Lietus aizsardzība FERRINO
Lietus aizsardzība FERRINO
Lietus aizsardzība FERRINO
Lietus aizsardzība FERRINO

GARANTIJA

  • 30 dienu atgriešana
  • Produktam 24 mēnešu garantija
  • Bezmaksas konsultācija
  • 30 dienu atgriešana
  • Produktam 24 mēnešu garantija
  • Bezmaksas konsultācija

Materiāls
Not specified
Krāsa
Green
Garums
2.4 m
Platums
2.4 m
Svars
0.53 kg
Ūdens izturīgs
Not specified

Apsauga nuo lietaus FERRINO

189749
79.99
AR PVN
Ikmēneša maksājums no 6.8€

Krājumu daudzums:
Available in Supplier store (3 )
Piegādes nosacījumi:
Piegādāsim cauri 2-4 d.d. DPD (3,90 €)

Apraksts

Rezervuārs FERRINO nodrošina aizsardzību pret lietu un/vai tiešo sauli. To var izmantot kā šūpuļtīkla pārklāju vai kā patstāvīgu nojumi. Tas ir nostiprināts ar 4 enkuriem. Rain Tarp FERRINO ir lielisks kempinga aprīkojuma elements. Pateicoties tā nelielajam izmēram, tas vienmēr var būt līdzi, nodrošinot, ka pēkšņas laikapstākļu maiņas gadījumā jūs paliksiet sausi.

Par Ferrino

Ferrino_Solo.jpg

FERRINO - Aprīkojums, ko izmanto labākie jūsu lieliem un maziem piedzīvojumiem: "MĒS IZSTRĀDĀJAMI, PAMATOT VISIEM PĒTĪJUMUS, PROFESIONĀLIEM UN NEPROFESIONĀLIEM IZMANTOJIEM".

Jums ir jādomā plaši, ja vēlamies pārvarēt savas robežas un sasniegt jaunus mērķus. Un mēs to darām katru dienu jau vairāk nekā 150 gadus.

Ja jūs sapņojat par nākamajiem piedzīvojumiem, tad mēs vēlamies jums palīdzēt un pavadīt jūs un jūsu piedzīvojumu garu drošākā un ērtākā rītdienā.

Un tāpēc mums nākotne nozīmē būt izcilam vispusīgam āra izstrādājumu uzņēmumam, un mēs vēlamies, lai mūsu kvalitatīvie produkti runātu paši par sevi, lai par tiem runātu visu vecumu profesionāļi un piedzīvojumu mīļotāji visā pasaulē.

 

SPORTA PREČU VEIKALS

Darba stundas I - V:  9.00 - 18.00 

Nepieciešams padoms?

SPORTA PREČU VEIKALS

Darba stundas I - V:  9.00 - 18.00 

Product added to wishlist
Product added to compare.

Sīkdatņu politiku. Mēs izmantojam sīkdatnes šajā tīmekļa vietnē, lai nodrošinātu pareizu tīmekļa vietnes darbību, varētu sniegt powersport.lv pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku, personalizētu Jūsu pārlūkošanas pieredzi un sniegtu Jums aktuālus mārketinga piedāvājumus. Mērķētās (komerciālās) sīkdatnes netiks iestatītas, ja Jūs tam nepiekritīsiet. Atļaujot visus sīkfailus, Jūs ļaujat mums nodrošināt vislabāko pārlūkošanas un iepirkšanās pieredzi. Plašāku informāciju skatiet sīkfailu politikā