Daudzfunkcionāls trenažieris NOHrD Slimbeam Club

GARANTIJA

  • 30 dienu atgriešana
  • Produktam 24 mēnešu garantija
  • Bezmaksas konsultācija
  • 30 dienu atgriešana
  • Produktam 24 mēnešu garantija
  • Bezmaksas konsultācija

Augstums
215 cm
Platums
40 cm
Dziļums
Distance to wall
10 cm
Base plate
Ø 44 cm
14 weights
5 kg each
1 start weight
5 kg
Total weight
approx. 120 kg
Ratio
3:1

Daudzfunkcionāls trenažieris NOHrD Slimbeam Club

452062
1 899.00
AR PVN
Ikmēneša maksājums no 52.31€

Krājumu daudzums:
Available in Supplier store (5+ )
Piegādes nosacījumi:
Piegādāsim cauri 10-21 d.d. DPD (40,00 €)
Svars: 120 kg.

Apraksts

Trenažieris ar kabeļu treniņu staciju ir daudzfunkcionāls aprīkojums, ka ļauj veikt daudzus un dažādus vingrinājumus. Tas nav nekāds pārsteigums, ka šāda veida trenažieris jau tiek uzskatīti par klasiku. Tas tiek lietots fitnesa klubos, rehabilitācijas iestādēs un fizioterapeitu praksēs, jo nav šaubu, ka uz šo trenažieri var pilnībā paļauties. 

NOHrD SlimBeam lieliski iederēsies jebkuras mājas interjerā, jo tas ir stilīgs, ar unikālu, elegantu dizainu. Pateicoties tā slaidajam siluetam, izliektām formām un augstas kvalitātes kokam, tas ir piemērots jebkāda veida funkcionālajiem treniņiem. Profesionāla līmeņa trenažieris. 

"Tauriņš" - ērta vingrinājumu veikšana 

Gumijoti svaru diski - klusa darbošanās

Kompakts aprīkojums

SlimBeam lielākā priekšrocība ir tā, ka lietotājs var vienlaikus trenēt abas ķermeņa puses vai tikai vienu. To var pagriezt tā kā ir nepieciešams un tā augstums arī ir regulējams. Kabeļi ir pārklāti ar sintētiku, to kustības ir plūstošas, pateicoties augstas kvalitātes lodīšu gultņiem. Tā tiek nodrošināts optimāls treniņu efekts. 

Standarta SlimBeam modelim ir 14 svaru diski, katrs sver 5 kg, un papildus tam ir arī pamatnes svars- 5 kg. Katrs ovālās formas svaru disks ir atsevišķi gumijots ar melnu pārklājumu. Tie lieliski ieguļ trenažiera korpusā. 

Tā augstums ir 215 cm un platums 40 cm, ļaujot tam iederēties jebkurā interjerā. SlimBeam trenažieris ir stiprināms 10 cm no sienas un kopumā tas aizņem vien 20 cm no telpas izmēra. Tā pamatne aizņem mazāk kā ¼ no kvadrātmetra.
 

Interaktīva Treniņu Lietotne

Papildu SlimBeam treniņu pamācībai, ir pieejama arī interaktīvā treniņu lietotne, kas piedāvā vēl vairāk funkciju. Vienkārši piestiprini planšetes turētāju pie trenažiera un savieno savu planšeti ar trenažieri, izmantojot USB pieslēgvietu. Automātiski tiek atainoti dati par iepriekš iestatīto svaru, atkārtojumu skaitu un kustību diapazonu. Katrs vingrinājums tiek detalizēti atainots video ierakstos. 

Šobrīd saderīgs tikai ar Android. 

Par NOHrD

nohrd.png

 
NOHrD - Vācijas uzņēmums, kas specializējas koka vingrošanas aprīkojuma ražošanā.
 
Katrs vingrošanas aprīkojums ir roku darbs, kas izgatavots mūsu ražotnē. Klasiskā roku darba un precīzās mašīnapstrādes kombinācija nodrošina augstu kvalitāti un pastāvīgu progresu. Mēs cienām vidi, kurā dzīvojam, tāpēc gan koka miza, gan pats koks tiek pilnībā pārstrādāts, neradot nekādus atkritumus.
 
Ja rodas produkcijas pārpalikumi, tad tie tiek izmantoti elektroenerģijas ražošanai. Ražotne ir 1500 m2 liela un šo platību mēs izmantojam saules elektroenerģijas gūšanai, ar kuru tiek darbinātas ražotnes iekārtas, ievērojami samazinot izmešu daudzumu, kas padara šo procesu dabai draudzīgāku.

SPORTA PREČU VEIKALS

Darba stundas I - V:  9.00 - 18.00 

Nepieciešams padoms?

SPORTA PREČU VEIKALS

Darba stundas I - V:  9.00 - 18.00 

Product added to wishlist
Product added to compare.