Izdzīvošanas komplekts Morakniv Kansbol green

GARANTIJA

  • 30 dienu atgriešana
  • Produktam 24 mēnešu garantija
  • Bezmaksas konsultācija
  • 30 dienu atgriešana
  • Produktam 24 mēnešu garantija
  • Bezmaksas konsultācija

Materiāls
Stainless steel
Tips
Survival Kits
Svars
134 g
Paredzētais lietojums
Hunting, outdoor, survival, tourism
Ražotājs
Morakniv
Asmens garums
109 mm
Case material
Yes
Corrosion resistance
high
Kopējais garums [mm]
226
Knife type
Blade constant - full tang
Cut type
Flat scandinavian
Knife kit components
diamond sharpener, tinder, sheath
Cladding material
Gum, polymer
Blade shape
Drop Point
Blade thickness [mm]
2.5

Išgyvenimo rinkinys Morakniv Kansbol žalias

509495
77.99
AR PVN
Ikmēneša maksājums no 6.63€

Krājumu daudzums:
Available in Supplier store (4 )
Piegādes nosacījumi:
Piegādāsim cauri 3-7 d.d. DPD (3,90 €)

Apraksts

Morakniv Kansbol ar izdzīvošanas komplektu ir izturīgs ārdabas-āra nazis ko novērtēs visi bušcraft un tūrisma entuziasti. Komplektā ietilpst mini izdzīvošanas komplekts ar&nbspbriljantu un dimanta dzirnakmeni.

Skandināvu funkcionalitāte

Kansbol ir universāls āra nazis, kas aprīkots ar fiksētu asmeni no zviedru nerūsējošā tērauda rūdīts līdz 57-58 HRC cietībai. Tērauds ar šādiem parametriem ir lieliski piemērots darba nažiem, jo tas ir ļoti izturīgs pret koroziju, ilgi saglabājas ass un ir viegli asināms darbavietā. Nerūsējošais tērauds atšķirībā no oglekļa tērauda neprasa īpašu apkopi, izņemot regulāru asināšanu un asmeņa uzturēšanu tīrā stāvoklī. 109 mm garajam drop-point asmenim ir divkāršs griezums :

;

Nāžs ir ar skandināvu griezumu (asmens vidū), kas paredzēts smagākiem darbiem, un profilētu plānāku griezumu, kas ideāli piemērots precīziem uzdevumiem. Papildu funkcionalitāti nažam nodrošina asmeņa plakanais muguriņš, kas padara vieglāku iedegt uguni ar kramaini .

Neslīdošs rokturis

Profilētā rokturis ir izgatavots no gumijas un termoplastiskā poliuretāna izturīgs pret mehāniskiem bojājumiem un sarežģītiem laikapstākļiem. Teksturētais rokturis ir ērts un parocīgs lietošanā, un, pateicoties pagarinātajai pamatnei, lietotāja roka ir pasargāta arī no slīdēšanas uz asmeņa.
Lai nazi droši nēsātu pie jostas, polimēra maksts ar fiksatoru uz tā sauktā iejaukšanās.

.

Izdzīvošanas komplekts mini

Noža komplektā ietilpst veikls izdzīvošanas komplekts kurā ir viss, kas nepieciešams īstam bushcraft entuziastam. Tā kompaktā forma manāmi nepalielina naža svaru, taču tajā ir noderīgākie palīgrīki laukā: tinamīds, asinātājs un virves gabals.
Komplektam ir modulāra konstrukcija, kas sastāv no polimēra skavas, kas slīd virs naža maksts, integrēta dimanta asinātāja, noņemama krama un virves. Izdzīvošanas komplektu var viegli piestiprināt pie maksts (press-fit) un nepieciešamības gadījumā viegli noņemt. Ideāls aksesuārs ikvienam medniekam, tūristam un bushcraft entuziastam.

Par Morakniv

mora_banner_1000x280.jpg

 

Mora jeb Morakniv ir pazīstams āra un medību nažu kā arī instrumentu makšķerniekiem un amatniekiem ražotājs. Mora nažus raksturo minimālistiska, izturīga konstrukcija, kuras pamatā ir zviedru nerūsējošais un oglekļa tērauds. Ražotājs ir parūpējies, lai ikviens savā piedāvājumā varētu atrast savām vajadzībām pielāgotu nazi, tāpēc plašajā produktu klāstā ir dažādu izmēru, pielietojuma un krāsu naži. Populārākie šī zīmola naži ir Morakniv Companion, Morakniv Bushcraft, Morakniv Craftline un Morakniv Eldris.

SPORTA PREČU VEIKALS

Darba stundas I - V:  9.00 - 18.00 

Nepieciešams padoms?

SPORTA PREČU VEIKALS

Darba stundas I - V:  9.00 - 18.00 

Product added to wishlist
Product added to compare.

Sīkdatņu politiku. Mēs izmantojam sīkdatnes šajā tīmekļa vietnē, lai nodrošinātu pareizu tīmekļa vietnes darbību, varētu sniegt powersport.lv pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku, personalizētu Jūsu pārlūkošanas pieredzi un sniegtu Jums aktuālus mārketinga piedāvājumus. Mērķētās (komerciālās) sīkdatnes netiks iestatītas, ja Jūs tam nepiekritīsiet. Atļaujot visus sīkfailus, Jūs ļaujat mums nodrošināt vislabāko pārlūkošanas un iepirkšanās pieredzi. Plašāku informāciju skatiet sīkfailu politikā