• Izpārdošana!
Slippers Beco 90656 Unisex - Size 44 (Navy)

GARANTIJA

  • 30 dienu atgriešana
  • Produktam 24 mēnešu garantija
  • Maksājiet, saņemot preces
  • 30 dienu atgriešana
  • Produktam 24 mēnešu garantija
  • Maksājiet, saņemot preces

Gender
Man
Woman

Šlepetės unisex 90656 7 44 navy

278210
9.99 12.99
AR PVN
Ikmēneša maksājums no 3.4€
Veiciet pasūtījumu 00h 13m 39s laikā, nosūtīsim jau ŠODIEN!

Krājumu daudzums:
Ir uz vietas, noliktava (1 )
Piegādes nosacījumi:
Piegādāsim cauri 1-2 d.d. DPD (3,90 €)

Apraksts

Comfortable elastic slippers made of E.V.A. foam. Massage surface provides additional comfort for the foot during walking. Perfectly suitable for water recreation. It provides good cushioning.Slippers are actively protected against bacteria and fungi.

Par Beco

BECO.jpg

 

BECO /// WE LOVE AQUASPORTS

  • BECO, dibināts 1923. gadā, var lepoties ar ilggadēju pieredzi. Tas atklāja savu aizraušanos ar ūdens sporta veidiem, kad tā klāstu papildināja peldcepures. No 60. līdz 80. gadiem BECO strauji attīstījās par uzticamu peldcepuru piegādātāju ar savu rūpnīcu Spānijā. Septiņdesmitajos gados no ražotnēm Spānijā un Itālijā sekoja citas peldēšanas modes preces. Kopš tā laika BECO ir nepārtraukti paplašinājis savu piedāvājumu, iekļaujot peldkostīmus un ūdens sporta inventāru..
  • Mēs mūs virza aizraušanās ar sportu gan ūdenī, gan pie ūdens. Mūsu motivācija ir vēlme ar jaunām idejām popularizēt ūdenssportu. Tas ļauj mums piedāvāt ūdens sporta entuziastiem labāko treniņiem un sacensībām. Mūsu stiprās puses ir mūsu zinātība un mīlestība pret inovatīvu produktu izstrādi ūdens fitnesa vajadzībām. Starptautiskie patenti un rūpnieciskā īpašuma tiesības garantē mūsu izgudrojumu ekskluzivitāti..
  • Mēs uzskatām ideju apmaiņu par nozīmīgu mūsu panākumu faktoru. Tāpēc BECO sadarbojas ar nozīmīgākajām asociācijām, organizācijām un ekspertiem ūdens sporta jomā.
  • BECO zīmols simbolizē prasmi, kvalitāti un augstas kvalitātes izstrādājumu radīšanu - pat pāri robežām. Mūsu izstrādājumi ir pieprasīti ES valstīs, NVS dalībvalstīs, Austrumeiropā un citur pasaulē. BECO jau sen tiek uzskatīts par vienu no vadošajiem Eiropas piegādātājiem peldēšanas sacensību, ūdens fitnesa un peldkostīmu jomā.

SPORTA PREČU VEIKALS

Darba stundas I - V:  9.00 - 18.00 

Nepieciešams padoms?

SPORTA PREČU VEIKALS

Darba stundas I - V:  9.00 - 18.00 

Product added to wishlist
Product added to compare.

Sīkdatņu politiku. Mēs izmantojam sīkdatnes šajā tīmekļa vietnē, lai nodrošinātu pareizu tīmekļa vietnes darbību, varētu sniegt powersport.lv pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku, personalizētu Jūsu pārlūkošanas pieredzi un sniegtu Jums aktuālus mārketinga piedāvājumus. Mērķētās (komerciālās) sīkdatnes netiks iestatītas, ja Jūs tam nepiekritīsiet. Atļaujot visus sīkfailus, Jūs ļaujat mums nodrošināt vislabāko pārlūkošanas un iepirkšanās pieredzi. Plašāku informāciju skatiet sīkfailu politikā