Sols vēdera muskulatūras trenēšanai Powerline Body-Solid
Sols vēdera muskulatūras trenēšanai Powerline Body-Solid
  • Tikai tiešsaistē
Sols vēdera muskulatūras trenēšanai Powerline Body-Solid
Sols vēdera muskulatūras trenēšanai Powerline Body-Solid

GARANTIJA

  • 30 dienu atgriešana
  • Produktam 24 mēnešu garantija
  • Maksājiet, saņemot preces
  • 30 dienu atgriešana
  • Produktam 24 mēnešu garantija
  • Maksājiet, saņemot preces

Augstums
96.5 cm
Tips
Crunch bench
Garums
101.6 cm
Platums
45.7 cm
Svars
15 kg
Maksimālā slodze
180 kg
Paredzētais lietojums
Kluba izmantošana
Lietošana mājās
Saliekams
No

Atsilenkimų suolelis Powerline Abcrunch Body-Solid

481711
178.00
AR PVN
Ikmēneša maksājums no 8.74€
Veiciet pasūtījumu 06h 26m 51s laikā, nosūtīsim jau ŠODIEN!

Krājumu daudzums:
Ir uz vietas, noliktava (1 )
Available in Supplier store (5+ )
Piegādes nosacījumi:
Piegādāsim cauri 1-2 d.d. DPD (6,90 €)

Apraksts

Veic vēdera muskulatūras vingrinājumus efektīvi un droši, iesaistot visas vēdera muskulatūras daļas. Iegūsti stingru vēdera muskuļu "6-paku" uz pusi ātrāk nekā ar citiem līdzīgiem trenažieriem. Muguras izliekums ir īpaši pielāgots, lai lietotāju automātiski novietotu pus-izstieptā pozīcijā. Pilna diapazona kustība, kas tiek pielāgota no 30 grādiem centra aizmugurē līdz 30 grādiem uz priekšu no centra, lai nodrošinātu maksimālu komfortu un efektivitāti. Atzveltnes polsterējums ir daudzveidīgi pielāgojams, lai katrs treniņš būtu drošs un piemērots ikvienam, neatkarīgi no lietotāja izmēra. Sols ļauj veikt arī tricepsa vingrinājumus. Vienmērīgu darbību un kustību brīvību nodrošina plats trīsis ar lodīšu gultņiem. Viegls un vienkārši pārvietojams. 

Par Body-Solid

bodysolidbanner.jpg

 

Body-Sold ir vadošais augstas kvalitātes trenažieru ražotājs. Mēs koncentrējamies uz mājas un komerciālajiem tirgiem. Pēdējo 20 gadu laikā esam uzkrājuši zināšanas un guvuši lielu pieredzi fitnesa nozarē. Mēs varam piedāvāt pilnu produktu klāstu, tostarp daudzpozīciju trenažierus, brīvā svara trenažierus, kardiovaskulārus produktus, svaru plāksnes, ķegļu zvārgus, hanteles un daudzus fitnesa piederumus.

Ta, ka jums ir augstas kvalitātes mājas trenažieru zāle, kas vislabāk atbilst jūsu vajadzībām, ir neticami svarīgs elements, lai saglabātu jūsu koncentrēšanos uz jūsu mērķiem. Body-Solid mājas trenažieri ir izstrādāti tā, lai pielāgotos jūsu izmēram, fitnesa līmenim, mērķiem un videi.

SPORTA PREČU VEIKALS

Darba stundas I - V:  9.00 - 18.00 

Nepieciešams padoms?

SPORTA PREČU VEIKALS

Darba stundas I - V:  9.00 - 18.00 

Product added to wishlist
Product added to compare.

Sīkdatņu politiku. Mēs izmantojam sīkdatnes šajā tīmekļa vietnē, lai nodrošinātu pareizu tīmekļa vietnes darbību, varētu sniegt powersport.lv pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku, personalizētu Jūsu pārlūkošanas pieredzi un sniegtu Jums aktuālus mārketinga piedāvājumus. Mērķētās (komerciālās) sīkdatnes netiks iestatītas, ja Jūs tam nepiekritīsiet. Atļaujot visus sīkfailus, Jūs ļaujat mums nodrošināt vislabāko pārlūkošanas un iepirkšanās pieredzi. Plašāku informāciju skatiet sīkfailu politikā