Basketball Spalding Lietuva

GARANTIJA

  • 30 dienu atgriešana
  • Produktam 24 mēnešu garantija
  • Bezmaksas konsultācija
  • 30 dienu atgriešana
  • Produktam 24 mēnešu garantija
  • Bezmaksas konsultācija

Materiāls
Rubber
Tips
Basketball
Krāsa
Multicolor
Paredzētais lietojums
Outdoors
Izmērs
Optional
Ražotājs
Spalding
FIBA approved
No

Krepšinio kamuolys Spalding Lietuva

289089
28.99
AR PVN
Ikmēneša maksājums no 4.93€
Izmērs
  • 5

Krājumu daudzums:
Available in Supplier store (5+ )
Piegādes nosacījumi:
Piegādāsim cauri 2-3 d.d. DPD (3,90 €)

Apraksts

FEATURES:

- Original Lithuanian deisign;

- Lithuanian national flag colors;
 

Par Spalding

spalding-banner.jpg

 

Spalding ir amerikāņu sporta preču uzņēmums, kuru 1876. gadā Čikāgā, Ilinoisas štatā dibināja Alberts Spaldings (Albert Spalding). Tā galvenais birojs atrodas Bolinggrīnā (Bowling Green), Kentakī štatā. Uzņēmums specializējas bumbu ražošanā dažādiem sporta veidiem, taču basketbola bumbas ir tā atpazīstamības simbols. Spalding ražo arī inventāru beisbolam, futbolam, softbolam, volejbolam un amerikāņu futbolam.

Spalding galvenokārt iemantojis atpazīstamību ar basketbola bumbām, taču uzņēmums ražo bumbas un piederumus arī citiem sporta veidiem, tādiem kā amerikāņu futbols, beisbols, futbols un volejbols. Turklāt softbola inventāru (bumbas, nūjas un cimdi) piedāvā Spalding meitas uzņēmums Dudley.

Spalding pirmo basketbola bumbu izstrādāja 1894. gadā un šobrīd ir vadošais basketbola bumbu ražotājs. Kopš 1983. gada tas ir Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) oficiālais bumbu piegādātājs. Uzņēmums piegādā oficiālās bumbas arī Amerikāņu telpu futbola līgai (Arena Football League). Uzņēmums bija arī viens no pirmajiem, kas izmantoja slavenus sportistus, lai reklamētu produktus, 1951. gadā parakstot ekskluzīvu reklāmas līgumu ar tenisistu Pančo Gonsalesu (Pancho Gonzales).

2006. gadā Spalding un NBA paziņoja par jaunas oficiālās NBA spēļu bumbas izgatavošanu, kuras pamatā ir savienojošie elementi un āda aizstāta ar sintētisku materiālu. Taču daudzi NBA spēlētāji sūdzējās, ka jaunā kompozīta bumba ir ārkārtīgi slidena, neatlec pietiekamā augstumā un slikti atsitas pret grozu un vairogu un sagriež pirkstus. Tā rezultātā 2007. gada 1. janvārī NBA atgriezās pie ierastajām ādas bumbām.

SPORTA PREČU VEIKALS

Darba stundas I - V:  9.00 - 18.00 

Nepieciešams padoms?

SPORTA PREČU VEIKALS

Darba stundas I - V:  9.00 - 18.00 

Product added to wishlist
Product added to compare.

Sīkdatņu politiku. Mēs izmantojam sīkdatnes šajā tīmekļa vietnē, lai nodrošinātu pareizu tīmekļa vietnes darbību, varētu sniegt powersport.lv pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku, personalizētu Jūsu pārlūkošanas pieredzi un sniegtu Jums aktuālus mārketinga piedāvājumus. Mērķētās (komerciālās) sīkdatnes netiks iestatītas, ja Jūs tam nepiekritīsiet. Atļaujot visus sīkfailus, Jūs ļaujat mums nodrošināt vislabāko pārlūkošanas un iepirkšanās pieredzi. Plašāku informāciju skatiet sīkfailu politikā