Velosipēds Raven Squad 29", izmērs 19" (49cm), melns/melns, 2022 gads

GARANTIJA

  • 30 dienu atgriešana
  • Produktam 24 mēnešu garantija
  • Bezmaksas konsultācija
  • 30 dienu atgriešana
  • Produktam 24 mēnešu garantija
  • Bezmaksas konsultācija

Tips
Mountain bicycle
Krāsa
Black
Svars
14.5 kg
Bremžu sistēma
Disc
Rāmja materiāls
Aluminium
Riteņu izmērs
29"
Recommended height
175-187cm
Number of gears
27
Frame size
19"
Tires
55-622 (29x2.1)
Derailleurs
Shimano Deore
Shifters
SHIMANO DEORE SL-M2100
Front derailleurs
Shimano Altus

Dviratis Raven Squad 29", dydis 19" (49cm), juodas/mėlynas, 2022

737052
523.00
AR PVN
Ikmēneša maksājums no 17.63€

Krājumu daudzums:
Available in Supplier store (5+ )
Piegādes nosacījumi:
NEMOKAMAI Piegādāsim cauri 2-3 d.d. DPD (0,00 €)

Apraksts

Rāmis ir stiprāks nekā citiem velosipēdu tipiem un ir izstrādāts tā, lai ar to varētu braukt pēc iespējas labāk. Ģeometriju var izvēlēties, lai nodrošinātu optimālu stabilitāti vai manevrētspēju.

Riteņu izmērus var mainīt atkarībā no braukšanas mērķa. 26" riteņus parasti izmanto sarežģītākos taku posmos. Šie riteņi ir izturīgākie un vislabāk manevrējamie, taču tiem ir sliktākas rites īpašības salīdzinājumā ar diskiem. 27,5" izmērs ir ideāli piemērots, lai saglabātu manevrētspējas un stabilitātes attiecību. Daudzi ražotāji šos riteņus izmanto zema rāmja velosipēdiem, lai saglabātu labas rites īpašības un zemu smaguma centru. 29" riteņus izmanto lielākajai daļai kalnu velosipēdu. Tām ir labas rites īpašības un nedaudz uzlabota amortizācija.

Pirmā amortizējošā dakša - komfortam, labākai saķerei dažādos reljefa apstākļos, lai izvairītos no šķēršļiem un drošāk nobrauktu no kalna.

Galvējā caurule ir atvērta, lai atvieglotu piekļuvi tīrīšanai un nomaiņai. Tas ir svarīgi, jo kalnu velosipēdu ķēdes ar lielāku slodzi visātrāk nolietojas, jo, minot pedāļus kalnā, uz tām nonāk netīrumi un dubļi.

Reti pieejami ar dubļu aizsargiem, taču tie ir būtiski, lai nodrošinātu tīru apģērbu un ērtu braukšanu lietus laikā, un tos var aprīkot ar papildu aprīkojumu.

Sēdeklis ir šaurs - pietiekami stingrs un elastīgs sēdeklis pedāļu minšanai kalnā.

Dinamiskie sēdekļi tiek izmantoti reti, lai saglabātu vieglu konstrukciju. Tāpēc priekšējie lukturi ir izvēlēti uz ķiveres, lai nodrošinātu labāku redzamību, īpaši līkumos.

SPORTA PREČU VEIKALS

Darba stundas I - V:  9.00 - 18.00 

Nepieciešams padoms?

SPORTA PREČU VEIKALS

Darba stundas I - V:  9.00 - 18.00 

Product added to wishlist
Product added to compare.

Sīkdatņu politiku. Mēs izmantojam sīkdatnes šajā tīmekļa vietnē, lai nodrošinātu pareizu tīmekļa vietnes darbību, varētu sniegt powersport.lv pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku, personalizētu Jūsu pārlūkošanas pieredzi un sniegtu Jums aktuālus mārketinga piedāvājumus. Mērķētās (komerciālās) sīkdatnes netiks iestatītas, ja Jūs tam nepiekritīsiet. Atļaujot visus sīkfailus, Jūs ļaujat mums nodrošināt vislabāko pārlūkošanas un iepirkšanās pieredzi. Plašāku informāciju skatiet sīkfailu politikā