Slalom In-Line Skates Nils Extreme NA20006 Black-Gold

GARANTIJA

  • 30 dienu atgriešana
  • Produktam 24 mēnešu garantija
  • Maksājiet, saņemot preces
  • 30 dienu atgriešana
  • Produktam 24 mēnešu garantija
  • Maksājiet, saņemot preces

Materiāls
EVA
Samta
Tips
Fixed size rollers
Krāsa
Black
Svars
2 kg
Maksimālā slodze
Not specified
Gultņi
ABEC 9
Izmērs
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
Wheel diameter
100 mm
Wheels material
PU
Riteņu cietība
85 A

Slalomo riedučiai Nils Extreme NA20006 juodi-auksiniai

511497
63.99 88.99
AR PVN
Ikmēneša maksājums no 5.44€
Veiciet pasūtījumu 03h 04m 29s laikā, nosūtīsim jau ŠODIEN!
Izmērs
  • 42

Krājumu daudzums:
Ir uz vietas, noliktava (1 )
Piegādes nosacījumi:
Piegādāsim cauri 1-2 d.d. DPD (4,90 €)

Apraksts

NA20006 Nils Extreme are inline skates intended for intermediate and advanced skaters, for recreational and competitive skating. Their attractive appearance is the result of not only interesting design, but above all the use of very high-quality materials. Light but hard shoe guarantees safety while driving. The ventilation system used and the soft EVA insole directly increase the comfort of the user. The roller skate has three wheels, 100 mm in diameter, which enable it to reach high speeds. In this model, it is also possible to mount four wheels with a diameter of 90 mm. High quality of traction is ensured by ABEC9 bearings. This model is equipped with two aluminum buckles which, combined with a hard skeleton, guarantee perfect foot support.

Par Nils Extreme

panda geras_14.png

NilsExtreme uzkrāj gandrīz divdesmit gadu pieredzi skrituļdēļu, skrituļdēļu un skrejriteņu konstruēšanā - mēs labi zinām, kā nodrošināt augstu mūsu izstrādājumu kvalitāti un apvienot to ar klientu pieprasīto funkcionalitāti. Mūsu produkcija tiek eksportēta uz tādām valstīm kā Vācija, Krievija, Čehija, Lietuva, Latvija un Beļģija. Nils Extreme nozīmē skrituļslidas, skrituļdēļus un skrejriteņus visu vecumu aktīviem cilvēkiem. Mūsu piedāvājumā ir arī skrituļslidas bērniem, kas ir aprīkotas ar izmēru regulēšanas funkciju, lai tās augtu kopā ar bērnu vismaz vairākus gadus. Pusaudžiem mēs piedāvājam skrituļslidas ar paaugstinātu izturību un lieliskām slidošanas īpašībām, pateicoties ABEC-9 gultņiem. Pieaugušie, kas meklē skrituļslidas atpūtai, atradīs modeļus ar stingru un vieglu alumīnija konstrukciju un plašu riteņu cietības diapazonu. Savukārt pieredzējušiem lietotājiem mēs piedāvājam specializētas skrituļslidas ātrai slidošanai, brīvajam stilam vai agresīvai slidošanai, ar parametriem, kas pielāgoti konkrētajam stilam.

SPORTA PREČU VEIKALS

Darba stundas I - V:  9.00 - 18.00 

Nepieciešams padoms?

SPORTA PREČU VEIKALS

Darba stundas I - V:  9.00 - 18.00 

Product added to wishlist
Product added to compare.

Sīkdatņu politiku. Mēs izmantojam sīkdatnes šajā tīmekļa vietnē, lai nodrošinātu pareizu tīmekļa vietnes darbību, varētu sniegt powersport.lv pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku, personalizētu Jūsu pārlūkošanas pieredzi un sniegtu Jums aktuālus mārketinga piedāvājumus. Mērķētās (komerciālās) sīkdatnes netiks iestatītas, ja Jūs tam nepiekritīsiet. Atļaujot visus sīkfailus, Jūs ļaujat mums nodrošināt vislabāko pārlūkošanas un iepirkšanās pieredzi. Plašāku informāciju skatiet sīkfailu politikā