Megaline Alpha 2

GARANTIJA

  • 30 dienu atgriešana
  • Produktam 24 mēnešu garantija
  • Bezmaksas konsultācija
  • 30 dienu atgriešana
  • Produktam 24 mēnešu garantija
  • Bezmaksas konsultācija

Tips
Slingshot
Ražotājs
Megaline, Italy
Warranty period
24 months
Basket material
Leather
Stabilization support
Yes
Position
Upwards

Laidynė Megaline Alpha 2

418472
27.99
AR PVN
Ikmēneša maksājums no 4.76€

Krājumu daudzums:
Available in Supplier store (5 )
Piegādes nosacījumi:
Piegādāsim cauri 3-7 d.d. DPD (3,90 €)

Apraksts

Alpha 2 ir ārkārtīgi spēcīga šaušana ar labi pazīstamā un par kvalitāti novērtētā itāļu uzņēmuma Megaline dubulto vilkmi. Tai ir profilēts, ergonomisks rokturis, kas nodrošina stingru un drošu satvērienu lietošanas laikā. Regulējams stabilizatora stienis samazina vibrāciju, lai atvieglotu mērķēšanu. Spriegošanas gumija ir izgatavota no īpaši izturīga un stiepes izturīga lateksa, bet bumbiņas kamera ir izgatavota no biezas, dabīgas ādas.

Garantija neattiecas uz spriegošanas gumiju.

Par Megaline



Uzņēmums tika dibināts 1980. gadā Korredžo, kas atrodas Itālijas ziemeļu Emīlijas reģiona sirdī, kas ir labi pazīstams ar savu rūpniecisko vitalitāti. Šeit pēckara uzņēmēju gars nodrošināja pētniecību un attīstīja ražošanu mašīnbūves nozarē.

Uzņēmumam ir divas ražotnes, no kurām viena ir specializējusies plastmasas veidņu klāsta ražošanā, bet otra - inženierijas piederumu ražošanā. Kopā tās ražo visplašāko klāstu Itālijas tirgū. 80 % Megaline produkcijas tiek eksportēti. Megaline zīmols tiek uzskatīts par etalonu pasaules tirgos.

SPORTA PREČU VEIKALS

Darba stundas I - V:  9.00 - 18.00 

Nepieciešams padoms?

SPORTA PREČU VEIKALS

Darba stundas I - V:  9.00 - 18.00 

Product added to wishlist
Product added to compare.

Sīkdatņu politiku. Mēs izmantojam sīkdatnes šajā tīmekļa vietnē, lai nodrošinātu pareizu tīmekļa vietnes darbību, varētu sniegt powersport.lv pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku, personalizētu Jūsu pārlūkošanas pieredzi un sniegtu Jums aktuālus mārketinga piedāvājumus. Mērķētās (komerciālās) sīkdatnes netiks iestatītas, ja Jūs tam nepiekritīsiet. Atļaujot visus sīkfailus, Jūs ļaujat mums nodrošināt vislabāko pārlūkošanas un iepirkšanās pieredzi. Plašāku informāciju skatiet sīkfailu politikā