Adam XTC, 13 mm, 10 gab.

GARANTIJA

  • 30 dienu atgriešana
  • Produktam 24 mēnešu garantija
  • Bezmaksas konsultācija
  • 30 dienu atgriešana
  • Produktam 24 mēnešu garantija
  • Bezmaksas konsultācija

Pulo lazdų antgaliai Adam XTC, 13mm, 10 vnt.

683873
41.99
AR PVN
Ikmēneša maksājums no 7.14€

Krājumu daudzums:
Available in Supplier store (5+ )
Piegādes nosacījumi:
Piegādāsim cauri 3-7 d.d. DPD (3,90 €)

Apraksts

Adam XTC uzgaļi ir veidoti tā, lai trieciena brīdī nedaudz saliektos, tādējādi samazinot vibrāciju un ievērojami palielinot precizitāti. Uzmaviņa ir izgatavota no viegla UV stabila termoplastiska materiāla ar augstu krīta noturību un paredzēta augstas klases profesionālām nūjām. Cena norādīta par maisiņu ar 10 gabaliem. Staba izmērs, 13 mm.

Par Adam

5601-7221.jpg

Uz vairāk nekā 35 gadiem Adam ir pazīstams ar to, ka piedāvā augstākās kvalitātes kijas par saprātīgām cenām. Adam tūjas tiek ražotas Japānā no izciliem materiāliem, un tās izgatavo prasmīgi amatnieki, kuri pievērš lielu uzmanību pat vissīkākajām detaļām. Katrai ķei piemīt vecās skolas dizaina izjūta un izcilas spēlēšanas iespējas, lai radītu izstrādājumu, kas jums labi kalpos gadiem ilgi. Leģendārā "Balabushka" sērija ir viena no slavenākajām nūju sērijām pasaulē. Turklāt Adam arī ražo dažas jaukas biljarda somas un dažādus aksesuārus.

SPORTA PREČU VEIKALS

Darba stundas I - V:  9.00 - 18.00 

Nepieciešams padoms?

SPORTA PREČU VEIKALS

Darba stundas I - V:  9.00 - 18.00 

Product added to wishlist
Product added to compare.

Sīkdatņu politiku. Mēs izmantojam sīkdatnes šajā tīmekļa vietnē, lai nodrošinātu pareizu tīmekļa vietnes darbību, varētu sniegt powersport.lv pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku, personalizētu Jūsu pārlūkošanas pieredzi un sniegtu Jums aktuālus mārketinga piedāvājumus. Mērķētās (komerciālās) sīkdatnes netiks iestatītas, ja Jūs tam nepiekritīsiet. Atļaujot visus sīkfailus, Jūs ļaujat mums nodrošināt vislabāko pārlūkošanas un iepirkšanās pieredzi. Plašāku informāciju skatiet sīkfailu politikā