Paralelogrammas Marbo MFT-A004
Paralelogrammas Marbo MFT-A004
Paralelogrammas Marbo MFT-A004
Paralelogrammas Marbo MFT-A004
  • Tikai tiešsaistē
Paralelogrammas Marbo MFT-A004
Paralelogrammas Marbo MFT-A004
Paralelogrammas Marbo MFT-A004
Paralelogrammas Marbo MFT-A004

GARANTIJA

  • 30 dienu atgriešana
  • Produktam 24 mēnešu garantija
  • Bezmaksas konsultācija
  • 30 dienu atgriešana
  • Produktam 24 mēnešu garantija
  • Bezmaksas konsultācija

Materiāls
Steel
Augstums
24 cm
Garums
77 cm
Platums
62 cm
Svars
11,6 kg
Pārklājums
Pulverkrāsošana
Construction profile
60 x 60 x 3 mm, caurule 48 x 3 mm

Lygiagretės Marbo MFT-A004

270824
125.00
AR PVN
Ikmēneša maksājums no 7.25€

Krājumu daudzums:
Available in Supplier store (5+ )
Piegādes nosacījumi:
Piegādāsim cauri 9-19 d.d. DPD (6,90 €)

Apraksts

MFT-A004 DIP stacija ir instruments, kas paredzēts uzstādīšanai uz FT funkcionālo treniņu sistēmas būru un stendu stobriem.

Pateicoties pārdomātai konstrukcijai, rokturu atstarpe sašaurinās virzienā pret stobru. Šis risinājums ļauj katram vingrinājumu veicējam pielāgot margu attālumu atbilstoši savām individuālajām vajadzībām.

Piestiprināšanas sistēma ļauj ātri mainīt stacijas novietojumu uz galvenā staba. Staciju montē, ievietojot tapu staba montāžas atverē un pagriežot rokturi, līdz tas bloķējas.

FT sērija - profesionāls aprīkojums funkcionālajiem treniņiem

Marbo FT sērija ir daudzfunkcionāls komerciāls aprīkojums, kas paredzēts funkcionālo treniņu zonām fitnesa klubos un sporta zālēs.

Modulārā konstrukcija ļauj individuāli pielāgot būri vai platformu katrai treniņu telpai, kā arī ļauj mainīt konfigurāciju un paplašināt aprīkojumu ar papildu piederumiem.

Šīs sērijas aprīkojumu raksturo konstrukcija, kuras pamatā ir izturīgs 80 x 80 mm profils ar 3 mm biezu sienu. FT sistēma izceļas ar modernu krāsu gammu, pateicoties kurai šīs sērijas aprīkojums būs jebkuras profesionālas sporta zāles lepnums!

Par Marbo Sport

marbo-sport-banner1.jpg

 

"Mēs neticam nejaušībām, mēs ticam smagam darbam," saka Marbo-Sport īpašnieki, kuri uzņēmumu dibināja pirms 30 gadiem. Pašlaik tas ir lielākais Polijas klasisko sporta komplektu ražotājs sporta zālēm un mājām. Jau no paša sākuma uzņēmuma mērķis bija palīdzēt cilvēkiem uzlabot fizisko sagatavotību, neizejot no mājām. Uzņēmums strauji paplašināja savu klāstu ar profesionālu trenažieru aprīkojumu un palīglīdzekļiem sacensību sagatavošanai.

"Šis ceļš mūs noveda līdz tam, kur esam šodien," - saka uzņēmuma pārstāvji. Bodibildings ir kļuvis ne tikai par lielāko aizraušanos, bet arī par jomu, kurā Marbo veiksmīgi specializējas. Izgatavoto aprīkojumu raksturo izturība, izturība un triecienizturība. Piedāvājumā ir izstrādājumi mājas vingrošanai, pusprofesionālās un profesionālās līnijas, kā arī cīņas mākslu aprīkojums.

 

Marbo Home sērijas produkti ir paredzēti iesācējiem bodibildinga entuziastiem, kuri sāk savu piedzīvojumu ar sporta zāli. Aprīkojums ir pārdomāts tā, lai tas būtu pēc iespējas funkcionālāks un vienkārši samontējams. Aprīkojums ir izgatavots no izturīga 40x40 mm profila, kas garantē stabilitāti, kas nav salīdzināma ar atbilstošā cenu diapazonā esošajiem ķīniešu soliem. Izstrādājuma estētiku pasvītro elegants polsterējums uz bieza trīs centimetru sūņa un pulverkrāsojums. Sāciet piedzīvojumu jau šodien!
Klase: H - Mājas lietošanai paredzēts aprīkojums
Marbo Semi-Pro sērija ir paredzēta prasīgiem mājas lietotājiem, kas augstu vērtē komfortu un pārliecību, vingrojot. Spēcīgais 50x50x2 mm profils garantē maksimālu konstrukcijas izturību, bet biezu spiediena rokturu izmantošana un lielisks polsterējums divās krāsās neatstāj šaubas, ka darīšana ir ar augstākās kvalitātes aprīkojumu.
. Atmetiet kompromisus un izbaudiet vingrošanas prieku!
Klase: S - Mājas lietošanai paredzēts aprīkojums
Labākais, kas var gadīties īstam kultūristam - Marbo Professional sērija.
Šīs līnijas aprīkojumam ir atbilstības deklarācija standartam PN-EN 957-4:2007, un to var izmantot komerciālās un publiskās sporta zālēs. Izbaudiet prieku, ko sniedz vingrošana uz labākā aprīkojuma tirgū!
Klase: P - komerciālai lietošanai paredzētas iekārtas

SPORTA PREČU VEIKALS

Darba stundas I - V:  9.00 - 18.00 

Nepieciešams padoms?

SPORTA PREČU VEIKALS

Darba stundas I - V:  9.00 - 18.00 

Product added to wishlist
Product added to compare.

Sīkdatņu politiku. Mēs izmantojam sīkdatnes šajā tīmekļa vietnē, lai nodrošinātu pareizu tīmekļa vietnes darbību, varētu sniegt powersport.lv pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku, personalizētu Jūsu pārlūkošanas pieredzi un sniegtu Jums aktuālus mārketinga piedāvājumus. Mērķētās (komerciālās) sīkdatnes netiks iestatītas, ja Jūs tam nepiekritīsiet. Atļaujot visus sīkfailus, Jūs ļaujat mums nodrošināt vislabāko pārlūkošanas un iepirkšanās pieredzi. Plašāku informāciju skatiet sīkfailu politikā