, sniegputenī, jebkurā augstumā un platuma grādos.

Draudzīgs videi

Bio sērijas ugunskuru rokturis ir izgatavots no bioplastmasas, t. i., plastmasas, kas iegūta no atjaunojamiem resursiem.

Tērauda kaplis un glābšanas svilpe

Irkšķu dzirkstelēšanai tiek izmantots tērauda stienis, kura rokturis ir aprīkots ar integrētu glābšanas svilpi. Atkarībā no lietotāja iemaņām dakša kalpošanas laiks ir līdz 3000 lietošanas reizēm.

Light My fire FireSteel Scout 2.0 ir uzticams ikviena tūrista un izdzīvotāja draugs, kas ļauj iekurt uguni neatkarīgi no laikapstākļiem.

Par Light My Fire

website-brand-banner-LMF.jpg

 

Light My Fire zīmolu 1995. gadā nodibināja Maikls Odkvists, kurš sāka tā paplašināšanos, izplatot produktu, kas gvatemāliešu vidū pazīstams kā MayaSticks. Šis degmaisījums ir atsevišķu kociņu formā, kas izgatavoti no Montezuma priedes koksnes, kura aug tikai Gvatemalā un daļā Meksikas. Augstais sveķu saturs nozīmē, ka koksne gandrīz uzreiz aizdegas gan pie negatīvām temperatūrām, gan lietus vai augsta mitruma apstākļos. Dažus gadus pēc MayaSticks panākumiem ražotājs laida klajā arī produktu Tinder-on-a-Rope, kam ir nedaudz atšķirīgs pielietojums, bet tādas pašas praktiskās īpašības kā MayaSticks. Guļķu skaidas ir viegli uzliesmojošas, tāpēc, lai tās aizdedzinātu, pietiek ar krama vai citu liesmas avotu ar minimālu intensitāti - pietiek ar dažām dzirkstelēm.

Light My Fire novērtē visi dabas tuvuma entuziasti. Viņi novērtē ugunskura kurināšanas vieglumu, lielākās daļas izejvielu pilnīgi dabisko izcelsmi un atsevišķu produktu izcilo kvalitāti. Viens no tiem ir Fire BioArmy, kurā ražotājs izmantojis 9 mm biezu krama kramu, kas nodrošina līdz pat 12 000 kociņu, nezaudējot aizdegšanas vieglumu. Interesanti, ka krama dzirksteles rada dzirksteles ar temperatūru līdz pat 3000 grādiem pēc Celsija, tāpēc tā spēj aizdedzināt vismitrāko malku lietainā dienā.   Interesanti, ka krama dzirksteles rada dzirksteles ar temperatūru līdz pat 3000 grādiem pēc Celsija, tāpēc tā spēj aizdedzināt vismitrāko malku lietainā dienā.

SPORTA PREČU VEIKALS

Darba stundas I - V:  9.00 - 18.00 

Nepieciešams padoms?

SPORTA PREČU VEIKALS

Darba stundas I - V:  9.00 - 18.00 

Product added to wishlist
Product added to compare.

Sīkdatņu politiku. Mēs izmantojam sīkdatnes šajā tīmekļa vietnē, lai nodrošinātu pareizu tīmekļa vietnes darbību, varētu sniegt powersport.lv pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku, personalizētu Jūsu pārlūkošanas pieredzi un sniegtu Jums aktuālus mārketinga piedāvājumus. Mērķētās (komerciālās) sīkdatnes netiks iestatītas, ja Jūs tam nepiekritīsiet. Atļaujot visus sīkfailus, Jūs ļaujat mums nodrošināt vislabāko pārlūkošanas un iepirkšanās pieredzi. Plašāku informāciju skatiet sīkfailu politikā