Barjeras šuoliui į aukštį

GARANTIJA

  • 30 dienu atgriešana
  • Produktam 24 mēnešu garantija
  • Bezmaksas konsultācija
  • 30 dienu atgriešana
  • Produktam 24 mēnešu garantija
  • Bezmaksas konsultācija

Barjeras šuoliui į aukštį

163646
74.99
AR PVN
Ikmēneša maksājums no 6.37€

Krājumu daudzums:
Available in Supplier store (5+ )
Piegādes nosacījumi:
Piegādāsim cauri 20+ d.d. DPD (8,90 €)

Apraksts

Barjeras šuoliui į aukštį

Pagamintas iš aliuminio

Par PowerSport



PowerSport ir sporta un atpūtas inventāra veikals, kura plašajā sortimentā ietilpst fitnesa produkti, medaļas, uztura bagātinātāji, trenažieri, batuti utt. Mūsu klienti ir sportisti un veselīga dzīvesveida entuziasti.

Mūsu mērķis ir piedāvāt pasaulē labākos zīmolus ne tikai par zemu cenu, bet arī mūsu klientiem visizdevīgākajā veidā. Powersport veikala darbība atbilst Latvijas Republikas normatīvo aktu un Pārtikas Veterinārā dienesta prasībām. Jūs varat būt pārliecināts, ka iegādātās preces ir kvalitatīvas un atbilst visiem drošības standartiem.

Mūsu komanda – profesionāli sportisti ar ilggadēju pieredzi, kuri nepārtraukti paplašina savu zināšanu loku atlētismā, fitnesā un citos sporta veidos.

UZDEVUMS: nodrošināt maksimālu gandarījumu mūsu klientiem, palīdzot tiem sasniegt savus sportiskos mērķus un ietaupīt naudu, pērkot sporta un atpūtas inventāru.

MĒRĶIS: kļūt par līderi sporta preču pārdošanas jomā, piedāvājot klientiem visaugstākās kvalitātes un atpazīstamāko zīmolu preces par zemu cenu.

VĒRTĪBAS: mēs koncentrējamies uz trim stūrakmeņiem – kvalitāti, elastību un uzticamību. Šo vērtību mērķis ir radīt maksimālu ieguvumu jums. Tādēļ vienmēr esam gatavi uzklausīt jūsu viedokli un ierosinājumus.

SPORTA PREČU VEIKALS

Darba stundas I - V:  9.00 - 18.00 

Nepieciešams padoms?

SPORTA PREČU VEIKALS

Darba stundas I - V:  9.00 - 18.00 

Product added to wishlist
Product added to compare.

Sīkdatņu politiku. Mēs izmantojam sīkdatnes šajā tīmekļa vietnē, lai nodrošinātu pareizu tīmekļa vietnes darbību, varētu sniegt powersport.lv pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku, personalizētu Jūsu pārlūkošanas pieredzi un sniegtu Jums aktuālus mārketinga piedāvājumus. Mērķētās (komerciālās) sīkdatnes netiks iestatītas, ja Jūs tam nepiekritīsiet. Atļaujot visus sīkfailus, Jūs ļaujat mums nodrošināt vislabāko pārlūkošanas un iepirkšanās pieredzi. Plašāku informāciju skatiet sīkfailu politikā