Kajaks Sevylor Alameda, 375 cm
Kajaks Sevylor Alameda, 375 cm
Kajaks Sevylor Alameda, 375 cm
Kajaks Sevylor Alameda, 375 cm
Kajaks Sevylor Alameda, 375 cm
Kajaks Sevylor Alameda, 375 cm

GARANTIJA

  • 30 dienu atgriešana
  • Produktam 24 mēnešu garantija
  • Bezmaksas konsultācija
  • 30 dienu atgriešana
  • Produktam 24 mēnešu garantija
  • Bezmaksas konsultācija

Tips
Kayak
Garums
375 cm
Platums
93 cm
Svars
19 kg
Maksimālā slodze
210 kg
Lietotāju skaits
3

Baidarė Sevylor Alameda, 375 cm

522984
681.00
AR PVN
Ikmēneša maksājums no 20.87€

Krājumu daudzums:
Available in Supplier store (2 )
Piegādes nosacījumi:
NEMOKAMAI Piegādāsim cauri 20+ d.d. DPD (0,00 €)

Apraksts

Sportiskā "Alameda" seko sava priekšgājēja "Hudson" pēdās. Tas ir tikpat labs, un tam ir jaunas un inovatīvas funkcijas. Neatkarīgi no tā, vai plānojat ģimenes ceļojumu gar piekrasti vai braucienu ar draugiem pāri ezeram - 'Alameda' ir pareizā izvēle. Tam ir plaša forma, kas nodrošina ļoti labu stabilitāti. Ar "Easy Inflation System" (viegla piepūšanas sistēma) premium versijā trīs gaisa kameras tiek piepūstas vienlaicīgi. Ir iztukšošanas vārsts, smidzinātājs priekšgalā un aizmugurē, gumijas lentes priekšgalā bagāžas piestiprināšanai, kā arī divi ērti sēdekļi ar polsterētu atzveltni, lielu sēdvirsmu un inovatīviem levitējošiem sēdekļiem. jūs izvēlaties, vai braukt divatā vai trijatā - sēdekļi ir noņemami. Priekšveidīgie rokturi sānos ir arī airi turētāji. Visaptverošs panākums un braukšanas prieks.

Par Sevylor



Sevylor mūsu mērķis ir vienkāršs: ražot augstas kvalitātes piepūšamus ūdens sporta un atpūtas produktus par pieejamu cenu, kas mudina cilvēkus doties ārā un izklaidēties.

No 1949. gada, kad guvām pirmos starptautiskos panākumus, mēs lepojamies, ka esam ieguvuši pasaules tirgus līdera reputāciju ar unikālu dizainu, oriģināliem izgudrojumiem un iztēli mūsu darbības priekšplānā.  Līderi inovācijās Mūsu PVC piepūšamie izstrādājumi aptver plašu aktivitāšu spektru un ietver kajakus, laivas un citus izstrādājumus. Sešdesmit gadu pieredze kopā ar jaunākajām dizaina tehnoloģijām ļauj mums piedāvāt modernākos produktus, kas atbilst visaugstākajam kvalitātes līmenim un nodrošina klientu apmierinātību.

Visiem mūsu izstrādājumiem, kas izstrādāti tā, lai tie būtu pārnēsājami un praktiski, ir viena kopīga iezīme - iedvesmot cilvēkus doties ārā un baudīt prieku. mēs nopietni uztveram jautrību.

Ceļš no Sevylor dibināšanas 1948. gadā, kad uzņēmums kļuva par dominējošo piegādātāju plašam PVC piepūšamo izstrādājumu klāstam, sākot no upju braukšanas kajakiem un beidzot ar koši krāsainām pludmales bumbām, joprojām turpinās ar unikālu dizainu,oriģināliem izgudrojumiem un iztēli.

Pirmā piepūšamā rotaļlieta, kas izpelnījās sajūsmu, bija neliela vanna ar nosaukumu "Dou Dou". Piepūšamā vanna bija ideāli piemērota pēckara Francijai, jo tā bija pārnēsājama, ērta, praktiska, viegli tīrāma, izturīga un, pats galvenais, pieejamāka par koka vai metāla līdzinieku cenām.

Sevy ātri vien izauga no telpām Vitri, tāpēc rūpnīca tika pārcelta uz gleznaino Elzasas ciematu Bula. Pēc jaunās mītnes izveides un pārliecības par tās zelta potenciālu uzņēmums pievienoja savam nosaukumam burtus "l'or" (franču val. - zelts). Uzņēmums paplašināja savu darbību, izstrādājot vārstus, sūkņus, laivas, piepūšamos baseinus un dažādas ūdens rotaļlietas.

SPORTA PREČU VEIKALS

Darba stundas I - V:  9.00 - 18.00 

Nepieciešams padoms?

SPORTA PREČU VEIKALS

Darba stundas I - V:  9.00 - 18.00 

Product added to wishlist
Product added to compare.

Sīkdatņu politiku. Mēs izmantojam sīkdatnes šajā tīmekļa vietnē, lai nodrošinātu pareizu tīmekļa vietnes darbību, varētu sniegt powersport.lv pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku, personalizētu Jūsu pārlūkošanas pieredzi un sniegtu Jums aktuālus mārketinga piedāvājumus. Mērķētās (komerciālās) sīkdatnes netiks iestatītas, ja Jūs tam nepiekritīsiet. Atļaujot visus sīkfailus, Jūs ļaujat mums nodrošināt vislabāko pārlūkošanas un iepirkšanās pieredzi. Plašāku informāciju skatiet sīkfailu politikā