Sols vingrošanas sienai NOHrD
Sols vingrošanas sienai NOHrD
Sols vingrošanas sienai NOHrD
Sols vingrošanas sienai NOHrD

GARANTIJA

  • 30 dienu atgriešana
  • Produktam 24 mēnešu garantija
  • Bezmaksas konsultācija
  • 30 dienu atgriešana
  • Produktam 24 mēnešu garantija
  • Bezmaksas konsultācija

Materiāls
Koks
Mākslīgā āda
Tips
Bench
Garums
140 cm
Platums
35 cm
Svars
Not specified
Maksimālā slodze
Not specified

Suolelis gimnastikos sienelei NOHrD

271249
269.00
AR PVN
Ikmēneša maksājums no 10.53€
Type of Leather
  • Genuine
  • Artificial

Krājumu daudzums:
Available in Supplier store (5+ )
Piegādes nosacījumi:
NEMOKAMAI Piegādāsim cauri 9-20 d.d. DPD (0,00 €)

Apraksts

Sols vingrošanas sienai funkcionē kā treniņu sols un muguras balsts. Ieāķējot solu dažādos pakāpienos, pavērsies dažādāku vingrinājumu iespējas. Tas ir vienkārši novietojams uz kāda no vingrošanas sienas pakāpieniem. 

  • ieāķējams dažādos augstumos

 

Kompakts izmērs

Kvalitāte un dizains

Izgatavots ar precizitāti

Īstā un mākslīgā āda

Tas ir ne tikai ļoti noderīgs treniņu aprīkojums, bet tas arī ļoti labi ir uzglabājams uz vingrošanas sienas pakāpieniem, neaizņemot daudz vietas.  Izturīgs koks un slodzi izturoša āda: treniņu sols ir perfekta šo divu materiālu kombinācija.   Katrs sols ir izgatavots ar īpašu precizitāti un tā izturība tiek pārbaudīta. Izgatavots Vācijā. Roku darbs. Ar rokām apstrādāta dabīgā āda no Vācijas katram solam piešķir īpašu raksturu. Ir iespējams brīvi izvēlēties solu gan ar mākslīgo ādu, gan īsto ādu. 

Par NOHrD

nohrd.png

 
NOHrD - Vācijas uzņēmums, kas specializējas koka vingrošanas aprīkojuma ražošanā.
 
Katrs vingrošanas aprīkojums ir roku darbs, kas izgatavots mūsu ražotnē. Klasiskā roku darba un precīzās mašīnapstrādes kombinācija nodrošina augstu kvalitāti un pastāvīgu progresu. Mēs cienām vidi, kurā dzīvojam, tāpēc gan koka miza, gan pats koks tiek pilnībā pārstrādāts, neradot nekādus atkritumus.
 
Ja rodas produkcijas pārpalikumi, tad tie tiek izmantoti elektroenerģijas ražošanai. Ražotne ir 1500 m2 liela un šo platību mēs izmantojam saules elektroenerģijas gūšanai, ar kuru tiek darbinātas ražotnes iekārtas, ievērojami samazinot izmešu daudzumu, kas padara šo procesu dabai draudzīgāku.

SPORTA PREČU VEIKALS

Darba stundas I - V:  9.00 - 18.00 

Nepieciešams padoms?

SPORTA PREČU VEIKALS

Darba stundas I - V:  9.00 - 18.00 

Product added to wishlist
Product added to compare.

Sīkdatņu politiku. Mēs izmantojam sīkdatnes šajā tīmekļa vietnē, lai nodrošinātu pareizu tīmekļa vietnes darbību, varētu sniegt powersport.lv pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku, personalizētu Jūsu pārlūkošanas pieredzi un sniegtu Jums aktuālus mārketinga piedāvājumus. Mērķētās (komerciālās) sīkdatnes netiks iestatītas, ja Jūs tam nepiekritīsiet. Atļaujot visus sīkfailus, Jūs ļaujat mums nodrošināt vislabāko pārlūkošanas un iepirkšanās pieredzi. Plašāku informāciju skatiet sīkfailu politikā