• Izpārdošana!
Boksa cimdi Everlast Powerlock Lace-up Black/Grey

GARANTIJA

  • 30 dienu atgriešana
  • Produktam 24 mēnešu garantija
  • Maksājiet, saņemot preces
  • 30 dienu atgriešana
  • Produktam 24 mēnešu garantija
  • Maksājiet, saņemot preces

Materiāls
Leather
Tips
Boxing gloves
Krāsa
Grey
Paredzētais lietojums
Training
Izmērs
Optional
Ražotājs
Everlast
Stiprināšana
Mežģīnes

Bokso pirštinės Everlast Powerlock Lace-up, juodos/pilkos

195135
91.99 118.99
AR PVN
Ikmēneša maksājums no 7.82€
Veiciet pasūtījumu 14h 17m 06s laikā, nosūtīsim jau ŠODIEN!
Izmērs
  • 8 oz

Krājumu daudzums:
Ir uz vietas, noliktava (2 )
Piegādes nosacījumi:
Piegādāsim cauri 1-2 d.d. DPD (3,90 €)

Apraksts

  • Powerlock tehnoloģija, kas palīdz novietot dūri dabiskā pozīcijā, samazinot traumu risku.
  • Kompakts cimdu dizains nodrošina kustības ātrumu, komfortu un aizsardzību, veicot spēcīgus sitienus.
  • Izgatavoti no augstas kvalitātes ādas.
  • Uzlabota funkcionalitāte un izturība.
  • Piemēroti lietošanai sacensībās.
  • Šņoru aizdare.

Par Everlast

everlast-banner.jpg

 

Everlast ir vadošais boksa, MMA un fitnesa aprīkojuma ražotājs, tirgotājs un licencētājs pasaulē kopš 1910. gada. No leģendārajiem čempioniem Džeka Dempsija un Sugara Reja Robinsona līdz pat pašreizējām superzvaigznēm Bensonam Hendersonam un Kanelo Alvarezam - Everlast ir zīmols, ko izvēlas vairākas pasaules profesionālo sportistu paaudzes. Everlast ir zīmola mantojums, kas balstīts uz izturību, centību, individualitāti un autentiskumu, un tas ir neskaitāmu čempionu dzīves neatņemama sastāvdaļa. Everlast produkti, kas atrodas Manhetenā, tiek pārdoti vairāk nekā 75 valstīs un 6 kontinentos.

Vārds Everlast ir sinonīms boksam, lai gan uzņēmums sāka savu darbību 1910. gadā Bronksā kā peldkostīmu ražotājs. Septiņpadsmit gadus vecais Džeikobs Golombs, drēbnieka dēls un kaislīgs peldētājs, bija neapmierināts ar tā laika peldkostīmiem, kas kalpoja tikai vienu sezonu, un sāka gatavot tērpus, kas garantēti kalpoja visu gadu. Viņš ar lepnumu deva tiem nosaukumu "EVERLAST", un, lai gan peldkostīmi neizturēja visu vēsturi, to nosaukums izdzīvoja.

Tālākos gados Golombs pārveidoja savu uzņēmumu par nelielu mazumtirdzniecības veikalu, kurā bija pieejams pilns sporta inventāra klāsts. 1917. gadā jaunais bokseris Džeks Dempsijs iepazīstināja Golombu un Everlast ar boksu. Dempsijs lūdza Golombu izgatavot aizsargājošas galvassegas, kas izturētu vairāk nekā 15 raundus intensīvos boksa treniņos. Golombs īpaši izstrādāja treniņu aprīkojumu Dempsijam. 1919. gadā Dempsijs izcīnīja pasaules čempiona titulu smagsvariem, valkājot Golomba izgatavotos boksa cimdus; Everlast kļuva par boksa aprīkojuma galveno mītni visā pasaulē.

2000. gada 24. oktobrī Active Apparel Group (AAGP) vadība un akcionāri iegādājās Everlast zīmolu un boksa aprīkojumu. 2007. gada 20. septembrī Everlast Worldwide Inc. iegādājās Apvienotajā Karalistē bāzētais uzņēmums Brands Holdings.

No 2007. gada Everlast zīmols šobrīd ir pārstāvēts vairāk nekā 101 valstī un tam ir 88 licences visā pasaulē.

SPORTA PREČU VEIKALS

Darba stundas I - V:  9.00 - 18.00 

Nepieciešams padoms?

SPORTA PREČU VEIKALS

Darba stundas I - V:  9.00 - 18.00 

Product added to wishlist
Product added to compare.

Sīkdatņu politiku. Mēs izmantojam sīkdatnes šajā tīmekļa vietnē, lai nodrošinātu pareizu tīmekļa vietnes darbību, varētu sniegt powersport.lv pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku, personalizētu Jūsu pārlūkošanas pieredzi un sniegtu Jums aktuālus mārketinga piedāvājumus. Mērķētās (komerciālās) sīkdatnes netiks iestatītas, ja Jūs tam nepiekritīsiet. Atļaujot visus sīkfailus, Jūs ļaujat mums nodrošināt vislabāko pārlūkošanas un iepirkšanās pieredzi. Plašāku informāciju skatiet sīkfailu politikā