Balansa dēlis ar ūdeni NOHrD Eau-Me Board Club-Sport
Balansa dēlis ar ūdeni NOHrD Eau-Me Board Club-Sport
Balansa dēlis ar ūdeni NOHrD Eau-Me Board Club-Sport
Balansa dēlis ar ūdeni NOHrD Eau-Me Board Club-Sport
Balansa dēlis ar ūdeni NOHrD Eau-Me Board Club-Sport
Balansa dēlis ar ūdeni NOHrD Eau-Me Board Club-Sport

GARANTIJA

  • 30 dienu atgriešana
  • Produktam 24 mēnešu garantija
  • Bezmaksas konsultācija
  • 30 dienu atgriešana
  • Produktam 24 mēnešu garantija
  • Bezmaksas konsultācija

Augstums
17 cm
Diametrs
64 cm
Svars
10 kg (without water)
Base plate
Real wood veneer
Max. water limit
6,5 l

Balansa dēlis ar ūdeni NOHrD Eau-Me Board Club-Sport

271215
319.00
AR PVN
Ikmēneša maksājums no 12.56€

Krājumu daudzums:
Available in Supplier store (5+ )
Piegādes nosacījumi:
NEMOKAMAI Piegādāsim cauri 9-20 d.d. DPD (0,00 €)

Apraksts

Eau-Me Board ir jaunās paaudzes balansa dēlis, kas sevī apvieno patentēto klasiskā balansa dēļa un ūdens elementa kombināciju.

Balansa dēļi ir piemēroti visām vecuma grupām, ja tas tiek lietots regulāri. Tas ļaus uzlabot vispārējo fizisko stāvokli vienlaikus neradot slodzi uz locītavām. To var ērti lietot gan mājās, gan birojā.

Eau-Me Board galvenais fokuss ir līdzsvars, izaicinot lietotāju ar savu konstanti nestabilo virsmu un piespiežot tā ķermenim reaģēt uz katru izmaiņu slīpumā. Šādā veidā aktivitātē tiek iesaistīta dziļā muskulatūra, kas tiek efektīvi stiprināta. 

Eau-Me Board ūdens tvertne nepakļaujas sportista vēlmēm un ūdens kustās pats pēc saviem ieskatiem. Rezultātā: ūdens plūst citā virzienā ar katru lietotāja kustību. Nepastāv konstanti dēļa kustību paterni, kas neļauj tos iemācīties, tādējādi zaudējot treniņa efektivitāti. 

Pēc pirmā acu uzmetiena, Eau-Me Board izskatās kā klasisks balansa dēlis. Tomēr, ar savu gandrīz konusa formas pamatni un unikālo ūdens tvertni, katrs treniņš kļūs par izaicinājumu. 

 

Klasiskais līdzsvara dēļa lietošanas veids ir vienkārši stāvēt uz tā un mēģināt saglabāt līdzsvaru, kas jau prasa diezgan ievērojamas spējas. Lai dēlis būtu stabils un līdzsvarots, dažiem lietotājiem var būt nepieciešams lielāks praktizēšanās laiks. Kad esi gatavs palielināt izaicinājumu, pievieno treniņam papildu svarus, svaru stieni vai vienkārši mēģini veikt pietupienus vai nostāvēt uz 1 kājas. Treniņi vairs nekad nebūs garlaicīgi! Balansa dēļi kļūst arvien populārāki. Tos izmanto, lai paaugstinātu klasisko atspiešanās vingrinājumu sarežģītību: novieto savas rokas katru savā balansa dēļa malā, saglabā taisnu muguru un stingru vēdera presi. Lēnam pietuvini ķermeni balansa dēlim vienlaikus saglabājot līdzsvaru. Šāds vingrinājums lieliski ļauj stiprināt rokas, muguras un vēdera muskulatūru. 

 

  • Balansa dēļi šobrīd ir īpaši pieprasīti veselības aprūpē- fizioterapeitu un fitnesa treneru vidū. Tie ir viegli lietojami, kompakti un ļoti efektīvi veicinot rehabilitācijas procesu. 
  • Dziļās muskulatūras iesaistīšana ir būtisks faktors. Tas ir piemērots gan amatieriem, gan profesionāliem atlētiem, jo tas ļauj stiprināt muskuļu grupas, kuras ir grūti trenējamas un balansa dēļa lietošana palīdz uzlabot koordināciju, ātrumu un reakciju. 
  • Eau-Me Boards balansa dēļi ir lielisks aprīkojums rehabilitāciju centros. Tas lieliski noder atjaunojot muskuļu spēku pēc operācijām vai traumām. Treniņus ir ieteicams sākt ar samazinātu grūtības pakāpi. 
  • Izmērs: ø64 cm x 18 cm
  • Maksimālā slodze: 250 kg

Par NOHrD

nohrd.png

 
NOHrD - Vācijas uzņēmums, kas specializējas koka vingrošanas aprīkojuma ražošanā.
 
Katrs vingrošanas aprīkojums ir roku darbs, kas izgatavots mūsu ražotnē. Klasiskā roku darba un precīzās mašīnapstrādes kombinācija nodrošina augstu kvalitāti un pastāvīgu progresu. Mēs cienām vidi, kurā dzīvojam, tāpēc gan koka miza, gan pats koks tiek pilnībā pārstrādāts, neradot nekādus atkritumus.
 
Ja rodas produkcijas pārpalikumi, tad tie tiek izmantoti elektroenerģijas ražošanai. Ražotne ir 1500 m2 liela un šo platību mēs izmantojam saules elektroenerģijas gūšanai, ar kuru tiek darbinātas ražotnes iekārtas, ievērojami samazinot izmešu daudzumu, kas padara šo procesu dabai draudzīgāku.

SPORTA PREČU VEIKALS

Darba stundas I - V:  9.00 - 18.00 

Nepieciešams padoms?

SPORTA PREČU VEIKALS

Darba stundas I - V:  9.00 - 18.00 

Product added to wishlist
Product added to compare.

Sīkdatņu politiku. Mēs izmantojam sīkdatnes šajā tīmekļa vietnē, lai nodrošinātu pareizu tīmekļa vietnes darbību, varētu sniegt powersport.lv pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku, personalizētu Jūsu pārlūkošanas pieredzi un sniegtu Jums aktuālus mārketinga piedāvājumus. Mērķētās (komerciālās) sīkdatnes netiks iestatītas, ja Jūs tam nepiekritīsiet. Atļaujot visus sīkfailus, Jūs ļaujat mums nodrošināt vislabāko pārlūkošanas un iepirkšanās pieredzi. Plašāku informāciju skatiet sīkfailu politikā