• Izpārdošana!
Sieviešu legingi Nebbia Gold Classic 801 - Black

GARANTIJA

  • 30 dienu atgriešana
  • Produktam 24 mēnešu garantija
  • Maksājiet, saņemot preces
  • 30 dienu atgriešana
  • Produktam 24 mēnešu garantija
  • Maksājiet, saņemot preces

Krāsa
Black
Gender
Woman

Moteriškos tamprės Nebbia Gold Classic 801 - Juoda

476425
70.99 77.99
AR PVN
Ikmēneša maksājums no 6.03€
Veiciet pasūtījumu 00h 55m 34s laikā, nosūtīsim jau ŠODIEN!
Izmērs
  • S

Krājumu daudzums:
Ir uz vietas, noliktava (1 )
Piegādes nosacījumi:
Piegādāsim cauri 1-2 d.d. DPD (3,90 €)

Apraksts

Intense fit. Intense melns. Intense apņemšanās. Tāda ir Nebbia pavisam jaunā sieviešu apģērbu līnija INTENSE! Šie legingi palīdzēs jums sasniegt robežas. Ja meklējat apģērbu, kurā jutīsieties pārliecināta un sekioza un būsiet pati sevi, tad ženēmās legingi Nebbia Gold Classic 801 ir tieši Jums! kompresijas audums nodrošina izcilu atbalstu treniņa laikā un palīdz uzlabot muskuļu atjaunošanos. Augstais viduklis palīdzēs uzsvērt jūsu izliekumus un vēderpresi, savukārt izsmalcinātās šuves uzsvērs jūsu sēžamvietu. Pateicoties scrunch butt efektam, jūsu sēžamvieta izskatīsies neatvairāma. Ikoniskās svītras sānos ne tikai piešķir legingiem īpašu izskatu, bet arī atgādina, ka esat daļa no #NEBBIAfamily fitnesa kopienas. Tātad, ko vēl gaidāt? Kad dosieties uz sporta zāli vai skriešanas nodarbībām, valkājot šo (vai jebkuru citu) INTENSE izstrādājumu, visi pievērsīs tam uzmanību!

Līnija INTENSE cildina spēcīgas un pašpārliecinātas sievietes, kuras dzīvo pilnvērtīgu dzīvi un ir apņēmības pilnas sasniegt savus mērķus! Tāda ir šīs jaunās līnijas ideja, kas ir vienkāršāka nekā jebkad agrāk, ļaujot pārcelt savu sniegumu citā līmenī! Nesēdi tikai mājās! Sāciet jau šodien! Šī pārsteidzošā jaunā līnija palīdzēs jums sasniegt jūsu fitnesa mērķus!


Par Nebbia

4d96ba2382da223f8e2f7f552fbef201_2.jpg

Kas stāsta sākumā? Stanka un Martins, NEBBIA dibinātāji, un viņu neticamā kaislība un apsēstība ar fitnesu un kultūrismu. Ne tikai pateicoties viņu aizrautībai, bet arī pateicoties visiem sviedriem, sāpēm, pašaizliedzībai un nemitīgai motivācijai, uzņēmuma NEBBIA ceļš sākās 1997. gadā.

SPORTA PREČU VEIKALS

Darba stundas I - V:  9.00 - 18.00 

Nepieciešams padoms?

SPORTA PREČU VEIKALS

Darba stundas I - V:  9.00 - 18.00 

Product added to wishlist
Product added to compare.

Sīkdatņu politiku. Mēs izmantojam sīkdatnes šajā tīmekļa vietnē, lai nodrošinātu pareizu tīmekļa vietnes darbību, varētu sniegt powersport.lv pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku, personalizētu Jūsu pārlūkošanas pieredzi un sniegtu Jums aktuālus mārketinga piedāvājumus. Mērķētās (komerciālās) sīkdatnes netiks iestatītas, ja Jūs tam nepiekritīsiet. Atļaujot visus sīkfailus, Jūs ļaujat mums nodrošināt vislabāko pārlūkošanas un iepirkšanās pieredzi. Plašāku informāciju skatiet sīkfailu politikā