Ceļojumu plīts Primus Piezo Express
Ceļojumu plīts Primus Piezo Express
Ceļojumu plīts Primus Piezo Express
Ceļojumu plīts Primus Piezo Express

GARANTIJA

  • 30 dienu atgriešana
  • Produktam 24 mēnešu garantija
  • Bezmaksas konsultācija
  • 30 dienu atgriešana
  • Produktam 24 mēnešu garantija
  • Bezmaksas konsultācija

Materiāls
Not specified
Tips
Stove
Krāsa
Grey
Degļu skaits
1
Gāzes kasetnes ietilpība
Not specified

Kelioninė viryklė Primus Piezo Express

711284
59.99
AR PVN
Ikmēneša maksājums no 5.1€

Krājumu daudzums:
Available in Supplier store (2 )
Piegādes nosacījumi:
Piegādāsim cauri 3-6 d.d. DPD (3,90 €)

Apraksts

"Express Stove Primus Piezo ir īpaši viegla un kompakta plīts ar saliekamu konstrukciju, kas iekļaujas jebkurā mugursomas kabatā. Šī kompaktā plīts salokās līdz nelielam iepakojumam, kas viegli ietilpst gandrīz jebkurā mugursomas kabatā. Vienkārši izvelciet un piestipriniet savu Express Trail plītiņu uz gāzes kanniņas, un jūs dažu minūšu laikā varēsiet uzstādīt un izmantot savu vieglo plītiņu. Šī plīts ir piemērota iesācējiem, un to var izmantot visu gadu.

Šaurā ātrā liesma ir izturīga pret vēju un nodrošina 8900 BTU (2600 W) liesmu, kas spēj uzvārīt litru ūdens trīs ar pusi minūtēs. Pateicoties Piezo aizdedzināšanai, lai iedarbinātu plītiņu, jums nebūs nepieciešams šķiltavas. Jūs varētu novērtēt arī smalko regulēšanas vārstu precīzai liesmas un karstuma kontrolei. Uz 3-punktu katlu balstiem var ērti novietot dažāda izmēra katlus. VirtuveExpress Primus Piezo uztur 1-2 cilvēkus.


Par Primus

117302334_3648710691820498_7197820600948727069_n_2.jpg

Primus mērķis ir nodrošināt brīvā dabā dzīvojošiem cilvēkiem, piemēram, mums pašiem, iespēju brīvi pētīt. Tā ir tiekšanās, kas mums sniedz ļoti vienkāršu skatījumu uz dzīvi - ka katra diena ir potenciāls piedzīvojums, ka piedzīvojumu gars var padarīt ikdienišķu dienu par lielisku dienu.
.
Mums tas nozīmē, ka piedzīvojums ir vairāk nekā Everesta pakāpšanās vai pārgājiens Mongolijā - tā ir pieticīga pastaiga mežā, pikniks pludmalē, viena vienīga iztēles dzirksts. Tieši šī iemesla dēļ mēs pēdējos 125 gadus esam veltījuši tam, lai konstruētu un pilnveidotu āra ēdienu gatavošanas aprīkojumu jebkura lieluma piedzīvojumiem. Jo neatkarīgi no tā, vai tas ir liels vai mazs, mēs uzskatām, ka piedzīvojumi sākas ar labu maltīti. Jo ēdiens baro mūsu ķermeņus, un ēšana iedvesmo mūsu iztēli. Mūsu jaunākais ugunskura klāsts ir veltīts šiem uzskatiem. Jo katra diena ir pelnījusi piedzīvojumu, jo katra diena var būt lieliska diena, jo, labi paēdis, šodiena var būt tāda, kādu jūs to vēlaties

SPORTA PREČU VEIKALS

Darba stundas I - V:  9.00 - 18.00 

Nepieciešams padoms?

SPORTA PREČU VEIKALS

Darba stundas I - V:  9.00 - 18.00 

Product added to wishlist
Product added to compare.

Sīkdatņu politiku. Mēs izmantojam sīkdatnes šajā tīmekļa vietnē, lai nodrošinātu pareizu tīmekļa vietnes darbību, varētu sniegt powersport.lv pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku, personalizētu Jūsu pārlūkošanas pieredzi un sniegtu Jums aktuālus mārketinga piedāvājumus. Mērķētās (komerciālās) sīkdatnes netiks iestatītas, ja Jūs tam nepiekritīsiet. Atļaujot visus sīkfailus, Jūs ļaujat mums nodrošināt vislabāko pārlūkošanas un iepirkšanās pieredzi. Plašāku informāciju skatiet sīkfailu politikā