Cross Speedster Girl 26", izmērs 12.5"(32cm), balts/melns/melns/zils

GARANTIJA

  • 30 dienu atgriešana
  • Produktam 24 mēnešu garantija
  • Bezmaksas konsultācija
  • 30 dienu atgriešana
  • Produktam 24 mēnešu garantija
  • Bezmaksas konsultācija

Tips
Mountain bicycle
Krāsa
Blue
Svars
12 kg
Bremžu sistēma
V-brake
Rāmja materiāls
Aluminium
Riteņu izmērs
26"
Bremzes
Promax TX115C
Recommended height
124-150cm
Number of gears
21
Frame size
12.5"
Ķēde
KMC Z7
Tires
Kenda
Derailleurs
Shimano Tourney RD-TY300
Shifters
Shimano SL-RS35
Front derailleurs
Shimano Tourney FH-TY500-TS6
Front bicycle cassetes
Shimano Tourney FC-TY301 42-34-24T - 150mm
Rear bicycle cassetes
Shimano Tourney MF-TZ500 14-28T

Dviratis Cross Speedster Girl 26", dydis 12.5"(32cm), baltas/juodas/mėlynas

757018
342.00
AR PVN
Ikmēneša maksājums no 13.26€

Krājumu daudzums:
Available in Supplier store (1 )
Piegādes nosacījumi:
NEMOKAMAI Piegādāsim cauri 2-4 d.d. DPD (0,00 €)

Apraksts

Rāmis ir stiprāks nekā citiem velosipēdu tipiem un ir izstrādāts tā, lai ar to varētu braukt pēc iespējas labāk. Ģeometriju var izvēlēties, lai nodrošinātu optimālu stabilitāti vai manevrētspēju.

Riteņu izmērus var mainīt atkarībā no braukšanas mērķa. 26" riteņus parasti izmanto sarežģītākos taku posmos. Šie riteņi ir izturīgākie un vislabāk manevrējamie, taču tiem ir sliktākas rites īpašības salīdzinājumā ar diskiem. 27,5" izmērs ir ideāli piemērots, lai saglabātu manevrētspējas un stabilitātes attiecību. Daudzi ražotāji šos riteņus izmanto zema rāmja velosipēdiem, lai saglabātu labas rites īpašības un zemu smaguma centru. 29" riteņus izmanto lielākajai daļai kalnu velosipēdu. Tām ir labas rites īpašības un nedaudz uzlabota amortizācija.

Pirmā amortizējošā dakša - komfortam, labākai saķerei dažādos reljefa apstākļos, lai izvairītos no šķēršļiem un droši nobrauktu no kalna.

Platas riepas ar dziļu protektoru, kas izvēlēts atbilstoši virsmas apstākļiem - šaurāka un raupjāka riepa ir piemērotāka smiltīm, bet platāka un gludāks protektors nodrošina efektīvāku un ērtāku braukšanu.

Riepa ir atvērta, lai atvieglotu piekļuvi tīrīšanai un nomaiņai. Tas ir svarīgi, jo lielāka kalnu velosipēda ķēdes slodze paātrina ķēdes nodilumu.

Bez dubļu aizsargiem nav tik izplatīta izvēle, taču tie ir būtiski, lai nodrošinātu tīru apģērbu un ērtu braukšanu lietus laikā, un tos var uzstādīt kā papildu aprīkojumu.

Sēdeklis ir šaurs - pietiekami stingrs un elastīgs sēdeklis pedāļu minšanai kalnā.

Dinamiskie sēdekļi tiek izmantoti reti, lai saglabātu vieglu konstrukciju. Tāpēc priekšējie lukturi ir izvietoti uz ķiveres, lai nodrošinātu labāku redzamību, īpaši pagriezienos.

Cross – ir Eiropā labi pazīstams zīmols, ko ražo Cross LTD, Bulgārijas uzņēmums ar ilgu pieredzi velosipēdu tirgū. Uzņēmumā strādā gandrīz pusducis speciālistu, kuru mērķis ir izstrādāt un piedāvāt velosipēdus, kas atbilst visaugstākajiem kvalitātes standartiem un kuriem ir atšķirīgs dizains. Cross LTD ražo plašu velosipēdu klāstu: pilsētas, kalnu (MTB), krosa un bērnu velosipēdus. Ražošanas procesā tiek izmantotas augstākās klases detaļas: SHIMANO, SRAM, SUNTOUR, SCHWALBE, KINESIS, KENDA, PROMAX, SELLE ROYAL, HERRMANS, TEKTRO, MAGIRA, SELLE ITALIA, AXA, SKS un citas. Galvenās izmantotās detaļas - rāmji, stūres, bremzes un rumbas - ir izgatavotas no viegla alumīnija, tāpēc lielākā daļa modeļu ir viegli. Cross – ir augstas kvalitātes un oriģināla dizaina velosipēds, kas padarīs jūsu brīvo laiku īpašu!

SPORTA PREČU VEIKALS

Darba stundas I - V:  9.00 - 18.00 

Nepieciešams padoms?

SPORTA PREČU VEIKALS

Darba stundas I - V:  9.00 - 18.00 

Product added to wishlist
Product added to compare.