Muguras trenažieris Body-Solid SBK-1600G/2 PRO

GARANTIJA

  • 30 dienu atgriešana
  • Produktam 24 mēnešu garantija
  • Bezmaksas konsultācija
  • 30 dienu atgriešana
  • Produktam 24 mēnešu garantija
  • Bezmaksas konsultācija

Nugaros treniruoklis Body-Solid SBK-1600G/2 PRO

204352
1 414.00
AR PVN
Ikmēneša maksājums no 43.77€

Krājumu daudzums:
Available in Supplier store (1 )
Piegādes nosacījumi:
Piegādāsim cauri 3-6 d.d. DPD (30,00 €)
Svars: 99.8 kg.

Apraksts

The Back Machine Body-Solid tika izstrādāta, lai palīdzētu jums pārvarēt šķēršļus treniņos. Back Machine ir kļuvis par populāru trenažieri, kas palīdzēs jums atvieglot hroniskas muguras sāpes un nostiprināt muguras muskuļus. Tās precīzais dizains padara to par pilnīgi profesionālu produktu.

Back Machine Body-Solid SBK-1600G/2 ietver pilnībā regulējamu sēdekli, atbalsta rullīšus un ergonomiskas formas regulējamu atzveltni. Jums nav jāceļas, lai pielāgotu treniņa slodzi. Rotējošais pretestības punkts ir novietots tieši gūžas locītavas zonā, lai nodrošinātu pilnīgu dabisko biometrisko kustību diapazonu. Unikālā pretestības maiņas sistēma nodrošina drošu un ērtu muguras treniņu.

Ietverta sēdekļa siksna, kas pielāgojama jebkuram lietotāja augumam un novērš krūšu izliekšanos treniņa laikā. Back Machine Body-Solid, kas galvenokārt piemērots ikdienas komerciālai lietošanai, ir paredzēts drošai un efektīvai muguras muskuļu vingrošanai.


Par Body-Solid

bodysolidbanner.jpg

 

Body-Sold ir vadošais augstas kvalitātes trenažieru ražotājs. Mēs koncentrējamies uz mājas un komerciālajiem tirgiem. Pēdējo 20 gadu laikā esam uzkrājuši zināšanas un guvuši lielu pieredzi fitnesa nozarē. Mēs varam piedāvāt pilnu produktu klāstu, tostarp daudzpozīciju trenažierus, brīvā svara trenažierus, kardiovaskulārus produktus, svaru plāksnes, ķegļu zvārgus, hanteles un daudzus fitnesa piederumus.

Ta, ka jums ir augstas kvalitātes mājas trenažieru zāle, kas vislabāk atbilst jūsu vajadzībām, ir neticami svarīgs elements, lai saglabātu jūsu koncentrēšanos uz jūsu mērķiem. Body-Solid mājas trenažieri ir izstrādāti tā, lai pielāgotos jūsu izmēram, fitnesa līmenim, mērķiem un videi.

SPORTA PREČU VEIKALS

Darba stundas I - V:  9.00 - 18.00 

Nepieciešams padoms?

SPORTA PREČU VEIKALS

Darba stundas I - V:  9.00 - 18.00 

Product added to wishlist
Product added to compare.