Biljarda galda pārvalks Buffalo, brūns, 265 x150 cm

GARANTIJA

  • 30 dienu atgriešana
  • Produktam 24 mēnešu garantija
  • Bezmaksas konsultācija
  • 30 dienu atgriešana
  • Produktam 24 mēnešu garantija
  • Bezmaksas konsultācija

Biliardo stalo uždangalas Buffalo, rudas, 265 x150 cm

679077
105.00
AR PVN
Ikmēneša maksājums no 5.98€

Krājumu daudzums:
Available in Supplier store (5+ )
Piegādes nosacījumi:
Piegādāsim cauri 3-7 d.d. DPD (4,90 €)

Apraksts

Skaists, grezns pārklājs, kas pasargā jūsu karambola galdu no putekļiem un netīrumiem, tādējādi saglabājot tā optimālās spēles īpašības. Izgatavots no ļoti izturīga materiāla, kas arī ļauj galdam elpot, kas ir svarīgi mitruma regulēšanai!

Par Buffalo

dea3e6218f852190846741fffba7aae7.jpg

Buffalo ir Amsterdamas ģimenes uzņēmums, kas dibināts 1923. gadā. Tradicionāli Buffalo ir biljarda preču piegādātājs Rietumeiropā, bet mūsdienās darbojas visā pasaulē. Papildus biljarda galdiem un snūkera galdiem Buffalo arvien vairāk kļūst pazīstams kā fitnesa preču, šautriņu, galda tenisa galdu, futbola galdu, gaisa hokeja galdu, arcade spēļu un sporta un spēļu preču piegādātājs ar mūsu zīmolu Buffalo un lielākajiem A zīmoliem. Buffalo ir arī tādu zīmolu kā Adidas, Reebok, Cornilleau, Brunswick un Plum izplatītājs. No spēļu galdiem, basketbola, šaha, boksa un pokera līdz šūpolēm un batutiem. Mums patīk vingrinājumi!

SPORTA PREČU VEIKALS

Darba stundas I - V:  9.00 - 18.00 

Nepieciešams padoms?

SPORTA PREČU VEIKALS

Darba stundas I - V:  9.00 - 18.00 

Product added to wishlist
Product added to compare.

Sīkdatņu politiku. Mēs izmantojam sīkdatnes šajā tīmekļa vietnē, lai nodrošinātu pareizu tīmekļa vietnes darbību, varētu sniegt powersport.lv pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku, personalizētu Jūsu pārlūkošanas pieredzi un sniegtu Jums aktuālus mārketinga piedāvājumus. Mērķētās (komerciālās) sīkdatnes netiks iestatītas, ja Jūs tam nepiekritīsiet. Atļaujot visus sīkfailus, Jūs ļaujat mums nodrošināt vislabāko pārlūkošanas un iepirkšanās pieredzi. Plašāku informāciju skatiet sīkfailu politikā