• Tikai tiešsaistē
Hantele tērauda hroma Bauer Fitness 9 kg AC-1519

GARANTIJA

  • 30 dienu atgriešana
  • Produktam 24 mēnešu garantija
  • Maksājiet, saņemot preces
  • 30 dienu atgriešana
  • Produktam 24 mēnešu garantija
  • Maksājiet, saņemot preces

Tips
Chrome dumbbell
Krāsa
Silver
Svars
9 kg
Pārklājums
Chrome
Uzpildīšana
Tērauds
Pcs. of weights
1 pc.

Chromuotas hantelis Bauer Fitness 9 kg AC-1519

480472
28.99
AR PVN
Ikmēneša maksājums no 4.93€
Veiciet pasūtījumu 22h 28m 59s laikā, nosūtīsim jau ŠODIEN!

Krājumu daudzums:
Ir uz vietas, noliktava (2 )
Piegādes nosacījumi:
Piegādāsim cauri 1-2 d.d. DPD (5,90 €)

Apraksts

Hantele tērauda hroma 9 kg AC-1519 - hanteles diapazonā no 1 kg līdz 10 kg ar atšķirību 1 kg. Izgatavota no izturīga materiāla. Izmanto profesionālajās sporta zālēs, īpaši sieviešu zonās.

 

Par Bauer Fitness

1b.jpg

 

Bauer Fitness ir mūsdienīgs, dinamiski augošs uzņēmums fitnesa nozarē, kas apvieno inovatīvas tehnoloģijas un ilggadēju treniņu pieredzi gan profesionālu sportistu, gan nopietnu sacensību dalībnieku vidū. Uzņēmums specializējas visaptveroša aprīkojuma nodrošināšanā sporta zālēm, fitnesa klubiem, personīgo treniņu studijām, funkcionālo treniņu boksiem, kā arī fitnesa zonām un trenažieru zālēm viesnīcās. Viņu piedāvājumā ir svaru statīvu iekārtas, plākšņu slodzes iekārtas, daudzfunkcionālas crossover iekārtas, CrossFit statīvi, kardio iekārtas: skrejceliņi, velosipēdi, Orbitrek trenažieri un gumijas grīdas segumi. Viņi piedāvā arī plašu profesionālo piederumu klāstu, piemēram, hanteles, stieņus, statīvus un medicīnas bumbas.

Tie ir vienīgais uzņēmums Polijā, kas ražo aprīkojumu, kas 100% izgatavots no hroma-niķeļa tērauda. Visiem viņu izstrādājumiem tiek veikta rūpīga kvalitātes kontrole. Bauer Fitness izmanto augstas klases komponentus, kas nodrošina to Klientu drošību un prieku, izmantojot aprīkojumu un piederumus, gadiem ilgi. Viņi izceļas ar uzticamu piegādi, augstu profesionalitāti un ātru reaģēšanu, sniedzot garantijas, ārpusgarantijas un apkopes pakalpojumus.

SPORTA PREČU VEIKALS

Darba stundas I - V:  9.00 - 18.00 

Nepieciešams padoms?

SPORTA PREČU VEIKALS

Darba stundas I - V:  9.00 - 18.00 

Product added to wishlist
Product added to compare.

Sīkdatņu politiku. Mēs izmantojam sīkdatnes šajā tīmekļa vietnē, lai nodrošinātu pareizu tīmekļa vietnes darbību, varētu sniegt powersport.lv pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku, personalizētu Jūsu pārlūkošanas pieredzi un sniegtu Jums aktuālus mārketinga piedāvājumus. Mērķētās (komerciālās) sīkdatnes netiks iestatītas, ja Jūs tam nepiekritīsiet. Atļaujot visus sīkfailus, Jūs ļaujat mums nodrošināt vislabāko pārlūkošanas un iepirkšanās pieredzi. Plašāku informāciju skatiet sīkfailu politikā